El verat, conegut en castellà com a caballa, és un peix. Avui t’ensenyaré com fer-lo amb una recepta fàcil de collons.
- Quan compris els peixots, demana que te’ls donin nets i sense espines. Assegura’t que els netegen bé. A casa, neteja’ls de nou tu mateix. En casos així NO ET REFIÏS MAI DE NINGÚ -és una putada molt gran trobar-ne mentre menges-.
- Fot el puto forn a 190º. Mentre s’escalfa, carda en una bandeja ceba tallada, patates així també tallades a lo pla, llorer, una cabesa d’alls, tomàquet… bueno, lo típic que un hi carda en aquests casos, vaja.
- Com que ja hi hauràs cardat l’oli i la sal i totes aquestes merdes, només t’has de preocupar de fotre els peixos BEN NETS a sobre un cop lo altre estigui daurat. 10 minuts més, i punto.
Teniu la mania de dir que cuinar peix és difícil i això és una puta mentida com el Camp Nou de gros, ja veus tu, si es fot sol mentre tu et remenes els collons al sofà.
Collons iaia, no’m foti aquests sustus!!!! Que a la foto de la caballa m’ha sortit el cul d’un mico lletgissim!!!! Aixxx quin cobriment, casumtot!!
M'agradaM'agrada
es que sabia que ella seria la caballa!!!
M'agradaM'agrada
Que bé iaia …. ens fots unes receptes molt bones, facils de fer i baratetas …. així no ens gratem la butxaca i a sobre tenim temps per tocarnos, com tú dius alló que no sona QUI ET VA PARIR !!!!! JIJIJIJIJIJIJ aiii que la sabs llarga collons…..
M'agradaM'agrada
ooooooooooh és que la butxaca és una cosa que val cuidar bé nena
M'agradaM'agrada
Escolti Iaia, m’encanta este blog i el seguisc cada dia. M’agradaria que publicares una recepta de “fajitas” si pogueres. Gràcies!
M'agradaM'agrada
eh, no et queixaràs, t’he fet cas
M'agradaM'agrada