Les pastes del te tenen aquelles formes tant maques per dissimular que t’estan clavant una hòstia de la vida per una puta galeta normal.
- El primer pas és fàcil inclús com per tu: treu el pot de mantega de la nevera, i carda’l sobre el marbre. Torna al sofà, i continua rascant-te els pebrots -mare meva, quina pena-…
- Ara que ja és a temperatura ambient en cardes algo menys de 200 grams en algun puto bol junt amb sucre glas i sal, i ho remenes bé. -No et queixis ara, que quan et remenaves els ous no rondinaves tant-.
- Hi cardes un parell de rovells d’ou i continues donant voltes a a l’assunto. Només als solters no se’ls cansa al braç fent galetes d’aquestes. Ah, carda-hi ja la farina tamisada – 300 GRAMS COM A MOLT, ON VAS AMB TANTA!!-.
- Ho tapes amb paper film i ho cardes 1 hora a la nevera. Au sí, això, cap al sofà, corre. PFFFFFFFFFF
- Amb el corró extens la massa a mig dit més o menos, en talles les formes que et surti de la minga, i les cardes al forn 10 minuts o així a 200º.
- Menja-te-les així, o decora-les amb lo que et roti. Xocolata, coco, melmelada…
Veus? És molt fàcil. Qualsevol persona pot fer galetes com aquestes. Bueno, casi qualevol.
Ideal! Peròoo quant de sucre en el pas 2, per favor!
M'agradaM'agrada
100 grams collons
M'agradaM'agrada
….la llet d´oella val cuatre xavos ara i encare que els pastors es carden de gana, se de què parlo perquè jo en sòc,es un bon motiu per per fotre un mato que cardi basarda ,fixeu-vos´hi bé que jo en tinc els ous pelats de fer-ne:
si ets massa tut per trobar un pastor i comprar la llet fresca, fes servir llet de supermercat sencera per fer postres, no quedara igual pro algu podràs rompre.
la llet munyida s´ha d´escalfar fins als 62º al bany maria i aguantar-ho mitja hora per fer una pasteurització suau,n´hi ha algun que es pensa que es mes puta que els altres i la farà bullir…cagada perque cardareu una escabatxinada de bacteries làctiques bones , haureu paleiat tot el dematí per cardar una puta merda de pasta blanca que no te gust de ré.
Refredeu la llet a tota hòstia fins a 36º treien l´aigua calenta del bany maria i cardeu-hi gel .
Per fer cuallar la llet feu servir cuall de xais xurmers que no hagin menjat verd,sino amb cardo que n´està repudrit per les cunetes pro si ets un d´aquests baneits que no trobarien aiga a mar n´huràs de comprar
…no n´hi cardeu pas gaire,,amb un polsim n´hi ha prou.
Espereu que la llet hagui cuallat ,tingeu paciència o se n´hanirà tot a tomar pel cul.
Talleu amb una ganivet llarg de d´alt a baix i de costat per fer-ne trossos de la mida d´un cigró…vureu que el suero se va separant de la cuallada.
arraplageu-ho i foteu-ho amb draps…carde-ho amb un puesto que pugi trure tot el suc d´urant unes hores. l´andemà ja us ho podeu cardar.
cuidado,cuidado amb tenir-ho tot net abans de fer res amb llet sinó et queda una reconada a la freixura que dura dies i cada cop que vas al bater cardes unes escopetades i s´enpastifa tot
M'agradaM'agrada
mare meva, ets un puto expert, gràcies per compartir-ho jove, ho apuntaré per les properes, molt bé.
M'agradaM'agrada
Fa poc em van convidar a fer un te… i jo ja somiava en les pastetes de te, les que porten xocolata a la punta sap iaia? I bé, que arribo al lloc en qüestió, una “teteria” i em porten una carta de tes… que i pinya, que si maduixes, que si guaraná… un bon percal… total que trio així al tun tun i me’l porten SENSE PASTETES!!! Qui collons beu puto te sense pastetes!!! És com veure puta camamilla sense tenir diarrea!!!! I llavors és quan vai adonar-me que amb aquesta colla de jippies no es pot anar pel món…
M'agradaM'agrada
quina puta colla de malparits, ja no respecten res
M'agradaM'agrada