La puta escalibada (versió bilingue)

M’han enviat un puto missatge dient que escrivís en el collons de llengua castellana -com fèien quan jo era petita-. Deu ser el caracony de l’Albert Rivera. Molt bé. Amb amor, abaix de la puta recepta trobaràs la puta traducció al castellà.

lesputesreceptesdelaiaia_escalivada

CATALÀ

  1. Agafa els putos pebrots, les albergínies, les cebes i totes les merdes que vulguis escalibar, i ho peles. Les patates no, no cal. I no em vinguis amb collonades de que la pela no t’agrada. TE LA MENGES.
  2. Carda-ho tot al forn, en una bandeja, una hora. Abans l’has d’haver fotut a 210 putos graus.
  3. Treu-ho tot del forn i treu les merdes de les peles i les granes i tota la hòstia de dintre. Carda un fàstic de Déu, t’aviso.
  4. La resta ja t’ho pots fotre.
  5. Sol és soso de collons, fota’t-ho almenos amb pa torrat i anxoves, hòstia.

 

VERSIÓN PARA ESPANYA  UNIDA

Image

Hola amigo facha, una puta receta catalufa para quedar como un buen unionista: escalibada polaca.

  1. Tienes que cojer cebollas, pebrotes colorados i albergínias o como coño le llaméis en castellano i también patatas i ponerlo todo en el puto horno a 250 putos grados durante 4 horas. Ah, pon aceite. Pon el puto aceite más caro del super. A chorros. Ponle toda la puta botella. Que hierva. Hasta que se avepore el puto aceite. Venga demuestra ahí tus huevos peludos.
  2. Quizà parezca que se te vaya a quemar pero no. Tu tranqui. Respeta las 4 horas. Vete a mirar el Sálvame.
  3. Quando esté todo bien negro, lo sacas i te lo comes. Esto no se pela. Se come así de negro.
  4. Que bueno está eh hijoputa? ESTO POR TOCAR TANTO LOS COJONES!!!!1!1!!!!!

 

Estàndard

85 thoughts on “La puta escalibada (versió bilingue)

  1. HAW,HAW! Benvolguda iaia, l’hauríem d’enviar a vostè a Madrit a negociar la collonada aquesta de la independència. Que en realitat, els que s’han d’independitzar i aprendre a viure sols son élls…

    M'agrada

  2. putatertuliana ha dit:

    moltes gr[acies, iaia, ens has fet riure molt i feia molt que no r[eiem. ets una esp[ecie de doctor house per[o culinari enlloc de metge. endavant, segur que alguna editorial amb vista et publicar[a el llibre.

    M'agrada

  3. Ivano ha dit:

    Me encanta tu pagina. Un descojono. Además tienen buena pinta las recetillas. He flipado al leer por ahí que eres una tía. Bruuutal. Ya tienes otro fiel seguidor

    M'agrada

  4. Frede ha dit:

    Hòstia iaia! M’he passat deu minuts ben bons sense poder deixar de riure. Mare de Déu! Estàs com una xota, però la recepta pel Rivera o qui sigui és d’antologia. Apa!

    M'agrada

  5. Retroenllaç: Com fer escaixada de bacallà | Les putes receptes de la iaia

  6. alex tarra ha dit:

    Iaia, voldria donar unes idees alternatives; me pareix que és millor posar la verdura sense pelar al forn. Quant ja està cuita, es treu la pell fàcilment. Després es parteix a tires i es posa a macerar amb all picat, sal i oli (el millor oli que tinguin a la cooperativa). Trobo que la part de la maceració li dona el punt especial que té l’escalivada. Bé, moltes gràcies per aquestes receptes anarco-creatives.

    M'agrada

  7. Esther ha dit:

    Iaiaaaa brutal la teva puta mala llet, ajajajajajajajajaja…….jo ting un bar de tapes, i ja començo a renegar aixi…aixo de cuinar estresa jojojojoojo

    M'agrada

  8. Pol ha dit:

    tinc 16 anys i estic aprenent a cuinar i els seus consells (l’unica recepta que no faré és la versió castellana de la escalivada)

    M'agrada

  9. Silvia ha dit:

    Vamus a ver es un puto blog en catalan quien quiera recetas en castellano hay chorrocientos mil blogs en miles de lenguas! que busquen en lo puto google! Que pa eso esta!
    gran blog m’encanta! a qui no que es fasi fotre! m’ha fet riure com mai!

    M'agrada

  10. rosy ha dit:

    per morir-se de riureeeeeeeee , ke bo, kin fart de riure, akests carallots de castellans alguns no han bufat mai cullera, o sia, no han menjat mai calent,kina kolla de katetus mesetaris, salut guapuss

    M'agrada

  11. CAGUMTOT ha dit:

    Eh iaia! Me cagum tot estem fatal! Aquí tot déu et felicita per parlar normal i corrent, recony! El putu parlar stàndard de les putes teles ens ha fet molt de mal! Ara un es mostra a parlar com seria normal i l’aplaudeixen, com si fós una espècie protegida en un sant collons de Zoo! Òstiasanta! Això ja sembla el putu planeta de los simios! Que us aplaudeixen per fer les coses normals, tal com s’haurien de fer? Eh? Doncs apa! No convertiu la iaia ara en una santa verge de Montserrat, que la pobre no fot res més que la seva puta feina, ni més ni menys, i encara l’atabaleu! Au, ja no sé ni què cony dic, recontracollons!

    M'agrada

  12. Raimon ha dit:

    No deureu ser pas vos la iaia de la “fabada”??
    Ensense ànims d’ofendre padrina!!
    Bon profit, salut i rotets després dels àpats!!

    M'agrada

  13. Pardalet/gorrioncito ha dit:

    En nombre del puto derecho a hablar como te salga de los cojones y de la mierda facha esa de la convivencia lingüística, muchas gracias por la traducción, ahora puedo cocinar esa mierda de escalibada tuya. Eres mi puta cocinera favorita y una zorra vieja cojonuda, un abrazo :-*

    M'agrada

  14. purrera ha dit:

    Mai a la vida he tingut manya per cuinar, i com que soc una porrera no puc comprar anxoves fresques ni un llepa chups, pero gracies a voste començare a cuinar, per quan una recepte amb maria joana?

    M'agrada

  15. afartís ha dit:

    Ma cagu en la mare que ens va parir a tots! Ets la puta reina! El Xicote aquell de la Sisena és un putu bordegás al teu costat.
    Llarga vida a la iaia

    M'agrada

  16. Una altra foto robada del meu blog, iaia?….però fes el que et roti…que ho fotràs igual. Te la pots imprimir-la en paper i ficar-te-la a les calces, i així evites més pèrdues i deixes de fer pudor….que la teva cuina sempre fa olor de bacallà encara que cuinis peus de porc….
    Un petó, i cuida’t, iaia.

    M'agrada

  17. Retroenllaç: Més català impossible: Espardenya amb escalibada i anxoves | Les putes receptes de la iaia

  18. EspañaUnida ha dit:

    No eres más gilipollas porque no entrenas, amigo subnormal. Cosas como estas dejan a Cataluña por debajo de la mierda. Qué pena que los retrasados hagáis tanto ruido.

    ARRIBA ESPAÑA.

    M'agrada

  19. Sanasana ha dit:

    Me he emocionat moltíssim amb la seva tendresa i el seu ric i experimentat boca-vulgari iaia. Des-de ja i fins al final dels temps em sumo al la colla de la anada de Olla de la iaia. M’agradaria molt assistir a un taller dels seus en viu, veura-la com es prepara un mocarrons, com tufa la cuina amb la escudella del dia avans o com llepa la cullera cada vegada que prova la sopa de cera d’orella. Estic ben emocionada nomes pensant en aquesta provabilitat. Ceba per sempre……una admiradora.

    M'agrada

  20. Retroenllaç: Verat al forn | Les putes receptes de la iaia

  21. ESPAÑAUNIDA ha dit:

    Por gentuza como tu, dan muchas ganas de que os separéis de España y acabéis envueltos en la mugre y la miseria, pero luego te acuerdas de los catalanes decentes y mantienes las ganas de seguir peleando por la unidad de España.

    Deja de hacer el retrasado que das pena.

    ARRIBA ESPAÑA.

    M'agrada

Deixa un comentari