Com fer escaixada de bacallà

Joder, no et carda vergonya necessitar una puta recepta per fer algo tant fàcil? Verge santa!

Image

  1. Aviam, dos dies abans de fer la puta escaixada has de comprar bacallà escaixat. Anant bé et cardaran una hòstia de Déu, ara està caríssim. Com tot. Si es que carda fàstic tot plegat, no es pot comprar, ja.
  2. L’has de cardar amb aigua a la nevera aquestos dos dies. I la vas canviant el cony d’aigua de tant en tant. Això és una collonada, a mi em toca molt els ous fer-ho, però és lo que hi ha, es fa aixíns.
  3. Passats els dos putos dies, pues a una bandeja li fots mongetes… i també pues enciam tallat i pebrot i tomàquet i ceba… i no sé, pues lo que et dongui la puta gana… que és una amanida amb bacallà, joder..
  4. Fot-li el bacallà passat per oli a sobre i uns putos ous dusos tallats pel mig i ja està.

 

IMPORTANT: Tu, lerdo, no em confonguis una escaixada amb una escalivada eh? que no és lo mateix

Anuncis
Estàndard

30 thoughts on “Com fer escaixada de bacallà

  1. Joanjo ha dit:

    em fotre tant gordo que tindré que fer el puto pastís i tot.
    Gràcies per una puta recepta. Per quan unes putes croquetes de pernil? No hi ha iaia sense puta recepte “Cocretera”.
    i no es preocupi iaia… em buscaré una noia neta i eixerida

    M'agrada

  2. jajajaja donem gràcies que la puta iaia ha sapigut obrir un blog on posar les seves receptes.. o bé té a la seva néta esclavitzada passant les receptes al ordinador mentre ella cuina i enmerda la puta cuina cagumdeu 😉

    M'agrada

  3. Diana ha dit:

    La ceba si es deixa amb vinagre i sal no pica i queda més bo l’esqueixada 😉
    Encara que visc a Alemanya i el únic avadeixo (bacallà) que tenim és el congelat 😥

    M'agrada

  4. Cardaiaias ha dit:

    Santa iaia, gracies a vosté he recuperat el gust a la cuina catalana més senil, la meva iaia va cascar i només em queda el cony d’awela castisa que cuina amb tot el puto oli de landalus, vomitiu… Bé no li explicaré tota ma puta vida, per cuan un bon trinxat??

    M'agrada

  5. Retroenllaç: Putos bunyols de bacallà | Les putes receptes de la iaia

  6. Retroenllaç: Ahivalahostia: porrusalda basca | Les putes receptes de la iaia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s