Dijous paella

Els putos guiris paguen 20 euros per una puta merda Paellador i jo t’ensenyo a fer-te’n una de bona a casa. Sóc la polla.

Imatge

  1. Daura en una puta paella -l’estri, imbècil- uns quants escamarlans, gambes i llagostins, i en acabat, un parell de putes sípies tallades. Tot això es ven en un puto lloc desconegut per tu anomenat: PEIXATERIA.
  2. Ara, treu els putos crustacis aquests de la puta paella i daura-hi ceba molt petita, al cap d’una estona el cony de pebrots, alguna ceba, un parell de putos alls i tomàquet ratllat.
  3. Torna a cardar la puta sípia a la paella quan tot comenci a estar fet, i carda-hi l’arròs. L’arròs no hi entén de mides. No en tinc ni puta idea de quan en va per cap, jo n’hi cardo un grapat i mig per cap, més algun de regalo. Hi ha gordos que se n’hi carden dos, hi ha mariques que amb un ja fan. Espavila’t a endavinar-ho.
  4. Cobreix-ho tot amb caldo de peix, que com que no saps fer -lerdo-, hauràs de comprar al puto Mercadona. Deixa que bulli mitja hora a foc lent. Si te’l xupa abans, fot-n’hi de nou, amb oju.
  5. Carda-hi els crustacis a sobre -també hi pots cardar musclos i merdes per l’estil- i hauria d’estar en 10 minuts més.

Per prevenir riscos, avisaré que em suda bastant la figa com la feu a València, jo la faig i a tomar pel cul, que ben bona surt. Un altre dia en farem amb conill i coses de la muntanya.

 

 

Anuncis
Estàndard

27 thoughts on “Dijous paella

  1. Roman Carbonell ha dit:

    mmmdeu!! poc hi enteneu ben res! 30 putus minuts una paella?????? lo que us fotreu s’assemblara mes a una carretada de morter que no pas a una santa paella!! be per gustos, colors, tan per tant passeu-li el turmix…

    M'agrada

  2. Manu ha dit:

    Iaia, prova a posar una picada de ametlles i juliverd a l’hora de posar el brou, que queda bonissim! Per cert, aço es arròs a banda, no paella.

    M'agrada

  3. Matilde ha dit:

    refotre iaia … d’on collons ho has tret 30 minuts de cocció a l’arros ????? Deuuuu meuuuu poden sortir dos coses, ó arros negre (cremat) ó una pastarada de pabrots!!!!!! jjjjjjjjjiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    M'agrada

  4. El Manolu ha dit:

    Hòstia, pues aquests dies he vingut a València a veure la Vicenteta i aquí son uns putos talivans d’aquests amb la paella, i lo mateix li foten unes faves grosses que en diuen garrofons que romaní que conill que cargols, i com se t’acudeixi portar-los la contrària s’agafen uns cabrejos de Cal Déu. I que no se t’acudeixi mencionar la ceba, que t’envien a fer la mà.

    M'agrada

    • Un valencià, xè ha dit:

      Perquè la paella valenciana porta simplement això: arròs, garrofó, bajoqueta, pollastre, conill i com a molt l’opció dels caragols. El romaní hi ha qui el fica al final uns minutets per a donar-li el toc i au.

      Les mariconades que us claven a qualsevol restaurant en les platges sí que té delicte, i damunt les pagueu a preu d’or.

      Al menys que la gent sàpiga que si es demana una paella valenciana siga una, no qualsevol invenció d’un cuiner begut, recollons. Si en canvi és un altre arròs, doncs bé, allà cadascú amb els experiments. I la ceba.

      M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s