La cuina catalana és molt rica, no com tu. Avui, un postre nostrat.
- Bull llet en un cony de cassó. No li cardis tota, tres quarts del pot o aixíns. I un catxo de pela de llimona. I també canyella.
- ARA OJU que això és lo que toca més els collons de la recepta: separar els rovells de les clares. Això és una merda molt gran. Es fa obrint un puto ou pel mig, i passant l’ou de banda a banda amb una closca a cada mà, fent que el moquet de la clara caigui pel mig… ai no sé si sé explicar-ho bé, joder, saps què vull dir oi?… algo aixíns, mira:
- Ara remena-ho. Mentres li cardes canya, tira la llet que et sobrava -no l’hauràs tirat tota abans oi, tarugo?- i remena amb cuidado. Fot-hi sucre i el collons de la Maizena aquella que et va sobrar del pa de pessic. Hi ha qui li carda colorant, però és una parida, ja queda bé sense.
- Barreja la llet calenta i la puta potinga aquesta -COLADA, QUE SEGUR QUE HI HAS CARDAT UN TROS DE CLOSCA, INÚTIL- i ho fots a foc MOLT lent.
- Ara paper film i a la nevera.
COM CREMAR LA CREMA?
Amb un estri de cremar que no en tinc ni puta idea de com es diu… jo en tinc un que em vaig endur d’un lloc que treballava fot molt temps, però sé ni com collons es diu ni on ho deuen vendre. Potser en tinguin al Bonpreu.
Les receptes son cada cop mes complexes, tant que calen grafics explicatius, joder…
Ara, com separar la clara del rovell queda clar com sa puta mare iaia! li copio el dibuix !
M'agradaM'agrada
iaia, que no se quans collons de dotzenes d’ous haig de ficar.
I si afegissles mides de tots els ingredients??
Un raig d’oli, o un grapat d’atmelles (o d’ameles, o d’ametlles, o com collons se digue) ja es una mida, es clar
M'agradaM'agrada
Clar és que me cagondeu no sentiu la cuina avui dia!! la cuina et parla joder, escolta-la!
M'agradaM'agrada
Casun la punyetera iaia… Senyora!! Quant coi de sucre li fotem?? Una cullarada o quaranta? I de la puta Maizena? Així no es pot cuinar senyora, cagumdeu, ens deixa perduts a la cuina, això no és seriu!!
M'agradaM'agrada
Miri senyoreta, es que vostè no sent la crida de la cuina o què collons passa aqui!?!?
M'agradaM'agrada
Miri iaia!! https://www.youtube.com/watch?v=-EsxvxOOx4g Així no toca tant el que no sona haver de separar els rovells!!
M'agradaLiked by 1 person
Cagon Judes, jo a mi tanta tecnologia m’estressa una mica
M'agradaM'agrada
Aixo de la esquixada de bacalla , dos dies en remull ,i uns cullons en mitga hora nia prou , el rentes , l’esmicoles i el poses en remull mentrestant tallo tomacas i poso all picat a sobre tornes a rentar un parell de cops , forsa oli bo i a suca pa
bon profit !!!
M'agradaM'agrada
Res, vostè deu fer una escaixada de merda doncs, dos dies a la nevera
M'agradaM'agrada
això de separar el rovell de l’ou amb la closca és una mariconada. Heu de fer-ho amb les mans, que això és tradició, i deixar que la clara es separi del rovell mentre l’aguantes amb els dits, me cago en el deu que us va parir!!
M'agradaM'agrada
Tu no has sentit mai a parlar de la puta salmonel·la o què?
M'agradaM'agrada
Retroenllaç: Putos bunyols de bacallà | Les putes receptes de la iaia
Iaia, se’n diu “cremador”. Sembla mentida, cagundéu! Tants coneixements de cuina i tan poc nivell de llengua! Si no fos perquè us estimo tant, pensaria que sou una mica tòtila! Petonets!
M'agradaM'agrada
Jo no vaig estudiar en català, joder
M'agradaM'agrada
CAGUN TOT IAIA…. LA MEVA MAMÁ HI FOT MIDÓ A LA CREMA !!!! DEL QUE ÉS MENJA ESCLAR , NO HI FOTRA EL DE LA ROBA….. AAHHH!!!! TAMPOC ENS HA DIT COM COLLONS ES REMENA…. COM ET DONGUI LA GANA O REMENANT SEMPRE COM UN BANDARRA PER EL MATEIX CANTÓ, I SENSE DESCANSAR… PERQUÉ LA PUTA CREMA NO S’AGAFI EN EL CULLONS DEL CAÇÓ….. ?????
BON PROFIT I BON DIUMENJA IAIA !!!!! ESPERO LA SEVA RESPOSTA MACA
M'agradaM'agrada
Cullons d’alzeimer iaia, i no hi fotem ni pell de llimona ni espessant ni sucre ni canyella ni res?? recoi, i lo de les mides n’hi ha per llogar cadires, i no em surtis en que tot ho fas a ull!! 🙂
M'agradaM'agrada
Les iaies ho fan a un diga’m que no si tens ous
M'agradaM'agrada
AVUI TENIEM QUE FER UN PUTU ARROS AMB LLET, SEGONS LA SEVA RECEPTE IAIA DELS CULLONS PERO S’HA MA COMPLICAT EL DIA. HO FAREM LA SETMANA QUE VE. CAGU EN TOT
M'agradaM'agrada
Buenp, hi ha més dies que llonganisses
M'agradaM'agrada
Retroenllaç: Pastís de poma | Les putes receptes de la iaia
Retroenllaç: Putos peus de porc a la catalana | Les putes receptes de la iaia
La puta foto de la crema catalana es del meu blog, tros d’ase!
Però te la deixo, sempre que me la tornis quan acabis.
Bé, ben mira’t, te la fots fotre pel cul si vols, no vindrà d’aquí.
M'agradaM'agrada