Puto conill amb bolets

Al meu Antònio li encantava menjar conill.

Imatge

  1. Agafa el cony de conill, salpebra’l i carda’l en una cassola d’aquelles ben parides junt amb llorer, pastanaga, unes putes cebes, farigola i algun collons d’all.
  2. Passats 20 putos minuts, carda-hi tomàquet triturat -ojalà algun dia te’l féssis tu mateix, joder, quina pena tot-, i una mica de vi – si encara te’n queda del cap de setmana, alcohòlic-.
  3. Un cop reduït, treu el conill i passa el cony de sofregit pel puto xino. Oju no siguin tant idiota d’intentar-lo fer amb la puta farigola i el llorer a dintre, tarugo, treu-ho abans o et costarà la hòstia .
  4. Salteja els bolets en un altre collons de paella AMB UNA MICA DE GRÀCIA, POSA-HI UNA MICA D’IL·LUSIÓ PER VARIAR. Afegeix-ho a la primera cassola, coent-ho junt amb el conill i la crema que acabes de parir uns 15 putos minuts.
  5. Ja està.

↓ Puta recepta especialment dedicada a aquest gilipolles ↓

Imatge

A la tarda igual et faré rap amb pinya, malparit.

Anuncis
Estàndard

7 thoughts on “Puto conill amb bolets

  1. nurieta ha dit:

    Sí, iaia, i quan li faci el puto rap amb pinya al Borbó no s’oblidi de cardar-hi uns musclos, unes cloïsses i quatre gambetes! I una picadeta, que no es menciona però els fruits secs són al·lergògens.

    Liked by 1 person

  2. Matilde ha dit:

    Molt bé iaia així m’agrada putes receptes per els alergics…. per cert i quin cony de conill l’hi agradaba al seo Antonio ???? a que no am contesta jejejejeje

    M'agrada

  3. Retroenllaç: Dijous paella | Les putes receptes de la iaia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s