Com fer-te les pastes del te

Les pastes del te tenen aquelles formes tant maques per dissimular que t’estan clavant una hòstia de la vida per una puta galeta normal.

lesputesreceptes.pastes_te

  1. El primer pas és fàcil inclús com per  tu: treu el pot de mantega de la nevera, i carda’l sobre el marbre. Torna al sofà, i continua rascant-te els pebrots -mare meva, quina pena-…
  2. Ara que ja és a temperatura ambient en cardes algo menys de 200 grams en algun puto bol junt amb sucre glas i sal, i ho remenes bé. -No et queixis ara, que quan et remenaves els ous no rondinaves tant-.
  3. Hi cardes un parell de rovells d’ou i continues donant voltes a a l’assunto. Només als solters no se’ls cansa al braç fent galetes d’aquestes. Ah, carda-hi ja la farina tamisada – 300 GRAMS COM A MOLT, ON VAS AMB TANTA!!-.
  4. Ho tapes amb paper film i ho cardes 1 hora a la nevera. Au sí, això, cap al sofà, corre. PFFFFFFFFFF
  5. Amb el corró extens la massa a mig dit més o menos, en talles les formes que et surti de la minga, i les cardes al forn 10 minuts o així a 200º.
  6. Menja-te-les així, o decora-les amb lo que et roti. Xocolata, coco, melmelada

Veus? És molt fàcil. Qualsevol persona pot fer galetes com aquestes. Bueno, casi qualevol.

Estàndard

6 thoughts on “Com fer-te les pastes del te

  1. Albert Masó ha dit:

    ….la llet d´oella val cuatre xavos ara i encare que els pastors es carden de gana, se de què parlo perquè jo en sòc,es un bon motiu per per fotre un mato que cardi basarda ,fixeu-vos´hi bé que jo en tinc els ous pelats de fer-ne:

    si ets massa tut per trobar un pastor i comprar la llet fresca, fes servir llet de supermercat sencera per fer postres, no quedara igual pro algu podràs rompre.

    la llet munyida s´ha d´escalfar fins als 62º al bany maria i aguantar-ho mitja hora per fer una pasteurització suau,n´hi ha algun que es pensa que es mes puta que els altres i la farà bullir…cagada perque cardareu una escabatxinada de bacteries làctiques bones , haureu paleiat tot el dematí per cardar una puta merda de pasta blanca que no te gust de ré.

    Refredeu la llet a tota hòstia fins a 36º treien l´aigua calenta del bany maria i cardeu-hi gel .

    Per fer cuallar la llet feu servir cuall de xais xurmers que no hagin menjat verd,sino amb cardo que n´està repudrit per les cunetes pro si ets un d´aquests baneits que no trobarien aiga a mar n´huràs de comprar
    …no n´hi cardeu pas gaire,,amb un polsim n´hi ha prou.

    Espereu que la llet hagui cuallat ,tingeu paciència o se n´hanirà tot a tomar pel cul.
    Talleu amb una ganivet llarg de d´alt a baix i de costat per fer-ne trossos de la mida d´un cigró…vureu que el suero se va separant de la cuallada.
    arraplageu-ho i foteu-ho amb draps…carde-ho amb un puesto que pugi trure tot el suc d´urant unes hores. l´andemà ja us ho podeu cardar.

    cuidado,cuidado amb tenir-ho tot net abans de fer res amb llet sinó et queda una reconada a la freixura que dura dies i cada cop que vas al bater cardes unes escopetades i s´enpastifa tot

    M'agrada

  2. Quim ha dit:

    Fa poc em van convidar a fer un te… i jo ja somiava en les pastetes de te, les que porten xocolata a la punta sap iaia? I bé, que arribo al lloc en qüestió, una “teteria” i em porten una carta de tes… que i pinya, que si maduixes, que si guaraná… un bon percal… total que trio així al tun tun i me’l porten SENSE PASTETES!!! Qui collons beu puto te sense pastetes!!! És com veure puta camamilla sense tenir diarrea!!!! I llavors és quan vai adonar-me que amb aquesta colla de jippies no es pot anar pel món…

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s