5 plats per anar a fer el quillo menjant a la platja

Tinc clar que tenint dies com els d’avui, molta gent aprofita per anar a fotre el pacheco al mar. Agafen el parasol, les tovelloles, les cadiretes, les neveres amb cervesa barata -i calenta com uns collons-, i uns quan tuppers replets de merdes, i no en surten ni per jalar. A mi em cardaria vergonya, però si ho has de fer, almenys llegeix què et pots fotre a les putes carmanyoles, que encara t’enduràs canelons, tu.

lesputesreceptesdelaiaia_menjar_platja

  • Tall arrabossat:
    Una manera ràpida i fàcil de preparar la carn que encanta als nens, i que té diversos aventatges per ser menjada a la platja: es pot menjar amb les mans, no ocupa i si se t’hi carda sorra no es nota.
  • Ensaladilla russa:
    Un dia te la vaig ensenyar a fer casolana, amb les seves verdures casolanes i aquestes hòsties, però si te l’has de fotre a 300 graus i suat com una truja, millor serà que la compris directament de la Sirena i no desaprofitis una meravella com la que et vaig traspassar. AH, I NO HI CARDIS MAIONESA O PILLARÀS SALMONELA.
  • Bocates humils:
    Quan un ha de demostrar que no té un puto duro, almenys que ho faci sense vergonya, no? Compra pa barato, I SOBRETOT, embotit merdós. La puta basura més rastrera. Chopped, xoriço Revilla, formatge d’aquell que sembla pintura plàstica. SI VAS DE POBRE, VAS DE POBRE, COLLONS.
  • Amanida de pasta:
    Emportar-se uns macarrons gratinats és una tocada d’ous bastant significativa -tot i que igual amb la calor que carda es gratinen sols, a saber-. El fet és que a la platja es gasta molta energia -tant jugar a les putes pales, us canseu-, així que amb una cosa així es recupera bé. Carda-hi el que t’agradi, tant me fot a mi.
  • Síndria calenta:
    Si has de cardar el gitano, fes-lo bé. Una puta síndria calenta i que regolimi pit avall és un clàssic del xarneguisme més nostrat.

    A l’anunci d’Estrella es carden una paella, però és mentida, no ho provis, UNA PAELLA AMB SORRA ÉS UNA PUTA MERDA MOLT GRAN.

Estàndard

12 thoughts on “5 plats per anar a fer el quillo menjant a la platja

  1. Nailo ha dit:

    iaia recomana comprar cocos a aquesta gent que la ven per la platja? Jo no hem queixo perque siguin foscos sino perque a lo millor els cocos no són de fiar.. sap?

    M'agrada

  2. Matilde ha dit:

    Punyeta iaia, d’aquestas putes receptas tan merdoses que ens has posat,no sé pas quina triar, puuffff no hi res que m’agradi collons !!!!!

    M'agrada

Deixa un comentari