Fes-te el guai, fot falafels per sopar

Si et dic que per sopar fotré croquetes de cigrons em diràs que me’n vagi a prendre pel cul, però si et dic que he fet falafels em diràs que sóc una iaia moderna i collonuda. Que gilipolles ets a vegades eh?

lesputesreceptes_falafel

  1. A veure, primer anem pels cigrons. No els cardis de pot o ja comencem la recepta pel cul. Fes-los de manera tradicional, comprant-los secs i remullant-los el dia abans.
  2. Fot-los junt amb una mica de suc de llimona espremuda i un grapat de julivert i coriandre a picar a cal túrmix. FPRRRRPPPPPPP PPFPFPFPFFFPPFFFFF RRFFFFFF fins que et quedi xafat i barrejat.
  3. Ara hi cardes pebre vermell, pasta de sèsam, pebres, i totes les putes espècies que trobis al paki -jo què sé, demana-li el què hi va, ho deuen saber- i ho barrejes BÉ.
  4. Hi cardes també ceba picada -però no paris de remenar, cony!-, i ho fots mitja hora a la puta nevera.
  5. Ja només queda donar-li la forma de falafel o de lo que et roti i cardar-ho a fregir. No siguis guarro i m’ho cardis en l’oli on vas parir els llobarros.

Si menges això vestit com el teu avi entres gratis a Benicàssim.

Estàndard

17 thoughts on “Fes-te el guai, fot falafels per sopar

  1. Una néta orgullosa de les seves iaies ha dit:

    En vaig menjar fa un parell de mesos en un turc i tenien forma com de galeta. No sé com coi ho van fregir, perquè “l’arrebossat” estava dur com una pedra, però era prou bo.

    Jo també imagino que es deuen bullir abans de passar pel túrmix, que si no estaran tan durs com l’arrebossat que em vaig menjar al turc aquell…

    M'agrada

  2. Iaia…d’on cony ha tret la puta recepta?? Que l’han timat!! Que no ha d’obrir mai la porta a desconeguts!
    Els cigrons poden ser de pot i també hi falta una mica de llevat Royal per a que no quedi com una puta pedra, que vostè porta la postissa, però n’hi ha que encara anem amb les dents autèntiques.

    Pasta de sèsam………..ai iaia, miri….cardi-ho com vulgui que aquestes edats ja no podem canviar res. Venga, una abraçada.

    M'agrada

Deixa un comentari