A la Cerdanya, a part de pasturar vaques, també saben cuinar
- Renta, pela i neteja una puta col -no hi deixis bitxos joder, que carda molta mania trobar-ne-, i pela amb un quilo de patates. És el que toca més els ous, però és lo que hi ha. A mi normalment m’ho feia l’Antònio. Acte seguit, carda-ho tot a bullir.
- Ara agafa la paella més merdosa que tinguis, aquella que t’has carregat de tant recremar-hi l’oli de fregir els ous -barrut-, i carda-hi a rossir cansalada i una puta botifarrota negra. Guarda-la per ai en acabat.
- Ara només has de sofregir la barreja de pata i col, en el mateix oli i amb algo de gràcia, tot aixafant el cony de pasterada i fent-ne una pasta. La forma de truita li dónes només si vols, no té perquè fer-ne.
- Serveix, i carda-la la cansalada a sobre.
Has vist que fàcil? Són de muntanya, què esperes.
Vaja, que és una puta truita amb cansalada per dalt.
M'agradaM'agrada
El Déu que em va parir quin sacrilegi
M'agradaM'agrada
Molt bé iaia….. així m’agrada el puto trinxat de col, pero cullons jo no hi foto la merda de la butifarra, el teu Antònio sabía molt be el que fotía …amb trec el barret.
Pero el meu Manolu fot unas paellas de culló de mico !!!!!
M'agradaM'agrada
Una butifarra sempre alegra el dia
M'agradaM'agrada
També es pot fer sense butifarra i cansalada i tens un estupendo trinxat vegà.
M'agradaM'agrada
Si bé. Però a mi m’agrada la botifarra i la cansalada.
M'agradaM'agrada
A jo com que em van dir que estava com una foca el metge em va fer treure-hi la cansalada, la botifarra negra, les patates i l’oli… I feu-me cas, el trinxat de col sola no és cap lo mateix…
M'agradaM'agrada
És com treure l’ànima a un viu
M'agradaM'agrada