Pastís de poma

Ara que se m’heu tornat tots mig hippies, us agradarà saber-ne fer

Imatge

  1. Has de portar unes putes clares al punt de neu. Per aconseguir-ho abans hauràs d’haver-les separat del puto rovell tal i com t’he ensenyat anteriorment. Oju imbècil, ara t’has de quedar el puto moc, lo groc és lo que sobra. Dona-hi voltes AMB CUIDADO fins trobar el punt.Costa un colló, aviso.
  2. Ara, posa sucre als collons de rovells que t’han sobrat, junt amb llet, i remenes. Carda-li també un cony de cullerada de Maizena -mira, t’he donat una puta mida, no et queixis-, i mig sobre de llevat -segona I ÚLTIMA mida-. Remena amb il·lusió.
  3. Fot-hi les putes clares AMB UN COMPTE DE LA HÒSTIA. Molt compte. Compte com si portessis en mà el mismíssims ous de Jesucrist. Amb compte. Amb compte. Fes algo bé, per caritat. Amb compte. Val. Deixa-ho per ai.
  4. Pela per altra banda tres putes pomes i talla les a daus. -Si et veig pelar-les amb un pelador et tallo la polla, agafa el ganivet-. Barreja-les amb la massa.
  5. També em talles un parell de pomes més a tires, serviran per decorar. Per decorar = per quedar bé = fer-ho amb gràcia = demana ajuda a algú, inútil.
  6. Col·loca la massa a un puto motllo d’aquestos que tens, amb les putes pometes decoratives a sobre, i tot al puto forn 55 minuts a 220 putos graus.
  7. I a tomar pel cul, ja està.

Ja que t’infles a pastissos, almenys que siguin de fruita, foca.

Estàndard

11 thoughts on “Pastís de poma

  1. Matilde ha dit:

    IAIA AVUI AMB CONTENTA DE L’HOSTIA… EL PASTIS DE POMA ES EL MEU PREFERIT…..AMB FUTARÉ COM UNA FOCA… PERO LA FARÉ,GRACIASSS IAIA !!!!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s