Ametlles garrapinyades de Déu

Per fer-ne només calen tres coses: ametlles, sucre i una puta paciència divina

Imatge

  1. Has de cardar a bullir les ametlles junt amb el sucre. La mateixa puta mida que d’una cosa que de l’altra. La mateixa. Dues tasses d’ametlles? Doncs dues tasses de sucre. Quatre tasses d’ametlles? Quatre tasses de sucre. Onze tasses d’ametlles? ETS UNA FOCA INSACIABLE, CONTROLA’T.
  2. D’aigua, posa’n la meitat, és a dir: de cada dos, una d’aigua. -igual et caldrà una calculadora a tu, taurgo-.
  3. A partir d’aquí, només et queda tirar-te tota la puta tarda remenant. 1 hora. No paris ni per anar a cagar. Concentra’t, descobreix la màgia de l’ametlla, VIU L’ESSÈNCIA, TOCA-LA AMB ELS DITS. – és una al·legoria burro, treu el puto dit de l’olla-.
  4. I bueno, doncs això passarà de sucre a caramel, i de caramel a ametlla garrapinyada. I ja està. I ho cardes a un pot i en vas picant unes quantes cada dia… i així estàs.

Per fer això no utilitzis una olla nova perquè queden fetes una puta braga.

 

 

 

Estàndard

18 thoughts on “Ametlles garrapinyades de Déu

  1. Frede ha dit:

    Buenu, iaia. Portu moltes setmanes esperant la puta recepta de la paella. És que no n’has fet mai? Deixa d’explicar mariconades i a veure si ets capaç de dir com es fa una puta paella de marisc. No et demano la variant valenciana amb verdures o la de mar i muntanya perquè cada dia et trobo més llepafils i poc creativa. Cony de iaia!

    M'agrada

  2. Frede ha dit:

    I l’índex, collons! Que ja portem dies demanant-ho. Si no tens temps perquè t’has de canviar els bolquers de iaia caganera busca’t algun iaio del curset, ostia!

    M'agrada

  3. Blanca ha dit:

    M’ofen força estar llegint aquestes receptes i trobar tot el rato la paraula “putu”. No fa cap gracia la cosa, ho trobo de bastant mal gust. Algun cop vale, pero repetir-ho tant es fa pesat…

    M'agrada

  4. la meva filla petita m’ha recomanat aquest bloc (mira que s’aprèn mirant Adolescents.cat).
    No se si ho ha fet per que ens agrada cuinar o és una indirecta sobre la meva cuina, però m’he fet seguidora teva.
    ens “veurem” per aquí.

    M'agrada

  5. DesdeBerga ha dit:

    Iaia, que ens podries ensenyar a fer alguna cosa més “light”? Quelcom més lleugeret. Ostreees va, que ve l’estiu iaiaaa! I aviam si ens vens a visitar per Patum, aquí a Berga.

    M'agrada

  6. Matilde ha dit:

    collons iaia!!!! aquesta gent no entenan una puta merda !!!!! diguils hi que si no els hi agrada que no llegeigin, no tenen cap deure en fer ho… que respectin d’una merda de vegada, en els que parlem bé i amb tranquilitat sense fer el gilipollas i els remilgats ….. tots tenim el dret de ser com el deu que ens va parir !!!!

    Gracies iaia per la puta recepta d’ametllas garrapinyades, la meva mamá, estará mol contenta dons ella en fa i com que no en sab, si surten fastigosetes la veritat es que fan fastic…. l’hi explicare la teva recepta, aveure si d’un cullons de egada les podem menjar de collons…. aaahhh estic gorda ja t’ho pots imaginar !!!!!
    ET FELICITO PER LA TEVA PUTA PÁGINA…. ES DE COLLONS !!!!

    M'agrada

Deixa una resposta a Cuineret de Merda Cancel·la la resposta