Sé que us encanten les cigales i l’alcohol, així que ho ajuntarem en una recepta de puta mare.
- Ves a comprar llagostins amb la premisa habitual: comprar uns llagostins de puta mare o comprar uns llagostins de puta pena et portarà a la glòria o a la humiliació més profunda. TU DECIDEIXES.
- Carda els bitxos aquests en una safata de forn repleta de ceba tallada. No n’apilis gaires o te’ls acabaràs fotent crus, cosa que carda molta mania.
- Ara, en un cassó que tinguis, cardes bastant oli amb una mica de llorer i bitxo a escalfar, i just quan comenci a fumejar, ho fots per sobre els crustacis, ben repartit. “BEN REPARTIT” vol dir que ho reparteixis bé, VALE?.
- Posa’ls un quart d’hora al forn -a 190º-, i en passat aquest temps, li fots un parell de copes de cava per sobre. No cal que sigui el millor cava del món mundial, però tampoc m’hi cardis qualsevol merda del Pryca, que ja ens coneixem. Quinze minuts més.
- I bueno, pues ja està. Li cardes sal gorda d’aquella i ja estaria el tema.
“Hola iaia, puc fer aquesta recepta amb gambes enlloc de llagostins?” SI.
“Hola iaia, puc fer aquesta recepta amb vi blanc enlloc de cava?” SI.
“Hola iaia, puc fer aquesta recepta amb escamar..” AI MIRA, CARDA LO QUE VULGUIS PERÒ NO TOQUIS MÉS ELS OUS!!
Hola iaia, puc fotre aquesta recepta amb salsitxes de frankfurt i vi Don Simon?? hahahahahahahaa ets THE BEST, iaia!!!!! ailoviuuuuuu
M'agradaM'agrada
homeeeeeeeee et quedarà una puta merdaaa
M'agradaM'agrada
No pensava pas fer-ho eeeeeh?? hahahaha
M'agradaM'agrada
JAJAJAJAJAJA IAIAAAA TÚ T’HO COUS I TÚ T’HO MENJAS….. t’ho preguntas i contestas …..molt bona aquesta !!!!!!
Només tinc un petit problema amb aquesta puta recepta, que el meu Manolu no en vol d’aquets collons de llagostins , perqué dius que cauen els OUS a terra.!!!!!
M'agradaM'agrada
el teu manolu és un finoliiiiis
M'agradaM'agrada