Cloïsses a la marinera

A casa tota la puta vida n’havíem dit almejas, però es veu que es diuen així.

Imatge

  1. Compra el collons de cloïsses i carda-les en aigua, perquè segur que el malparit del peixater te les ha engatussat plenes de sorra.
  2. Ara fot ceba a fregir junt junt tomàquet ratllat, i AL CAP D’UN RATO, NO ARA -no sé quan és exactament “un rato”, joder no sé, ves-ho mirant- tira-hi un raig de vi BLANC -BLAAAAAAAAAAAAAAAAANC-, i algo de farina, que també és blanca. Però fes-ho al cap d’una estona, barrut, encara no ho tiris.
  3. Carda aigua a bullir, i tira-hi el cony de cloïsses d’abans. Tapa l’olla. Abans de morir, s’obriran. VISCA LA CUINA.
  4. Saps aquell puto bric de caldo de peix que tens a la nevera? Pues carda’n una mica a la salsa.
  5. Ara només ho has de passar tot pel puto túrmix i barrejar-ho amb els bitxos. També estaria bé que fessis un cony de picada d’all, safrà i julivert un puto morter i ho fotessis a sobre. No sé si és molt demanar.

Pallús, la closca no es menja.

Anuncis
Estàndard

8 thoughts on “Cloïsses a la marinera

  1. vfmmeo ha dit:

    Iaia, les cloïsses sempre s’han dit així. Les almejes són una altra cosa. El seu Antonio em donaria la raó.

    (Clucada-d’ull-cluclada-d’ull, cop-de-colze-cop-de-colze)

    M'agrada

  2. Matilde ha dit:

    Hola iaia guapaaaa !!!!!! m’han sortit de cullons les putes almejas, el meo Manolu i jo ens hem ben xupat els dits………. tralara laraaa laaaaa raaa!!!!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s