Putos cargols a la llauna

Aquesta puta recepta no la feu si teniu algun collons d’amant dels animals a sopar o es cagarà en la vostra puta mare.

lesputesreceptesdelaiaia_cargols_a_la_llauna

  1. Has de posar els putos cargols i cap per amunt en un cony de graella que tinguis per ai.
  2. Al ser vius, els cabrons voldran donar-se la puta volta per fugir -són cargols, però no gilipolles-, així que per evitar-ho, se’ls hi carda molta sal a sobre -segurament sigui un puto delicte això-
  3. Fot-los al puto forn a màxima temperatura i contempla la màgia de la puta cuina lleidatana: bitxos xamuscant-se vius.
  4. Treu-los als 3 minuts i tira’ls un puto raig d’aigua perquè deixin baba. Que tornin al forn. GUANYA’T L’INFERN ETERN.
  5. En acabat, flameja les víctimes amb conyac – si no te l’has begut tot ja, BORRATXO-, i serveix-los acompanyats de l’allioli de Déu que vam fer.

 

Es diuen a la llauna perquè es serveixen en un cony de llauna. Tot i que si els poses en un collons de palangana seran lo mateix. AIXÍ SÓN ELS DE LLEIDA.

Estàndard

39 thoughts on “Putos cargols a la llauna

  1. Matilde ha dit:

    gracies iaia…. son molt bons els banyuts fets així, pero jo els hi foto pebre negre, també per acabar de rematar la putada als pobres animalons, AIXÍ PICAN I CUAN VAS A CAGAR….ja sabs el que pasa oi??? si et pica et rascas collons !!!!

    M'agrada

  2. Lleidatà ofès ha dit:

    Si mai vens a Lleida, que sapiguis que et trencarem les cames. No pas pel que dius dels lleidatans en aquesta puta recepta, sino pel puto sacrilegi de fer uns cargols a llauna dins el forn. Es fan amb foc de llenya!!

    M'agrada

  3. Lleidatà ofès ha dit:

    A veure si espavileu, camacus dels collons. Que veieu un foc amb llenya i us fa la sensació que esteu de colònies amb els jesuïtes de Sarrià, o que retorneu a la prehistòria.

    M'agrada

  4. Lleidatacabrejat ha dit:

    On va parar foten-los al forn…. Fot-los al micrones tmb… Es fan amb una bona brassa i temps i carinyo no al puto forn!!!! Passa’t per l’aplec iaia

    M'agrada

  5. camacus sense idea. ha dit:

    Ni puta idea en tens de fer caragols a la llauna. I es diuen a la llauna perquè es fan directament a la llauna (no perquè desprès es serveixin en una llauna) i no es fan al forn sino que a la brasa o amb un 3 peus i una botella de butà.
    I falten altres ingredients com el pebre negre.
    A si, i el cul no es menja…

    M'agrada

  6. Matilde ha dit:

    Es que amb feu riure molt… iaia vosté es bonísima, aquesta gent de Lleida es pensan que nomes en saben ells de fotre el cullons dels cargols…. cagunlhostia, jo els foto amb una salsa que pica de cullons, amb troçus de butifarra crúa i putos troçus de custella de porc…la salsa es fastigosa, pero el gust está de puta mare…Apa siauuu….

    M'agrada

  7. cafagolaire ha dit:

    Home home… esta clar que al foc sempre i tot esta millor, pero al forn es una bona alternativa rapida comoda i neta. Jo quan tinc mandra els faig en una puta (que no sigui dit) planxa. Aquestes per fer gambes a la vitro. Doncs utilitzo la planxa com si fos la puta llauna. Caragols cap amunt. PICADA DALL I JULIVERT per sobre i seguint el mateix ritual que fets al foc. ok? Mecagunlaputadorosilamarequehovaparirtot, ostiaputacagundeu!

    M'agrada

  8. Retroenllaç: Carxofes de puta mare | Les putes receptes de la iaia

  9. Retroenllaç: Cloïsses a la marinera | Les putes receptes de la iaia

Deixa un comentari