5 moments en els que fotre un pa amb tomàquet és imprescindible

Ja saps com va: pa, tomàquets madurs, una mica d’all i un oli de puta mare. Ara, quan collons és imprescindible treure’n?

lesputesreceptesdelaiaia_pa_amb_tomaquet

  • Quan el pa ha quedat dur com uns collons: de fet, aquí tens la gràcia del tema. Ser un país humil -llegeixi’s “que es carda de gana”-, ha fet que una costum com intentar entendrir el puto roc en qual s’havia convertit el nostre pa, es converteixi en tot un emblema. Som la polla, tu.
  • Quan et venen gordos a casa que només es carden l’embotit: Ai quins fillsdeputa alguns! Convides a sopar a algú a casa i dius, “avui no m’hi emprenyaré, compro embotit i a cagar”. Tot molt bé fins que abans de que hagis cardat el cul a la cadira els putos gordos de torn s’han cardat tot lo bo. RES. Els hi cardes un tros de pa i que s’atipin, joder. Sempre més pa que embotit, vital.
  • Quan has de fer menjar a algun xarnego: Has d’entendre que els veïns creuen que únicament ens alimentem d’això tot el puto dia, així que si et venen parents o lo que sigui d’allà, voldràn que els hi cardis per sopar. Si vols, com a venjança els hi fots com el carden ells allà: pintat amb un puto pinzell -SACRILEGI!-.
  • Quan fotin el puto futbol: Jo a mi l’Antònio no m’havia tocat mai gaire els ous amb això perquè ell quan feia futbol se n’anava al bar. Però sé que els joves se’l miren a casa -coses de ser pobre-, al voltant de cerveses i pizza del Tarradelles. Joder, i perquè no un pa amb tomàquet amb ratafia? No ets tant d’aquí? Eh? EH!?
  • Quan vagis a la muntanya: Tinc claríssim que l’estiu el passeu a la platja fent el patxeco, però que us encanta anar a la muntanya quan no fa bo -així ha quedat, que ara carda fàstic anar-hi-. A la platja una síndria s’accepta, però ja m’agradarà veure’us pujar-ne una al puto Puigmal. Tu t’agafes un pa amb dos collons i quatre tomàquets i voràs cagondéu si pujes ràpid. AH, I NO DEIXIS MERDES QUAN MARXIS, NETEJA LO QUE EMBRUTES, GUARRO! 

Hi ha una sisena que és: quan et surti dels pebrots. Aquesta és la més habitual.

Estàndard

12 thoughts on “5 moments en els que fotre un pa amb tomàquet és imprescindible

  1. Matilde ha dit:

    Cullons iaia, avui ets de les mevas, a casa el puto pa amb tomaquet cada día …. Un cumpleanys pa amb tamquet i embotits pero hostiaputaaa quina raó tens … d’aqui endevant i tindran mes pá que embotits…. cualsevol “evento” pa amb tumaquet….. i així tirem de barato !!!!!

    M'agrada

  2. David ha dit:

    Coi iaia t’has oblidat de l’esmorzar collons. A ca la tieta sempre en feiem de paambtomaquet per esmorzar, casun Judes. Ens fotiem gordos en un parell de setmanes a cop de botiffarra i pamtomaquet.

    M'agrada

  3. Marta ha dit:

    Jo aquí a les valencies, exiliada x amor, els mataria a tots cuant vaig a menjar a un bar y posen pa amb tomaquet “a la catalana” i t’hi foten el pa amb tomaquet triturat de pot per sobre amb pinzell i em fot un fastic de collons, i si a sobre els dius que el pa amb tomaquet a Catalunya es tomaquet madur, de penjar, esfregat, em miren com fi fos una puta boja, doncs mira recoi resulta que soc catalana i he nascut a Catalunya i he viscut duran els meus miserables 28 anys de vida i se com collons fem els catalans les coses.. Pro bé que no em vui encendre pas. Ser Catala fora de Catalunya de vegades es dur.

    M'agrada

  4. cocokraken ha dit:

    Els de Madrid bé n’haurien de prendre que em vai fotre allà un bocata de calamars que estaba més sec que les despulles de Santa Eulàlia…!!!! si és que no en saben res.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s