Com cardar un pastís de carbassó

A l’estiu els carbassons valen quatre duros, i això fa que a vegades, amb l’emoció, se’n comprin en excés. Si en tens tants que al final no saps què cardar-ne, abans de fotre-te’ls per on no toca, fes-ne un pastís.

lesputesreceptes.pastis_carbasso

  1. Carda a sofregir en alguna paella una mica de ceba tallada i un parell d’alls pelats. Al cap d’un rato, hi fots els putos carbassons, també tallats a trossos petits. Fot-ni quantitat, perquè encara que al principi sembla que n’hi ha molt, redueix molt i al final et cardes de gana. Deixa-ho per alguna banda en acabat.
  2. Ara, en algun collons de bol, bats tres o quatre d’ous -depèn de grossos que els tinguis-, junt amb una bossa de formatge ratllat, sal, i les merdes de sempre que ja saps. Ah, i Maizena. Carda-li un parell de cullerades de Maizena, que pugi una mica, cony.
  3. Afegeix-hi la pasterada d’abans i remena. AMB GANES, JODER.
  4. Unta un motlle que puguis cardar al forn amb mantega -o ho enganxaràs tot i l’hauràs de fotre a mar-, i ho cardes al forn uns 40 minuts, a 200º. Vigila no et cremis, garrulo.
  5. Si no ho has cremat -burro- , ja t’ho pots fotre.

Al meu nét sempre li fèiem la putada de dir-li que si venia a menjar amb els avis li faríem un pastís i quan arribava se’n trobava un de verdura. Ahaha, quin gilipolles, quina cara de pena feia. Cada vegada hi queia. Aaaaiii.. puto gordo.

Estàndard

18 thoughts on “Com cardar un pastís de carbassó

  1. Una néta orgullosa de les seves iaies ha dit:

    Mai no li vau fer al nano un pastís de xocolata o unes natilles, d’aquelles que fas tu iaia? Amb tants disgustos que es devia endur, ara déu ser alèrgic a les verdures.

    M'agrada

  2. cocokraken ha dit:

    Dios iaia, moltes gràcies, l’altre dia vaig comprar tres carbassons al Eroski aquest perquè estaven d’oferta i no sabia què fotre’n. M’has salvat

    M'agrada

  3. Matilde ha dit:

    El teu net deu d’estar molt content amb tú iaia….. Pobret no???? i no et fotía pena la cara que hi posaba??? Quina iaiota collons, no tornar gordu al seo net, aixó es feina d’avias, donar l’hi als nens tota mena de merdetas jijijijijijijiji

    M'agrada

  4. Matilde ha dit:

    Si home, au mare de deu!!! amb deixaba de criticar la puta recepta…unes puntetas de pernil no hi quedaríen bé???? i d’ous jo amb 2 m’apanyo, el meu Manolu sempre diu que ell els té en una filera de dos jijijijijijijijiji

    M'agrada

Deixa un comentari