Com fer un puto estofat de sèpia i patates

La típica puta tapa que fan al bar Manolo

Image

  1. Fot ceba en un cony de cassola, i després hi cardes a dins una mica de sípia tallada a trossos, i tomàquet, i pebre, i llorer i les collonades habituals que a gent gran sempre posem al menjar però que ni m’esforço a nombrar-te perquè segur que no saps que pollas són -mare meva quina pena de gent..-
  2. Ara carda-hi unes putes patates petites i els pèsols de La Sirena d’aquells baratos que compres. Avui dia hi ha molt cagamandúrries que diuen no agradar-lis els pèsols però a casa sempre n’hi hem posat, així que posa’n-hi.
  3. Fot-li vi a dins -això sí que saps què és oi puto alcohòlic?- i ho cardes tot plegat a bullir a tota hòstia durant 25 putos minuts.
  4. Per fer la picada que necessites t’has de poder permetre ametlles -o atmelles o amelles o com merda s’escrigui-, alls i una cosa que es diu safrà que més val que no confonguis amb el sofre per més que s’assembli el nom. Bé, igual ens faries un favor a tots de fet.
  5. Fot-li canya al puto morter. Suposo que li hauràs de fotre aigua per ajudar-te o no podràs, marica.
  6. Ara ja pots tirar la merdarada aquesta que has parit a l’olla. 3 minuts i t’ho jales.

 

INFORMACIÓ NUTRICIONAL: una vegada la Lídia Herèdia va dir quan feia el programa aquell del matí de la teletres que s’havia de menjar peix perquè nosequè collons porta que és molt saludable, es veu. I si ho diu la Lídia deu ser veritat.

Perquè ja no ho fa no allò del matí? Estava prenyada oi? Ai no sé. A mi m’agradava com ho feia aquella nana. Ara ja no surt em sembla. Ara poso la ràdio, em poso el rac, que escolto el Basté mentre escric aquí a l’internet de Déu.

Estàndard

15 thoughts on “Com fer un puto estofat de sèpia i patates

  1. La Lídia estpa preparant un programa de collonades d’aquestes de proximitat (allò que vostè compraba abans al colmadu i ara son merdes de gourmets, iaia). Em sembla que per l’Octubre o aixins…

    M'agrada

  2. Un puto fan de merda ha dit:

    Quina puta merda de blog tan bo! si no fos que les receptes fan cagar encara en faria alguna! ajajajaj ja tens un fan!

    M'agrada

  3. Enric ha dit:

    Iaia ens podries fer el fotut favor d’aixecar el cul del puto sofà i posar els ingredients amb les quantitats corresponents com fan les guies de receptes normals?? Els gordos pobres que et seguim t’ho agrairiem collons!

    M'agrada

  4. Joanjo ha dit:

    Jo vaig veure la lidia dels collons al programa matinal. Ves que no “chochegi” vosté iaia-
    La puta recepta m’agrada. Pero OJUT ha d’especificar bé la cocció que si no la puta sepia queda més dura que la puta tranca d’en nacho vidal ( m’ho va dir una amiga)
    espero que les tena lady li funcionin. Una abraçada

    M'agrada

  5. Nuamee ha dit:

    Felicitats pel puto blog, es l’òstia! i… no se m’ofengui iaia però sempre que la llegeixo li poso la veu de l’Angelines, del rac1… xD em descollono viva.
    Un petonarro iaia!

    M'agrada

Deixa un comentari