Fer un collons de remenat d’alls tendres i altres merdes

Si ets tant inepte que no ets capaç de girar bé una truita de patates, et proposo algo més fàcil

Imagen

  1. Pots fer-ho amb el que surti dels ous això: amb gamba, amb bacallà, amb patata… com et roti. Jo he triat: cebes, gírgoles, espàrrecs, ous i uns putos alls tendres.  Perquè tot això és molt barato i perquè total m’ho hauré de menjar jo.
  2. Neteja, pela… deixa net i pulit el que vulguis posar-hi- Ser una mica net no costa res, hòstia. 
  3. Ara ho vas cardant els ingredients en una puta paella. Com que sé que tot ho compres congelat no perdo el temps amb els temps de cocció, mira’t la puta bossa.
  4. Quan ja vegis que està bé (tingues una mica de vista) doncs li cardes dos o tres ous i remenes. I ala.

 

Això queda molt bo, i t’estalvia fer el pena de quan li has de donar la volta a la truita i no en saps. Hi ha qui en diu “remenat de…”, hi ha en diu “revoltilllo de…”… no sé, a casa sempre n’hem dit “truita de subnomal”.

 

Anuncis
Estàndard

5 thoughts on “Fer un collons de remenat d’alls tendres i altres merdes

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s