Si et dic que per sopar fotré croquetes de cigrons em diràs que me’n vagi a prendre pel cul, però si et dic que he fet falafels em diràs que sóc una iaia moderna i collonuda. Que gilipolles ets a vegades eh?
- A veure, primer anem pels cigrons. No els cardis de pot o ja comencem la recepta pel cul. Fes-los de manera tradicional, comprant-los secs i remullant-los el dia abans.
- Fot-los junt amb una mica de suc de llimona espremuda i un grapat de julivert i coriandre a picar a cal túrmix. FPRRRRPPPPPPP PPFPFPFPFFFPPFFFFF RRFFFFFF fins que et quedi xafat i barrejat.
- Ara hi cardes pebre vermell, pasta de sèsam, pebres, i totes les putes espècies que trobis al paki -jo què sé, demana-li el què hi va, ho deuen saber- i ho barrejes BÉ.
- Hi cardes també ceba picada -però no paris de remenar, cony!-, i ho fots mitja hora a la puta nevera.
- Ja només queda donar-li la forma de falafel o de lo que et roti i cardar-ho a fregir. No siguis guarro i m’ho cardis en l’oli on vas parir els llobarros.
Si menges això vestit com el teu avi entres gratis a Benicàssim.
Iaia…els cigrons s’han de bullir,oi?!
M'agradaM'agrada
Nooo, han d’estar nomes en remull, no cuits
M'agradaM'agrada
sort que en saps, tu.. gràcies bonics
M'agradaM'agrada
No animaaaaal! S’han de tenir en remull!!
M'agradaM'agrada
Súper fàcil!!!! I molt bo!! De puta mare!!
M'agradaM'agrada
i quedes com un autèntic viatger
M'agradaM'agrada
això em semblava fàcil fins que has dit la paraula coriandre.
M'agradaM'agrada
jo ho he hagut de mirar al puto diccionari per saber com s’escrivia també
M'agradaM'agrada
Gràcies iaia.
Provare de fer-les.
T’envio un link de receptes del 1714 ,(http://www.cuinacatalana.eu/ca/pag/receptes-1714/ )
M'agradaM'agrada
m’agrada molt això que m’envies, gràcies jove
M'agradaM'agrada
En vaig menjar fa un parell de mesos en un turc i tenien forma com de galeta. No sé com coi ho van fregir, perquè “l’arrebossat” estava dur com una pedra, però era prou bo.
Jo també imagino que es deuen bullir abans de passar pel túrmix, que si no estaran tan durs com l’arrebossat que em vaig menjar al turc aquell…
M'agradaM'agrada
de vegades sí que queden durs com uns collons, sí
M'agradaM'agrada
iaia que folafels ni hòstias d’on collons a sortit aquest nom???? son cigrons redeu!!!!
M'agradaM'agrada
bueno collons però no fets com a tal, que porten més coses!
M'agradaM'agrada
Una iaia que fa les croquetes de cigrons, ni es iaia ni es res!!!
M'agradaM'agrada
Iaia…d’on cony ha tret la puta recepta?? Que l’han timat!! Que no ha d’obrir mai la porta a desconeguts!
Els cigrons poden ser de pot i també hi falta una mica de llevat Royal per a que no quedi com una puta pedra, que vostè porta la postissa, però n’hi ha que encara anem amb les dents autèntiques.
Pasta de sèsam………..ai iaia, miri….cardi-ho com vulgui que aquestes edats ja no podem canviar res. Venga, una abraçada.
M'agradaM'agrada
hauré de trencar cares?
M'agradaM'agrada