Putos bunyols de bacallà

Hi ha imbècils que confonen les putes croquetes i els bunyols, pobres diables.

Imatge

  1. Has de comprar puto bacallà esqueixat una altra vegada, i fer la mateixa collonada que el dia de la puta escaixada.
  2. Separa els putos rovells de les clares com et vaig explicar aquí, que és algo que toca molta la polla però que s’ha de fer, i ho barreges amb llet i farina fins que et quedi una merderada de pasta. Carda bastant fàstic al principi però no sé, FOTA’T.
  3. En un morter, matxuca uns putos alls amb julivert i una mica de llevat. AMB ENERGIA, MARICA. En acabat, posa-hi sal i ajunta-ho tot al merderasso.
  4. Suma el puto bacallà escaixat a la puta pasta aquesta i deixa-ho reposar 30 minuts. Aprofita per netejar una mica, SERDU.
  5. Ara, escalfa oli en una puta paella a tota hòstia, i comença a fer boletes com un filldeputa. Fes-les de la mida que et surti dels ous, però intenta fer-les rodones, PERQUÈ ESTÀS FENT BUNYOLS, NO CROQUETES, APOLLARDAT.
  6. Quan estiguin fets, pues t’ho menjes.

 

És sabut que els putos bunyols agraden molt als nens. Si veieu algun capellà fent-te truqueu ràpid als Mossos.

Anuncis
Estàndard

5 thoughts on “Putos bunyols de bacallà

  1. La tieta ha dit:

    De putamare, iaia. Ja tinc separats els rovells i les clares dels collons….. i ara què coi és el que he de barrejar amb llet i farina?? Els rovells o les clares?? Casumtot, digui’m alguna cosa, que ara m’he quedat bloquejada i se’m passaran els ous dels ous….

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s