Verat al forn

El verat, conegut en castellà com a caballa, és un peix. Avui t’ensenyaré com fer-lo amb una recepta fàcil de collons.

lesputesreceptesdelaiaia.verat

  1. Quan compris els peixots, demana que te’ls donin nets i sense espines. Assegura’t que els netegen bé. A casa, neteja’ls de nou tu mateix. En casos així NO ET REFIÏS MAI DE NINGÚ -és una putada molt gran  trobar-ne mentre menges-.
  2. Fot el puto forn a 190º. Mentre s’escalfa, carda en una bandeja ceba tallada, patates així també tallades a lo pla, llorer, una cabesa d’alls, tomàquet… bueno, lo típic que un hi carda en aquests casos, vaja.
  3. Com que ja hi hauràs cardat l’oli i la sal i totes aquestes merdes, només t’has de preocupar de fotre els peixos BEN NETS a sobre un cop lo altre estigui daurat. 10 minuts més, i punto.

Teniu la mania de dir que cuinar peix és difícil i això és una puta mentida com el Camp Nou de gros, ja veus tu, si es fot sol mentre tu et remenes els collons al sofà.

Estàndard

6 thoughts on “Verat al forn

  1. La tieta ha dit:

    Collons iaia, no’m foti aquests sustus!!!! Que a la foto de la caballa m’ha sortit el cul d’un mico lletgissim!!!! Aixxx quin cobriment, casumtot!!

    M'agrada

  2. Matilde ha dit:

    Que bé iaia …. ens fots unes receptes molt bones, facils de fer i baratetas …. així no ens gratem la butxaca i a sobre tenim temps per tocarnos, com tú dius alló que no sona QUI ET VA PARIR !!!!! JIJIJIJIJIJIJ aiii que la sabs llarga collons…..

    M'agrada

Deixa un comentari