Pollastre amb cervesa

Un bon bevedor no es conforma en polir-se el fetge només els caps de setmana. Avui, cuinarem amb birra.

iaia_moritz_concurs_3

  1. Comença per daurar uns putos allets tallat a làmines en algun collons de cassola que tinguis per casa. Imagino que entens que primer els hauràs de pelar, però com que et conec t’ho recordo.
  2. Quan estiguin rossos, m’hi cardes el puto pollastre. Ves-lo girant. Que la pell quedi ben rossa. Ah, per si no ho saps, la pell del pollastre fa créixer les tetes, pel que sembla n’hi ha moltes que de petites ni el van ensumar.
  3. Afegeix-hi les putes cebes tallades, uns carbassos a quadros…. i al cap d’un moment… LA PUTA CLAU DE TOT PLEGAT: CARDA-HI UNA LLAUNA DE MORITZ -lo de dintre, entenguem-nos-.
  4. No ploris, NO PLORIS, per una que no et beguis tampoc et moriràs joder. COM ETS PER FAVOR.
  5. Deixa’ls així mitja horeta, però no em siguis talòs, ves girant el pollastre o et quedarà fet una puta merda!
  6. Un cop passat el temps, ja t’ho pots cascar.

Tu molta amanideta i molta collonada, però després ens inflem a Moritz i aquesta bartola fotem eh?

OJU, JA HE TRIAT EL PUTO GUANYADOR DEL LOT MORITZ

lesputesreceptesdelaiaia_guanyador_int

Felicitats a tu, Àlex -borratxo-, i gràcies a la resta. M’he divertit molt llegint les vostres merdes. Al final de l’estiu farem un altre concurs.

*Àlex, posa’t en contacte amb mi a través de https://www.facebook.com/putaiaia o escrivint a lesputesreceptesdelaiaia@gmail.com

Espavila’t!! Sinó se les cardarà una altre!!

Anuncis
Estàndard

129 thoughts on “Pollastre amb cervesa

  1. Gerson P. ha dit:

    Iaia, si el pollastre es petit li pots engaltar el cap de l’ampolla pel cul, fots la ampolla dreta amb el pollastre clavat i ho deixes al forn a 180 putus graus l’estona que vegis…
    Et surt una recepta de la ostia!
    Important posarli romaní a la cervesa, que fa que surti a chorro per dalt i banyi d’alegria el pollastre ^^

    M'agrada

  2. S’ha d’anar mamat de cervesa per pensar que tens ni puta idea de cuina collons! I la puta sal que!? Que pasa, que com deus tenir mal la tensió ens vols fotre el paladar a tots! Ah per cert fot-li birra negra i aixi semblara que saps de cuina de debò! Amb carinyu.

    P.D: Per la propera una recepta una mica més catalana com els callos amb Soberano o aixì.

    M'agrada

  3. S’ha d’anar mamat de cervesa per pensar que tens puta idea de cuina! I la puta sal que!? Que pasa, que tens mal la tensió i ens vols fotre el paladar a tots!
    Per la propera fot-li cervesa negra i aixi semblara que saps que fas… Amb carinyu.

    P.D: Per la propera recepta ja posats pots fer un plat una mica més català com els callos amb Soberano o així, ostia!

    M'agrada

  4. Clara ha dit:

    Collons iaia si que li fots fort amb l’alcohol i jo que pensava que a certa edat la gent no mamava tant! Si no en teniem prou amb una Moritz a cada mà ara li’n fotem en el pollastre goita tu que estarà ben content dins la cassola. Cantarà com una “almeja”.

    M'agrada

  5. PUTO GORDO ha dit:

    Anava a comentar només pel puto lot però estic inspirat i aportaré algo útil (a qui no li agradi que el follin). Si macereu el pollastre la nit abans amb cervesa queda tendre de la hòstia a part d’agafar més gust i és la rehostia de bo. Després aprofiteu la cervesa per la recepta subnormals no us la bebeu o la tireu per la pica.

    M'agrada

  6. pollastre que vola, amb moritz a la cassola ha dit:

    Iaia per mi fote’t el pollastre per on t’hi càpiga, la llauna de moritz està millor a la meva boca que al cul d’aquest bitxarraco!

    M'agrada

  7. gemmigems ha dit:

    va parir! els del nord estem sonats pero vosaltres deu ni do, esteu com una xota!! natros el pollastre ens lo fotem sencer, volta i volta, 4 prunes, 4 panses, xupxup, i auuuuu vi i birra a raudals! au majos, potxons des del pallars

    M'agrada

  8. Pastanaga ha dit:

    Collons!! A veure si s’acaba ja el coi de concurs aquest, que esteu d’un pesat….
    I si voleu una Moritz, aneu al Bon Preu i us la compreu. Que no són tan cares, hòstia!!

    M'agrada

  9. no teniu ni puta idea de cuinar. fotre-li una cervessa al pollastre es com qui toca els collons a un mort. Carda-li mitja ampolla de vermut de Capçanes i la birra te la veus ben fresqueta mentre el cuinas, subnormal. I després 3 o 4 més per acompanyar el pollastre, no siguis rata.

    M'agrada

  10. Evins ha dit:

    Hòstia iaia, ara sí que m’has ben cardat! Vaig fer la recepta aquest cap de setmana i vaig convidar a uns amics, no em fotré un pollastre jo sola! Se’m van plimplar tres caixes de Moritz, em van deixar la casa feta un nyap i el pitjor de tot és que les meves tetes no han crescut ni un milímetre! Jo que ja em veia amb un tetamen brutal per lluir aquest estiu i em vaig fotre la pell de tot l’animal. El cul, en canvi, sí que s’ha eixamplat, qui em manava fotre-hi el pastís de formatge de postres?

    M'agrada

  11. Mestre Plumeru ha dit:

    No fotem senyora, que la punyetera moritz , la fabriquen a Saragossa, o és que algú ha vist les sitges a la ronda Sant Antoni? EXcel·lent propmoció, maqueting i distribució per el que és la cervesa és feta a Saragossa.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s