Aprèn a fer uns putos fideus a la cassola

Aquest puto plat no hauria de ser difícil ni tan sols per algú com tu

Image

  1. Agafa una puta cassola i carda-li a dins uns trossos de costella tallada a trossos petits. Oju no et cardis mal tallant-los, cafre.
  2. Després ho treus i fas un collons de sofregit. Si no en saps fer clica aquí. També hi tires pebrots i tomàquet. Tira-li de puta llauna mateix, no t’hi matis, total, segur que t’ho menjaràs SOL…
  3. Carda-li la costella i els putos fideus. No siguis tarugo, no els hi cardis molt prims o el plat no valdrà una puta merda.
  4. Ara li cardes caldo. Les iaies preparem el brou apart, com que no en teniu ni puta idea de res i ja no hi ha valors segur que també el comprareu de pot. Pues es igual, pues cardeu-li de pot. A tomar pel cul les tradicions… mare meva.
  5. Un deixeu un puto quart d’hora o vint minuts no sé, mireu-ho una mica vosaltres mateixos joder.
  6. Si se us menja tot el suc li cardeu aigua de l’aixeta. Ja està.
  7. A cagar-ho de gust.
Estàndard

10 thoughts on “Aprèn a fer uns putos fideus a la cassola

  1. jep murenu ha dit:

    La mare que la va parir la vella dels collons. Encara ens haurás d’ensenyar a tots a fer un putu ou ferrat ben fet. La meva iaia li anava fotent l’oli per sobre mentre es fregia i quedava de collons. A veure que em recomana vosté. També m’agradaria saber com fotre l’escudella i la carn d’olla. Apa que la donguin pel cul!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s