Del porc se’n pot aprofitar tot. Ojalà tu fossis igual, brètol.
- Compra els putos peus de porc a qualsevol carnisseria -no et queixis, valen quatre duros-, i demana que te’ls tallin a quatre trossos. Podries fer-ho tu, però essent talòs com ets encara et cardaràs mal. Res, que t’ho facin allà.
- Carda’ls en una puta cassola de fang -que sigui de fang eh? res de merdes del Casa Viva, fer país vol calers-, i carda-hi ceba, alls, tomàquet i la collonada habitual que més t’agradi. Fot-hi també les herbes aromàtiques que vulguis. PERÒ…!! EH TU, DROGATA, QUÈ CARDES? LA MARIA NO VAL. FORA DE LA CASSOLA CAGONJUDES!
- Fot-hi conyac per sobre -ja t’agrada més eh la recepta? mare meva, quina pena de jovent-, i flameja-ho. Oju els modernets dels collons, que ara m’aneu tots amb unes putes barbes de Bin Laden i encara se’m cremareu!!!.
- Deixata en un pot apart el cony de farina, pebre vermell i canyella amb una mida d’aigua com per cobrir els putos peus, i carda-ho a la cassola.
- Quan porti una estona carda-hi les putes figues, els pinyons i totes aquelles hòsties que al ser pobre normalment no pots permetre’t, i un bon raig de moscatell.
- I res, que en una hora i mitja hauria d’estar.
És una puta recepta molt barata, el porc val quatre xavos. Serà perquè n’hi ha molts..
Al obrir el link final crec que se m’han rebentat 3 artèries de la risa.
M'agradaM'agrada
Home, això s’ho hauria de fer mirar, jove
M'agradaM'agrada
Amb el link final t’has superat! Felicitats i bon profit iaia.
M'agradaM'agrada
Gràcies jove, i bon profit
M'agradaM'agrada
Gràcies i bon profit, jove
M'agradaM'agrada
No se si m’agrada més la recepta, l’enllaç final o descobrir el verb ‘deixatar’.
M'agradaM'agrada
La llengua catalana és rica, no com la majoria de gent
M'agradaM'agrada
Hola iaiaaaa han d’estar collonuts aquets peus de ministre….. de bona gana futaría jo als ministres dins l’olla a bullir !!!!!! collons ….
M'agradaM'agrada
Tots a l’olla
M'agradaM'agrada
Ets enorme iaia, i que fills de puta els de Ciutadans.
M'agradaM'agrada
Quina colla
M'agradaM'agrada