D’això a la postguerra s’en feia molt sovint perquè es fàcil de fer, barato i atipa molt. Ara amb aquesta puta crisis que hi ha l’hem de recuperar, quina merda tot plegat
- Fes bullir mig tetrabrik de llet en algun puto cassó que tinguis per casa, junt amb pela de llimona, canyella i sucre.
- Quan bulli, hi fots el puto arròs. Les mides, doncs hòstia no s, jo hi cardo un parell de grapats per barba més o menos.
- Amb 20 putos minuts hauria d’estar fet. Vigila no ho enganxis com fots amb tot, joder.
- Quan tingui aquella textura de merda típica que agafa, ho cardes al cony de nevera una bona estona. Cobreix-ho en acabat amb pols de canyella, i llestos.
INFORMACIÓ NUTRICIONAL: Això atipa la hòstia. A no ser que siguis una espècie de morsa tragona no cal ni fer-hi un segon, és un típic plat afartapobres. Fota’t una terrina com la de la foto i ja pots anar a cagar al moll.
Iaiaaaa que parlen de tu a la ràdiooooooo!!! et busquen fes un mail a elmon@rac1.net!! Aquesta iaia como mola se merece una olaaaaaa.
Peton iaia!!
M'agradaM'agrada
Ai ai mare meva el Basté com m’agrada aquest home!
M'agradaM'agrada
Cony, Iaia, ja tocava un puto blog així. A la gent si no l’expliques com cuinar, acaben tots maricons menjant crònuts o se’n van de tapetes.
10/10
M'agradaM'agrada
La gent està gilipolles fill…
M'agradaM'agrada
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!
M'agradaM'agrada
ffffffffffffffffffff!!!
M'agradaM'agrada
Hola iaia, sóc 100% negada per cuinar, i les teves receptes m’han inspirat.
Això sí he fet arròs d’aquest i només m’ha servir per reforçar el mur de la casa perquè M’HA QUEDAT COM UNA PEDRA CONY.
Però gràcies igualment.
M'agradaM'agrada
UIUIUI no et casarem mai. De res.
M'agradaM'agrada
M’encanta. El que es fa a casa val mil vegades més que venen als súpers, tot i que això no és cap novetat. Mira que és bo, punyeta! (no dic una altra paraula perquè no vull escandalitzar-vos, iaia)
M'agradaM'agrada
així m’agrada, respecte i amor a la cuina
M'agradaM'agrada