Aquesta puta recepta no la feu si teniu algun collons d’amant dels animals a sopar o es cagarà en la vostra puta mare.
- Has de posar els putos cargols i cap per amunt en un cony de graella que tinguis per ai.
- Al ser vius, els cabrons voldran donar-se la puta volta per fugir -són cargols, però no gilipolles-, així que per evitar-ho, se’ls hi carda molta sal a sobre -segurament sigui un puto delicte això-
- Fot-los al puto forn a màxima temperatura i contempla la màgia de la puta cuina lleidatana: bitxos xamuscant-se vius.
- Treu-los als 3 minuts i tira’ls un puto raig d’aigua perquè deixin baba. Que tornin al forn. GUANYA’T L’INFERN ETERN.
- En acabat, flameja les víctimes amb conyac – si no te l’has begut tot ja, BORRATXO-, i serveix-los acompanyats de l’allioli de Déu que vam fer.
Es diuen a la llauna perquè es serveixen en un cony de llauna. Tot i que si els poses en un collons de palangana seran lo mateix. AIXÍ SÓN ELS DE LLEIDA.
gracies iaia…. son molt bons els banyuts fets així, pero jo els hi foto pebre negre, també per acabar de rematar la putada als pobres animalons, AIXÍ PICAN I CUAN VAS A CAGAR….ja sabs el que pasa oi??? si et pica et rascas collons !!!!
M'agradaM'agrada
HIIIHIHIHI
M'agradaM'agrada
Que és de Lleida vostè?
M'agradaM'agrada
UIUI que això no és un lloc d’internet de trobar nòvies eh, cagondéu!
M'agradaLiked by 1 person
Semblen uns putos mocs. Però saben millor, gràcies.
M'agradaM'agrada
Si mai vens a Lleida, que sapiguis que et trencarem les cames. No pas pel que dius dels lleidatans en aquesta puta recepta, sino pel puto sacrilegi de fer uns cargols a llauna dins el forn. Es fan amb foc de llenya!!
M'agradaM'agrada
Si la puta gent de Barcelona en té molts de foc de llenya cagondéu!!
M'agradaM'agrada
A veure si espavileu, camacus dels collons. Que veieu un foc amb llenya i us fa la sensació que esteu de colònies amb els jesuïtes de Sarrià, o que retorneu a la prehistòria.
M'agradaM'agrada
Feia dies que no reia tant, cony! Felicitats!
M'agradaM'agrada
Moltes gràcies, jove
M'agradaM'agrada
Mus agradat molt la recepte colla de fills de la gran puta! Haurieu de matitsar als cabrons dels pijapins que la closca no es menja.
M'agradaM'agrada
Saps què vol dir “selecció natural”, oi? DONCS AIXÒ
M'agradaM'agrada
Collons, iaia…. que teniu alguna cosa contra els putus camacus?? Jo soc camaca, eh?? I ho dic amb molt de putorgull, òsties. Visca Can Fanga!! Per cert, hi ha algun cony de gironì per aquì que’m pugui explicar xke collons li diuen aixì al nostre cap i casal??
M'agradaM'agrada
A mi no m’han pas fet ben res
M'agradaM'agrada
així arreventeu colla d´espatarrats.
M'agradaM'agrada
oh, mare meva mare meva ja no hi ha ni educació ni res, quina pena
M'agradaM'agrada
I si de contes de posar llenya i fots palla et quedaran mes bons colla de dats pel cul!! putos pixapins!!
M'agradaM'agrada
Sempre esteu pensant amb el mateix , putos malalts
M'agradaM'agrada
On va parar foten-los al forn…. Fot-los al micrones tmb… Es fan amb una bona brassa i temps i carinyo no al puto forn!!!! Passa’t per l’aplec iaia
M'agradaM'agrada
Hi vaig anar una vegada
M'agradaM'agrada
Jo’ls fotu damunt una estufeta catalìnica que tinc… la vaig heredar de la iaia Catalina. Triguen l’òstia a fer-se i s’ha d’estar al tantu xke mentrestant els cabronassos intenten fugir per potes…. és una manera de dir cony!! que s’us ha d’explicar tot…
M'agradaM'agrada
Són una mica fillsdeputa els cargols
M'agradaM'agrada
Ara que sé una puta recepta de caragols asequible.. A veure ob cony trovo caragols bovers a Madrid
M'agradaM'agrada
HIIIHI a Madrid només hi ha óssos.
I algun filldeputa.
M'agradaM'agrada
Ni puta idea en tens de fer caragols a la llauna. I es diuen a la llauna perquè es fan directament a la llauna (no perquè desprès es serveixin en una llauna) i no es fan al forn sino que a la brasa o amb un 3 peus i una botella de butà.
I falten altres ingredients com el pebre negre.
A si, i el cul no es menja…
M'agradaM'agrada
Quan érets als ous del pare jo ja en feia de cargols
M'agradaM'agrada
Afededeu iaia quin sacrilegi! Tambe fots les barbacoes al forn??? Ambapara
M'agradaM'agrada
No, les barbacoes les cardo pel cul dels qui no respecten a la gent gran
M'agradaM'agrada
Escolta putarrota,
T’has plantejat posar un puto índex de receptes?
Una abraçada, iaia,i gràcies per fer-me riure tant!
M'agradaM'agrada
ui ui ni puta idea de com es fa aixòs, no ens ho van ensenyar a les classes de l’Internet
M'agradaM'agrada
Es que amb feu riure molt… iaia vosté es bonísima, aquesta gent de Lleida es pensan que nomes en saben ells de fotre el cullons dels cargols…. cagunlhostia, jo els foto amb una salsa que pica de cullons, amb troçus de butifarra crúa i putos troçus de custella de porc…la salsa es fastigosa, pero el gust está de puta mare…Apa siauuu….
M'agradaM'agrada
Quin fart de riure, gràcies, sou genials tots plegats.
Disculpeu que no posi insults.
M'agradaM'agrada
Ets una jove de bé
M'agradaM'agrada
Home home… esta clar que al foc sempre i tot esta millor, pero al forn es una bona alternativa rapida comoda i neta. Jo quan tinc mandra els faig en una puta (que no sigui dit) planxa. Aquestes per fer gambes a la vitro. Doncs utilitzo la planxa com si fos la puta llauna. Caragols cap amunt. PICADA DALL I JULIVERT per sobre i seguint el mateix ritual que fets al foc. ok? Mecagunlaputadorosilamarequehovaparirtot, ostiaputacagundeu!
M'agradaM'agrada
La gent és molt finolis joder. Gràcies jove.
M'agradaM'agrada
Ah!! I els faig a la VITRO! No al forn.
M'agradaM'agrada
Això és lo de tenir fills no¿?
M'agradaM'agrada
Retroenllaç: Carxofes de puta mare | Les putes receptes de la iaia
Retroenllaç: Cloïsses a la marinera | Les putes receptes de la iaia