Trinxat de la Cerdanya

A la Cerdanya, a part de pasturar vaques, també saben cuinar

Imatge

  1. Renta, pela i neteja una puta col -no hi deixis bitxos joder, que carda molta mania trobar-ne-, i pela amb un quilo de patates. És el que toca més els ous, però és lo que hi ha. A mi normalment m’ho feia l’Antònio. Acte seguit, carda-ho tot a bullir.
  2. Ara agafa la paella més merdosa que tinguis, aquella que t’has carregat de tant recremar-hi l’oli de fregir els ous -barrut-, i carda-hi a rossir cansalada i una puta botifarrota negra. Guarda-la per ai en acabat.
  3. Ara només has de sofregir la barreja de pata i col, en el mateix oli i amb algo de gràcia, tot aixafant el cony de pasterada i fent-ne una pasta. La forma de truita li dónes només si vols, no té perquè fer-ne.
  4. Serveix, i carda-la la cansalada a sobre.

Has vist que fàcil? Són de muntanya, què esperes.

Anuncis
Estàndard

8 thoughts on “Trinxat de la Cerdanya

  1. Matilde ha dit:

    Molt bé iaia….. així m’agrada el puto trinxat de col, pero cullons jo no hi foto la merda de la butifarra, el teu Antònio sabía molt be el que fotía …amb trec el barret.
    Pero el meu Manolu fot unas paellas de culló de mico !!!!!

    M'agrada

  2. Les botifarres alegren al dia, però a mi m'agraden més les d'altra mena ha dit:

    També es pot fer sense butifarra i cansalada i tens un estupendo trinxat vegà.

    M'agrada

  3. foca ha dit:

    A jo com que em van dir que estava com una foca el metge em va fer treure-hi la cansalada, la botifarra negra, les patates i l’oli… I feu-me cas, el trinxat de col sola no és cap lo mateix…

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s