Les putes fajitas van bé quan tens convidats

“No t’hi matis, fes quatre truites i algo de piqui-piqui i punto“. Piqui pollas. Res, això porta molta feina. Per quan un té convidats, les fajitas són un invent collonut.

lesputesreceptesdelaiaia-Fajitas

  1. Tu te’n vas al súper i compres les bases. Sí, les podries fer tu, però joder quina mandra, no? Res, compra-les i segueix les instruccions. Oju no et cremis, lerdo.
  2. Comença a parir el relleno. Pots fotre una mica el que et roti, però l’habitual són tires de pollastre fregit. N’agafes un pit, el filatejes i el vas fregint, tallat petit. I ho cardes en un bol maco, de mudar, dels d’Ikea.
  3. I les putes verdures a tires: pebrots -de tots colors collons, que faci goig-, ceba, tomàquet… i si n’hi vols cardar alguna més, pues tu mateix, que total t’ho fotràs tu. Fots cada cosa a un cony de bol, i a la taula tot.
  4. Per anar bé, combina-ho amb nachos, guacamole i tequila.

Ara cadascú agafa una mica de cada cosa i s’hi fot un canaló. Ojo als gordos, intentem que tanquin… si tens molta gana te’n menges més d’un, però no em siguis buitre de passar-te amb el fato. Mica en mica. Ansiós.

 

Estàndard

8 thoughts on “Les putes fajitas van bé quan tens convidats

  1. Manel ha dit:

    Jo el que faig iaia, es anar al Mercadona que venen un sobre de condiment per fajitas que li tires a la carn i a la verdura i li dona un regust picantó de puta mare

    M'agrada

  2. M'agrada menjar ha dit:

    La carn esta millor i es mes mexicana si li cardes una barreja de cumins(o comins/ comino cony!) pebre, pimenton (dolç o picant aixo a gustos) y gingebre, tot en pols (mides al gust, jo acostumo a cardar mes comino i pimenton que pebre i gingebre). Tambe es pot coure la carn a una merda d’olla abans de fregirla amb les especies i a mes pots apartar un caldo per fer sopa al dia seguent.

    I a mes del guacamole pots fer una cosa que es diu pico de gallo, que es fa cardant a un bol tomaquets, ceba y pebrot verd tot molt picat i amanit amb aigua y sal i cilantro

    M'agrada

  3. Matilde ha dit:

    jajajajaja sabs iaia jo vaig menjar una cosa d’aquestas pero era de Colombia,que també els hi agrada el puto picant, quina manía cullons!!!! i vaig fer de gorda i el vaig omplir tant, que am queia per tot els costats jajajaja vaig quedar eta una marrana ……. i la roba plena de putas medallas uufff

    M'agrada

Deixa un comentari