Com que estan tant enfeinades passant el rosari i aquestes merdes que foten elles, és molt ràpid fer les seves putes receptes, ja ho veuràs.
- Per començar, carda en un bol 3 ous -són els únics que toquen, suposo-, i bat-los amb sucre fins que doblin el volum. Sí, costa un colló i part de l’altra, però RES de varilla elèctrica. Elles ho foten a mano, amb l’ajuda de Déu. O algo, no sé. PERÒ SI ELLES HO FOTEN A MANO, TU TAMBÉ, JODER.
- Mentre remenes, hi afegeixes una mica de ratlladura de llimona. Però EH! Sense parar de remenar. Ah i farina tamisada. No en posis massa o et quedarà una pasterada per cardar als totxos.
- Què? Cansat? Demanant caritat cristiana eh, bastard? Ahhh amic, haver fet la confirmació, què collons. Ara no demanis ajuda divina, ara resar ja no val. REMENA PECADOR.
- Perquè tingui la forma de teta aquella típica -que porcotes elles eh?- ho cardes dins una màniga pastissera i fas xorritos petits. Fàcil.
- Ho fots al forn a 180º fins que agafin aquell color típic d3e pet de monja, i bueno, ja està.
Veus? Les monges no només resen i carden collejas, també foten unes galetes petites que estan bones de collons.
Avui no puc pas estar d’acord amb tu iaia! Els pets de momja són la galeta més desgraciada que he tastat mai…
M'agradaM'agrada
això és perquè no et passaves tot el puto dia a missa
M'agradaM'agrada
Sempra m’havia agradat mès la mamella que el pet de monja.
M'agradaM'agrada
perquè sous uns pervertits
M'agradaM'agrada
mmmmmm! m’encanten!! Demà mateix en faré per merenar, però…. més o menys, així aproximadament… quina proporció de farina hi hauríem de posar per 3 ous?
M'agradaM'agrada
150 de sucre i 250 de farina jove. DE FARINA LEGAL.
M'agradaM'agrada