“No t’hi matis, fes quatre truites i algo de piqui-piqui i punto“. Piqui pollas. Res, això porta molta feina. Per quan un té convidats, les fajitas són un invent collonut.
- Tu te’n vas al súper i compres les bases. Sí, les podries fer tu, però joder quina mandra, no? Res, compra-les i segueix les instruccions. Oju no et cremis, lerdo.
- Comença a parir el relleno. Pots fotre una mica el que et roti, però l’habitual són tires de pollastre fregit. N’agafes un pit, el filatejes i el vas fregint, tallat petit. I ho cardes en un bol maco, de mudar, dels d’Ikea.
- I les putes verdures a tires: pebrots -de tots colors collons, que faci goig-, ceba, tomàquet… i si n’hi vols cardar alguna més, pues tu mateix, que total t’ho fotràs tu. Fots cada cosa a un cony de bol, i a la taula tot.
- Per anar bé, combina-ho amb nachos, guacamole i tequila.
Ara cadascú agafa una mica de cada cosa i s’hi fot un canaló. Ojo als gordos, intentem que tanquin… si tens molta gana te’n menges més d’un, però no em siguis buitre de passar-te amb el fato. Mica en mica. Ansiós.
Jo el que faig iaia, es anar al Mercadona que venen un sobre de condiment per fajitas que li tires a la carn i a la verdura i li dona un regust picantó de puta mare
M'agradaM'agrada
ara ara, que comprar-ho fet treu feina, tu
M'agradaM'agrada
La carn esta millor i es mes mexicana si li cardes una barreja de cumins(o comins/ comino cony!) pebre, pimenton (dolç o picant aixo a gustos) y gingebre, tot en pols (mides al gust, jo acostumo a cardar mes comino i pimenton que pebre i gingebre). Tambe es pot coure la carn a una merda d’olla abans de fregirla amb les especies i a mes pots apartar un caldo per fer sopa al dia seguent.
I a mes del guacamole pots fer una cosa que es diu pico de gallo, que es fa cardant a un bol tomaquets, ceba y pebrot verd tot molt picat i amanit amb aigua y sal i cilantro
M'agradaM'agrada
ets tot un expert i m’agrada
M'agradaM'agrada
(Alternativa) 😂
Si hi cardes una mica de maionesa a la fajita i formatge ratllat abans de tancarla… Oh my gooood! Esta de mort!
M'agradaM'agrada
pinta molt bé, m’agraden les vostres propostes
M'agradaM'agrada
jajajajaja sabs iaia jo vaig menjar una cosa d’aquestas pero era de Colombia,que també els hi agrada el puto picant, quina manía cullons!!!! i vaig fer de gorda i el vaig omplir tant, que am queia per tot els costats jajajaja vaig quedar eta una marrana ……. i la roba plena de putas medallas uufff
M'agradaM'agrada
ojo maca amb les coses que et prens de Colòmbia que…!!
M'agradaM'agrada