A l’estiu els carbassons valen quatre duros, i això fa que a vegades, amb l’emoció, se’n comprin en excés. Si en tens tants que al final no saps què cardar-ne, abans de fotre-te’ls per on no toca, fes-ne un pastís.
- Carda a sofregir en alguna paella una mica de ceba tallada i un parell d’alls pelats. Al cap d’un rato, hi fots els putos carbassons, també tallats a trossos petits. Fot-ni quantitat, perquè encara que al principi sembla que n’hi ha molt, redueix molt i al final et cardes de gana. Deixa-ho per alguna banda en acabat.
- Ara, en algun collons de bol, bats tres o quatre d’ous -depèn de grossos que els tinguis-, junt amb una bossa de formatge ratllat, sal, i les merdes de sempre que ja saps. Ah, i Maizena. Carda-li un parell de cullerades de Maizena, que pugi una mica, cony.
- Afegeix-hi la pasterada d’abans i remena. AMB GANES, JODER.
- Unta un motlle que puguis cardar al forn amb mantega -o ho enganxaràs tot i l’hauràs de fotre a mar-, i ho cardes al forn uns 40 minuts, a 200º. Vigila no et cremis, garrulo.
- Si no ho has cremat -burro- , ja t’ho pots fotre.
Al meu nét sempre li fèiem la putada de dir-li que si venia a menjar amb els avis li faríem un pastís i quan arribava se’n trobava un de verdura. Ahaha, quin gilipolles, quina cara de pena feia. Cada vegada hi queia. Aaaaiii.. puto gordo.
Iaia:aquesta puta recepta és pot fer amb farina?és que on jo visc no tenen
maizena
M'agradaM'agrada
però on collons vius filla?¿
M'agradaM'agrada
Molt be, pero collons iaia, no m’hi fots beicon ni res…encara m’aprimaré
M'agradaM'agrada
collons sempre us queixeu de que us faig coses de gordo, gondéu!!
M'agradaM'agrada
Mai no li vau fer al nano un pastís de xocolata o unes natilles, d’aquelles que fas tu iaia? Amb tants disgustos que es devia endur, ara déu ser alèrgic a les verdures.
M'agradaM'agrada
el puto gordo s’ho menja tot, ni que sigui amb cara de pena
M'agradaM'agrada
Dios iaia, moltes gràcies, l’altre dia vaig comprar tres carbassons al Eroski aquest perquè estaven d’oferta i no sabia què fotre’n. M’has salvat
M'agradaM'agrada
Ai iaia, sóc la DÀMARIS, que es que ara m’he fet un wordpress d’aquest i mira
M'agradaM'agrada
un nom molt bonic
M'agradaM'agrada
Eroski? això és lo de la eta?
M'agradaM'agrada
El teu net deu d’estar molt content amb tú iaia….. Pobret no???? i no et fotía pena la cara que hi posaba??? Quina iaiota collons, no tornar gordu al seo net, aixó es feina d’avias, donar l’hi als nens tota mena de merdetas jijijijijijijiji
M'agradaM'agrada
el meu nét és una mica capullo, però bon xaval al cap i a la fi, que és el que compta
M'agradaM'agrada
Si home, au mare de deu!!! amb deixaba de criticar la puta recepta…unes puntetas de pernil no hi quedaríen bé???? i d’ous jo amb 2 m’apanyo, el meu Manolu sempre diu que ell els té en una filera de dos jijijijijijijijiji
M'agradaM'agrada
una mica de pernil sempre va bé a tot arreu
M'agradaM'agrada
que ja el tinc al forn. Ara després et pujo una foto al facebú!
M'agradaM'agrada
m’he emocionat quan ho he vist, molt bon intent, molt feliç
M'agradaM'agrada
M´ha quedat collonut, però l’he hagut de cardar fora del forn abans dels 40 minuts ,que es cremava !!
M'agradaM'agrada
això és de puta mare
M'agradaM'agrada