La millor fideuà del puto món mundial

Quan tastes la meva fideuà et cauen els ous al terra, em surt collonuda. L’Antònio se’m tornava locu. Te n’ensenyo.

Image

  1. Necessites una paella de veritat, no aquestes merdes que tens tu amb mànecs llargs. Una d’aquelles de sempre, amb orelles. Fot-li un raig d’oli i un all pelat al mig. Quan se t’hagi daurat, l’all el fots a la puta basura.
  2. Posa-hi els putos fideus a rostir. Dona-li voltes -amb una mica de garbo o alguns et quedaran sense fer, i després la fideuà no val una puta merda- . Quan estiguin rossos, pues els cardes a escórrer amb paper de cuina per ai.
  3. Ara fes un sofregit, la collonada aquella de la ceba i el tomàquet tallat. També sal i algo de sucre. OJU, SUCRE, MAI SACARINA, s-u-c-r-e.
  4. Ara ja només hi has de cardar sèpia a catxos i llagostins o musclos o lo que puguis pagar-te i quan estigui, pues tires els putos fideus d’abans -els rostits, capullo-. Bull-ho amb el caldo aquell del Bonpreu que tens a la puta nevera fins que ho xupi tot.
  5. Posa-ho dos minuts al forn i se’t fotràn els fideus de punta, PERÒ VIGILA NO ELS CREMIS, TARUGO.

 

Demà t’ensenyaré a fer el puto allioli casolà, que anant bé el compres pot -pff-

Anuncis
Estàndard

36 thoughts on “La millor fideuà del puto món mundial

  1. Quan faci la recepta del puto allioli, enrecordi’s de mencionar que no el facin el mateix día que el pa de pessic, o encara es quedaràn sense braços, aquesta colla de tarats que no han vist una cuina ni a les pel·lícules…

    M'agrada

  2. joan ha dit:

    Iaia, m’acabo de llegir tot el puto blog d’una tungada. Aviam si et deixes d’intranets i et fots a cuinar d’una puta vegada, fa setmanes que no menjo com Deu mana. Què en pensaria l’avi Antonio de tot això, eh? I parla bé que no costa tant, cony.

    M'agrada

  3. Dr. Muerte ha dit:

    Per l’all i oli de dema li recomano que afegeixi una mica de cicuta com a ingredient secret de la iaia. Hi ha tant lerdo suelto que igual fem neteja escolti !

    M'agrada

  4. La Madrilenya Infiltrada ha dit:

    Estimada iaia,
    els meus amics de Madrid estàn aprenent català única i exclusivament per entendre el seu blog. A la puta Capital-del-Reino-y-Olé som tots uns putos gordos, cagondeu.

    M'agrada

  5. Manu ha dit:

    Iaia, perqué collons no fregeixes els fideus junt amb el marisc? Que t’ho diu un que viu al lloc de invenció de la fideuà…
    Per cert, molt bon blog, un salut desde el País Valencià!

    M'agrada

  6. Jordi ha dit:

    Estimada iaia,
    Potser sóc un pèl ‘tikismikis’ però.. no és millor cuiunar una mica els ‘bitxos’ (el que tenen potes i els que tenen closca) abans de daurar els fideus perque els hi donguin més gustet, a l’igual que es fa amb els alls ?
    Mera curiositat i ganes d’aprendre 😀

    M'agrada

  7. Retroenllaç: Cloïsses a la marinera | Les putes receptes de la iaia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s