Carda molts dies que no faig una recepta per tu, gordo.
- Penso que les llenties són de puta mare, però coure-les em toca molt la figa. Així que sempre utilitzo les putes llenties pardines, perquè són petites i no s’han de deixar en remull el dia abans.
- Fot-les en un collons d’olla junt amb la pastanaga a trossets, la ceba, el llorer i totes aquelles hòsties collonudes que porten les llenties. És a dir: un xoriço tan gros que sigui l’enveja de la millor cigala, i un tros de cansalada ben greixosa, que hi queda de puta mare. Cou-ho tot 20 minuts.
- Carda per una altre banda un collons de sofregit, afegint-hi a més pebre vermell. No negre, vermell. Estalvia’t la puta pregunta. “Serveix el negre?” NO JODER, HE DIT VERMELL.
- Ara aparta la chicha apart junt amb el llorer i aquestes merdes, i ajunta les llenties i el sofregit dels ous. -Quina oloreta eh, gordo? ESPERA’T.- Deixa 15 minuts que bulli.
- Passat els 15′, xoriço i demés coses de foca a dins, 15 putos minuts més, i ja pots jalar.
Sabies que les llenties porten molt ferro? Això va molt bé avui dia, perquè esteu tots amariconats.
Si no s’ha de remenar amb un pal com si fos engrut, no és bo
M'agradaM'agrada
Tu sempre pensant a agarrar-te a un pal. MARICÓN.
M'agradaM'agrada
Abans de tallar les pastanagues a trossets, millor TE LA FIQUES SENCERA PEL CUL I LA SUBSTITUEIXES PER PINXOS I BOTIFARRA NEGRE JODER
M'agradaM'agrada
ai ai mare meva mare meva, que groller
M'agradaM'agrada
Iaia, ara que ve el cap de setmana… perquè no ens ensenya a fer una puta pizza casolana? O no es veu capaç de superar la iaia de can Tarradellas?
M'agradaM'agrada
Utilitza llenties com Déu mana ostia puta, que la amb la merda de les pardines surt un estofat més negre que el cul d’un mico
M'agradaM'agrada
Vine tu a remullar-les aquí si tens collons
M'agradaM'agrada
Hostia iaia, vosté també ens ha sortit una mica VAGA ….. que es aixó de comprar llenties de Pardines per no tenirles de fotre en remull… au va …Com Deu mana… la nit avans amb REMULL collons !!!!!
M'agradaM'agrada
Cagon l’hòstia a la nit no que si no em perdo el puto Montalbano
M'agradaM'agrada
Collons, iaia…. que no s’ofeguen!!! Les pot deixar en remull mentre veu el coi de Montalbano tranquil.lament eh?? Aiiixxxxx aquestes iaies que volen control.lar-ho tot….
M'agradaM'agrada
Ai, com m’agrada el Montalbano
M'agradaM'agrada
Si necessiteu ferro foteu-vos un metru de via, coi, i no haureu de cuinar tant!
Felicitats, iaia!
M'agradaM'agrada
Ja ens fa mandra tot avui dia, hòstia
M'agradaM'agrada
Iaia, per fer aquest plat es poden utilitzar unes putes llenties de pot del Bonpreu?
M'agradaM'agrada
Cagondéu eh, ho aneu a buscar tot al puto Bonpreu. bueno.
M'agradaM'agrada
Cagondeu si que està bé aquest puto blog, però és més lleig que pegar un pare, ostia puta! Fot-li un disseny més modern collons.
M'agradaM'agrada
Ai mare, ja no hi ha respecte ni res, a mi m’agrada
M'agradaM'agrada
Benvolguda iaia,
diu que ajuntem les llenties amb el “sofregit dels ous”. Quants ous he de tirar al sofregit?
M'agradaM'agrada
HIIIIIHIHIIHHI
M'agradaM'agrada
Si em foto un plat d’aquestes llenties m’agafa un atac de cor!!!! Jo me fai les llentilles amb cebeta, un allet i pebrotet i me surten ben bones que vol que li diga iaia… Sé que ho feu perquè som una colla d’ansiosos del greix i addictes al cloresterol, però la nostra generació necessita putes propostes menys llardoses iaia!!!! Serem la generació de les artèries obturades!!!
M'agradaM'agrada
No serà el principal problema que tingui aquesta generació que puja, fill
M'agradaM'agrada