Com fer la puta pasta per les pizzes

Més d’un gordo em demana que li ensenyi a fer pizzes. Val, començo pel cony de massa.

Imatge

Avui sí que et diré les mides perquè si la massa no es fa bé, et queda la pizza més dura que els peus de Cristo. 

  1. Comença agafant el puto bol de sempre, i cardant-hi 100 grans de farina, 2 de llevat, i un puto polsim de sal. Fot-hi aigua mica en mica, i barreja fins a cardar-hi una pasta homogènia.
  2. Ara lliga-la a base de donar-li voltes sobre una superfície enfarinada -com molts de vosaltres, drogadictes-. Ei, compte. No començis a fotre el gilipolles creient-te pizzero, estem cuinant, això és algo sèrio, no el puto Grand Prix del verano. RESPECTA ELS ALIMENTS, CARALLOT. 
  3. Deixa-la reposar 40 minuts sobre el marbre tapa’t amb un puto drap. A PODER SER NET, PORCASSÀS.

I ara… bueno pues ara t’esperes a que un altre dia t’ensenyi a fer lo de dintre la pizza, que t’he dit que t’ensenyava a fer la massa, no la pizza sencera, joder.

Anuncis
Estàndard

10 thoughts on “Com fer la puta pasta per les pizzes

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s