Putos peus de porc a la catalana

Del porc se’n pot aprofitar tot. Ojalà tu fossis igual, brètol.

Imatge

  1. Compra els putos peus de porc a qualsevol carnisseria -no et queixis, valen quatre duros-, i demana que te’ls tallin a quatre trossos. Podries fer-ho tu, però essent talòs com ets encara et cardaràs mal. Res, que t’ho facin allà.
  2. Carda’ls en una puta cassola de fang -que sigui de fang eh? res de merdes del Casa Viva, fer país vol calers-, i carda-hi ceba, alls, tomàquet i la collonada habitual que més t’agradi. Fot-hi també les herbes aromàtiques que vulguis. PERÒ…!! EH TU, DROGATA, QUÈ CARDES? LA MARIA NO VAL. FORA DE LA CASSOLA CAGONJUDES!
  3. Fot-hi conyac per sobre -ja t’agrada més eh la recepta? mare meva, quina pena de jovent-, i flameja-ho. Oju els modernets dels collons, que ara m’aneu tots amb unes putes barbes de Bin Laden i encara se’m cremareu!!!.
  4. Deixata en un pot apart el cony de farina, pebre vermell i canyella amb una mida d’aigua com per cobrir els putos peus, i carda-ho a la cassola.
  5. Quan porti una estona carda-hi les putes figues, els pinyons i totes aquelles hòsties que al ser pobre normalment no pots permetre’t, i un bon raig de moscatell.
  6. I res, que en una hora i mitja hauria d’estar.

És una puta recepta molt barata, el porc val quatre xavos. Serà perquè n’hi ha molts..

Estàndard

11 thoughts on “Putos peus de porc a la catalana

  1. Matilde ha dit:

    Hola iaiaaaa han d’estar collonuts aquets peus de ministre….. de bona gana futaría jo als ministres dins l’olla a bullir !!!!!! collons ….

    M'agrada

Deixa un comentari