Unes putes llenties estofades pels fofos

Carda molts dies que no faig una recepta per tu, gordo.

Imatge

  1. Penso que les llenties són de puta mare, però coure-les em toca molt la figa. Així que sempre utilitzo les putes llenties pardines, perquè són petites i no s’han de deixar en remull el dia abans.
  2. Fot-les en un collons d’olla junt amb la pastanaga a trossets, la ceba, el llorer i totes aquelles hòsties collonudes que porten les llenties. És a dir: un xoriço tan gros que sigui l’enveja de la millor cigala, i un tros de cansalada ben greixosa, que hi queda de puta mare. Cou-ho tot 20 minuts.
  3. Carda per una altre banda un collons de sofregit, afegint-hi a més pebre vermell. No negre, vermell. Estalvia’t la puta pregunta. “Serveix el negre?” NO JODER, HE DIT VERMELL.
  4. Ara aparta la chicha apart junt amb el llorer i aquestes merdes, i ajunta les llenties i el sofregit dels ous. -Quina oloreta eh, gordo? ESPERA’T.- Deixa 15 minuts que bulli.
  5. Passat els 15′, xoriço i demés coses de foca a dins, 15 putos minuts més, i ja pots jalar.

Sabies que les llenties porten molt ferro? Això va molt bé avui dia, perquè esteu tots amariconats.

 

Estàndard

21 thoughts on “Unes putes llenties estofades pels fofos

  1. PUTO GORDO ha dit:

    Abans de tallar les pastanagues a trossets, millor TE LA FIQUES SENCERA PEL CUL I LA SUBSTITUEIXES PER PINXOS I BOTIFARRA NEGRE JODER

    M'agrada

  2. Tiaetmenjolallentia ha dit:

    Utilitza llenties com Déu mana ostia puta, que la amb la merda de les pardines surt un estofat més negre que el cul d’un mico

    M'agrada

  3. Matilde ha dit:

    Hostia iaia, vosté també ens ha sortit una mica VAGA ….. que es aixó de comprar llenties de Pardines per no tenirles de fotre en remull… au va …Com Deu mana… la nit avans amb REMULL collons !!!!!

    M'agrada

  4. Maixant ha dit:

    Cagondeu si que està bé aquest puto blog, però és més lleig que pegar un pare, ostia puta! Fot-li un disseny més modern collons.

    M'agrada

  5. arturo ha dit:

    Si em foto un plat d’aquestes llenties m’agafa un atac de cor!!!! Jo me fai les llentilles amb cebeta, un allet i pebrotet i me surten ben bones que vol que li diga iaia… Sé que ho feu perquè som una colla d’ansiosos del greix i addictes al cloresterol, però la nostra generació necessita putes propostes menys llardoses iaia!!!! Serem la generació de les artèries obturades!!!

    M'agrada

Deixa un comentari