Al meu Antònio li encantava menjar conill.
- Agafa el cony de conill, salpebra’l i carda’l en una cassola d’aquelles ben parides junt amb llorer, pastanaga, unes putes cebes, farigola i algun collons d’all.
- Passats 20 putos minuts, carda-hi tomàquet triturat -ojalà algun dia te’l féssis tu mateix, joder, quina pena tot-, i una mica de vi – si encara te’n queda del cap de setmana, alcohòlic-.
- Un cop reduït, treu el conill i passa el cony de sofregit pel puto xino. Oju no siguin tant idiota d’intentar-lo fer amb la puta farigola i el llorer a dintre, tarugo, treu-ho abans o et costarà la hòstia .
- Salteja els bolets en un altre collons de paella AMB UNA MICA DE GRÀCIA, POSA-HI UNA MICA D’IL·LUSIÓ PER VARIAR. Afegeix-ho a la primera cassola, coent-ho junt amb el conill i la crema que acabes de parir uns 15 putos minuts.
- Ja està.
↓ Puta recepta especialment dedicada a aquest gilipolles ↓
A la tarda igual et faré rap amb pinya, malparit.
Sí, iaia, i quan li faci el puto rap amb pinya al Borbó no s’oblidi de cardar-hi uns musclos, unes cloïsses i quatre gambetes! I una picadeta, que no es menciona però els fruits secs són al·lergògens.
M'agradaLiked by 1 person
Que peti tot mecagondéu
M'agradaM'agrada
Vés ràpid que aquest subnormal es retira i deixa al fill a mamar de tots nosaltres… el puto fill de puta!!!
M'agradaM'agrada
Tothom té al·lèrgies, ja les descobrirem
M'agradaM'agrada
Molt bé iaia així m’agrada putes receptes per els alergics…. per cert i quin cony de conill l’hi agradaba al seo Antonio ???? a que no am contesta jejejejeje
M'agradaM'agrada
HIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHIHIHIHI que trapella el filldeputa
M'agradaM'agrada
Retroenllaç: Dijous paella | Les putes receptes de la iaia