Com fer el puto fricandó de vedella

El puto fricandó tornava boig al meu Antònio. Al molt cabró li queien les llàgrimes cada cop que li feia HIIIHIHI -Ai Antònio com t’anyoro-

Image

Per començar, deixa’m apuntar que per fer el collons del fricandó s’han de comprar coses cares. Si ets pobre salta’t la puta recepta i ves-te’n a la dels Doritos, miserable.

  1. Dora en una olla uns putos filetets de vedella -sí, la vedella és una cosa comestible, però que ara només poden comprar els pijos-, i un cop fets, els cardes per alguna banda que no emprenyin, que ara ja no fan falta durant bastant rato. Oju no comencis a picar-ne trossets o em cagaré en Cristo eh? Allà, deixa-ho allà. No toquis.
  2. A la olla que t’ha quedat buida, fota-hi ceba i alls i tomàquets i tota la collonada que et dic sempre. Tots els aliments els vull ben picats. Pel puto fricandó ho has de tallar molt fi. MOLT FI. Si no ho talles molt fi no valdrà per una puta merda la salsa que facis. Això, cuina-ho 10 minuts o aixíns.
  3. Ara hi has de tirar una puta copa de vi -si és que te’n queda de la nit anterior, borratxo, que ets un borratxo-. Bé, imagino que entens que ha de ser vi blanc, no? No ets tant tarugo d’anar-li a cardar el puto Sangre de Toro del lot de Nadal, no? JODEEEER…-. Va, espera a que s’evapori.
  4. Ara, fot-li caldo de verdures. Ja he assumit que no en saps fer així que agafa el cony de tetrabrik que compres al súper i carda-li a dins. Mica en mica.
  5. I ara OJU JODER QUE VE LA CLAU DEL TEMA, AL TANTO, OJOPELIGRO: Has de passar tota la puta pasterada pel cony de xino. Compte: no em siguis gilipollas: un xino i un colador no és lo mateix. NO-ÉS-LO-MATEIX. Si ho passes pel xino: BÉ, MACO. Si no passes pel colador: MALAMENT, SUBNORMAL. Queda clar? PEL XINO. Colador: no. Xino: si. AI PER DÉU, QUE LERDO. I apreta fort maricón, que costa un ou que baixi tot.
  6. Perdona una cosa, ho estaves intentant colar amb les mans? Joder que ets guarro Verge Santa… fes servir una mà de morter fill, per pietat… espavila…
  7. Va. Ara això ho fots a l’olla junt amb els putos filets d’abans -que espero no t’hagis anat cascant- i uns quants bolets que tinguis per casa. Moixernons, camagrocs, rovellonets… Ah, que no tens bolets? PUES FOTA’T. UN ALTRE COP APRÈN A COMPRAR.
  8. Ja està. A menjar, gordo.

ACLARACIÓ: Hi ha qui ho acompanya amb arròs. Però s’ha de ser molt imbècil per desgraciar-lo així, espero que no se t’acudeixi.

Estàndard

10 thoughts on “Com fer el puto fricandó de vedella

  1. Joanjo ha dit:

    Em penso q el puto antonio feia “hihihi” pel mal de panxa. Si el resultat era com la puta foto està clar que és el tipic plat que cagues amb la mateixa consistència que el menges. Salut puta iaiai

    M'agrada

  2. Aixi m’agrada, que foti cas del que se li demana, com fan les putes iaies dels collons.
    Posats a demanar, expliqui com collons fot la puta salsa beixamel, o “machamel” com li diuen els ignorants fillsdeputa que ronden per tot arreu… i la vull sense brumolls eh? que per coses blanques supurant ja tinc els malalts terminals i les seves pustules…

    M'agrada

  3. Soraya Reina ha dit:

    Hola Iaia, he fet lo puto fricandó…pero li he fotut xampinyons de llauna…es una opció…per cert vull fer canelons, ma mare diu que al puto rellenu li foti farina fins que empasti…li he fotut mig kilo, m’ha sortit una puta pasta de morter,¿que li fot vosté al rellenu?¿que fai amb lo puta pasta del rellenu?…es un puto tros de maó…petonicos Iaia

    M'agrada

  4. Lo Fols ha dit:

    Bé, Iaia, jo diria que t’has deixat de passar els “filets” (mai he vist fer fricandó amb filet), per farina per espessir la salsa i que els moixernos son secs i s’han de deixar en remull amb aigua molt abans, la qual es possarà després per donar gust. Res de puto caldo de verdures i menys de puto tetabrick dels collons!! A part de la picada, fundamental pel fricandó!! Mare meua!!
    Si totes les collonades del sofregit les ratlles, no fa falta pasar-ho pel puto xino.
    Aquí, Iaia, has fallat més que una puta escopeta de fira.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s