Us tireu tot el puto estiu menjant verd. Com si fóssiu cavalls. Una mica d’energia va bé, cony.
- Per cardar uns ous al plat collonuts, oblida’t de la merda de vaixella aquesta moderna que tens. Ja sé que t’agrada molt anar a l’Ikea, però això vol terrissa. Dissabte te’n vas a Breda -d’aquí- i compres cassoletes de les de tota la puta vida.
- Unta-la amb mantega -o et quedarà tot enganxat com uns collons-, carda-la al foc, i hi fots samfaina amb tomàquet. O ceba i all amb tomàquet. O tomàquet sol. O tomàquet amb trossos de sobrassada. O tomàquet amb formatge. O … bueno, que li tiris el que et roti, però que porti tomàquet.
- Quan estigui ben calent, carda-hi els ous a sobre.
- PERÒ QUÈ CARDES!! ELS OUS DE LA NEVERA!!!1! GUARRO, IMBÈCIL!!
- Abans que quallin ho treus tot del foc, i si vols, pues ho acompanyes amb salsitxes o xoriço o lo que et quedi a casa –Doritos, no-.
- Suca pa.
Diria que vegetarians també en poden menjar. Bueno, n’hi uns que tampoc mengen ous, però mira, si et ve a sopar un d’aquests pues que es cardi el pa sol i a tomar pel cul.
El millor, la foto del cavall, encara m’estic descollonant
M'agradaM'agrada
angunieta
M'agradaM'agrada
Per què “ous al plat”…? si a la foto només n’hi ha un, collons!!!
Es el mateix que, quan vas a dinar a un Restaurant i a la carta hi veus el plat clàssic dels més clàssics: “Galtes de porc a la brasa”, i tot seguit ve quan penses: hostiaputatu, avui em fotré les botes!!! i just quan veus el cambrer que s’acosta amb el teu plat, és aquell moment que hostiatu!! quina trempera que porto només pensar el que m’espera… i tot just el moment que et deixen el plat a taula, allò que deiem es va arrugant, arrugant, i ensopint, ensopint… COLLONS!!! només hi ha una galta!!!, i és llavors quan la decepció és tant gran que t’acaba desgraciant tot el puto dinar.
M'agradaM'agrada
això es veritat… però a mi com si n’hi vols cardar mitja dotzena eh?
M'agradaM'agrada
toca’m els ous maria i veuràs quina alegria
M'agradaM'agrada
aquesta cançó era de?
M'agradaM'agrada
lax’n’ busto?
M'agradaM'agrada
molt macos, el meu nét els escoltava sempre
M'agradaM'agrada
Be iaia bé, m’agradant molt els ous al plat, i m’agrada la puta recepta, dons dones mooooltes opcions a triar, (foteulos com os dongui la gana) jijijijijiji digas que sí collons, els ous son bons de totes les maneras !!!!!!!!!!
M'agradaM'agrada
ui sembla un doble sentit això hihihi
M'agradaM'agrada
Terrissa? A casa meua tenim uns platets metàl•lics amb una mena de nanses que en diem “plats de fer ous al plat” (som originals de collons a ca meua posant noms…) són com un bandeja del forn per una persona, jo m’hi gratino els canalons que em posa la padrina al tupper el dumenge. Doncs aixó que són uns plats que sempre he pensat que tenen un regust així tardofranquista… tot un viatge gastronòmic al passat, com mirar “Cuéntame” …
M'agradaM'agrada
“tardofranquista” m’ha captivat
M'agradaM'agrada
toca’m els ous Joan, veuràs quin goig que fan!
M'agradaM'agrada
home, aviam, pobre Joan, respecte
M'agradaM'agrada