Abans de res: sempre confonc els xinos i els japonesos. Ho sento eh, és que escriuen molt raro tots plegats, i tots parlen així molt “chichiciwichichichi”, i bueno que a més… bueno molt diferents, no serien, joder.
- Bàsicament es tracta que te’n vagis a comprar unes putes verdures tant collonudes com puguis -contra més dolentes, més merda et sortirà la tempura- i la talles a tires o com et surti de les pilotes. Pots comprar pastanagues, carbassons, cebes, pebrots… el que et surti dels ous.
- Compra una farina que es diu -oh, quin puto misteri!- FARINA DE TEMPURA, i barreja-la amb aigua. -JODER AQUEST XINOS, QUE FÀCIL I BARATO HO FAN TOT-.
- I ara, pues bueno, pues mulles els putos trossos de verdura al suc aquest, i ho cardes en un cony de paella amb oli a tota hòstia. Un parell de minuts és suficient.
- I ja està eh? Quan estigui cruixents les carden en paper de cuina i t’ho fots així mateix.
Per vosaltres demanar-se un cony de cordon blue és cutre, però demanar unes putes verdures fregides és guai. MOLT NORMAL TOT.
Hola, iaia. No tinc gaire a dir sobre la recepta, perque jo, de verdures, només enciam. (En quantitats industrials i d’aquella que s’ha de rentar i tallar, no la merda en bossa d’ara).
Tanmateix, li deixo un truquillo per diferernciar els xinos dels japonesos: Els xinos parlen com diu vostè, “chichiciwichichichi”, però els japonesos fan més aviat “udontoguacarimasooo”… arroseguen molt la última lletra i fan servir molt la o i la u.
Dels coreans no li sé dir perque no parlen.
M'agradaM'agrada
Oh, vostè deu haver viatjat molt… jo un cop vaig anar a Segòvia, molt maco també
M'agradaM'agrada
Nono. No es confongui. El que feia era veure pelis del Brus Li i el Sungoku de marrec…
M'agradaM'agrada
ah. A mi m’agrada el Montalbano
M'agradaM'agrada
Això aquests modernets d’ ara els hi van molt aquestes collunades de canviar noms
M'agradaM'agrada
Toooooooots gilipolles
M'agradaM'agrada
Iaia, que moderna que t’has tornat… això de le tempura és molt dels hamsters aquests, o hipsters, o com se diguin. Jo et feia més de la fritanga de tota la vida! Caguncony!
M'agradaM'agrada
Nena, jo només faig lo que em demanen
M'agradaM'agrada
Ara fent plats xinesos. D’ací res la vorem fent crònuts, iaia.
M'agradaM'agrada
Això què és? Un puto planeta?
M'agradaM'agrada
Ja veu, iaia…. ara l’arrebossat de tota la puta vida es diu “tempura”…. l’estofat de sempre és un coi de “goulash”…. i el flam ni tan sols és flam, sinò “crème caramel”…. Casumtal, sòn tots uns putus snobst!!!
M'agradaM'agrada
No sé pas on cony anirem a parar amb aquest jovent
M'agradaM'agrada
Tieta, vivim a un país on el gin tònic és cool i les hamburgueses són menjar de gourmets. Tenim tots un sac d’hòsties que no ens l’acabem
M'agradaM'agrada
tooooooooots gilipolles
M'agradaM'agrada
Recony iaia, ara t’ha dat per les putas receptes orientals !!!!! hostia no fotis…..jo m’estimo mes un asquerós plat d’esbarginies farcidas….. o un puto braç de gitano de patata…… ppppsssss. jo que cullons sé, tu mateixa, tú la menas aquesta página… (per cert et felicito iaia la teva página es de putisima mare) …..
M'agradaM'agrada
Bueno collons, jo només vario per no fer-me pesada
M'agradaM'agrada
Vostè no es fa mai pesada, iaia…. tan de bò hi haguessin més iaies tan enrotllades com vosté, casumtot!!
M'agradaM'agrada
hi ha moltes iaies bones, gràcies
M'agradaM'agrada
si l’aigua que barrejem amb la farina es molt molt freda millor, la puta crosta queda més cruixent. 🙂
M'agradaM'agrada
tu en saps, visca
M'agradaM'agrada