A casa tota la puta vida n’havíem dit almejas, però es veu que es diuen així.
- Compra el collons de cloïsses i carda-les en aigua, perquè segur que el malparit del peixater te les ha engatussat plenes de sorra.
- Ara fot ceba a fregir junt junt tomàquet ratllat, i AL CAP D’UN RATO, NO ARA -no sé quan és exactament “un rato”, joder no sé, ves-ho mirant- tira-hi un raig de vi BLANC -BLAAAAAAAAAAAAAAAAANC-, i algo de farina, que també és blanca. Però fes-ho al cap d’una estona, barrut, encara no ho tiris.
- Carda aigua a bullir, i tira-hi el cony de cloïsses d’abans. Tapa l’olla. Abans de morir, s’obriran. VISCA LA CUINA.
- Saps aquell puto bric de caldo de peix que tens a la nevera? Pues carda’n una mica a la salsa.
- Ara només ho has de passar tot pel puto túrmix i barrejar-ho amb els bitxos. També estaria bé que fessis un cony de picada d’all, safrà i julivert un puto morter i ho fotessis a sobre. No sé si és molt demanar.
Pallús, la closca no es menja.
Iaia, m’has matat amb el link als putos cargols a la llauna XD
M'agradaM'agrada
Espero que no sigui literal
M'agradaM'agrada
Iaia, les cloïsses sempre s’han dit així. Les almejes són una altra cosa. El seu Antonio em donaria la raó.
(Clucada-d’ull-cluclada-d’ull, cop-de-colze-cop-de-colze)
M'agradaM'agrada
HIIIIIIIIIHIHIHI l’Antònio era molt de la broma el pícar
M'agradaM'agrada
Iaia, et canta lalmeja?
M'agradaM'agrada
Mare meva mare meva quina falta de respecte, jo sóc molt neta
M'agradaM'agrada
Hola iaia guapaaaa !!!!!! m’han sortit de cullons les putes almejas, el meo Manolu i jo ens hem ben xupat els dits………. tralara laraaa laaaaa raaa!!!!
M'agradaM'agrada
Espero que cadascú s’hagi xupat els seus
M'agradaM'agrada