Si et dic que per a la recepta d’avui només necessitem arengades, una paella i el canto d’una porta et pensaràs que m’he tornat gilipolles, però no.
- Compra arengades. És un peix, així que ho venen a LA PEIXATERIA.
- Ara, agafa un trasto d’aquests i l’emboliques amb paper de diari. Agafa alguna pàgina on no et surti algun cafre, que agafarà mal gust segur. Embolica-la bé, com si fos un puto bocata d’anar al cole.
- Ho cardes dins d’algun collons de bossa que tinguis per casa i OJU ARA, ATENTO AL MOMENT: ho cardes al marc de la porta. Tanca la porta amb força -apreta marica- i espatxurra la pobre criatura. -No, no he begut, es fa així-.
- Obre el diari i bueno, intenta no vomitar. Si ho aconseguixes, treu-li els budells amb el dit al pobre bitxo aquest i carda’l a fregir en oli calent. Si no, no sé, tira-ho a la basura i et fas uns espaguettis.
- Ho cardes sobre una torrada ben parida amb força oli i una mica de tomàquet i ceba i t’ho fots.
Si en fas moltes vegades al final les portes queden fetes una puta merda, per les parets de casa plenes de tripes i tal, però bueno, està bo, compensa.
Malparlada I violenta!… va millorant!!…. hòstia iaia! Que Com li ho llegeixin els del Pagma la carden viva!
M'agradaM'agrada
bueno però si és per menjar no passa res, no? i a més ja està mort, tu
M'agradaM'agrada
Pacma.. perdó!
M'agradaM'agrada
ja era hora que ens fessis un homenatge
M'agradaM'agrada
amb molt d’amor
M'agradaM'agrada
Molt bé iaia les arengadas, estan de puta mare, peró a mi freigidas no m’agradan pas,
Les has tastat alguna puta vegada tal i com están, aixó sí xafadas al cantu de la porta, jijijijijij amb pa i tomaquet i reïms???? uufff están de culló de mico !!!!!
M'agradaM'agrada
amb raïm no ho he provat, ja ho faré!
M'agradaM'agrada
Hola Mestressa!
Gracies per compartir els secrets de la nostra cuina amb tant d’humor!!
La meva pregunta es:
Hi ha opció de desbudellar la bestiola en cuestió previament al pas de la porta?
Gracies i salut!!
M'agradaM'agrada
Hola jove, un plaer, gràcies a tu
bé, sempre pots cardar-li d’hòsties tu mateix però els nudillos et quedaran fets una braga!!
M'agradaM'agrada
Tot són gustos, però si les fregeixes, potencies mooooolt el sabor i pot ser que no te les puguis arribar a menjar de tant salades. Si que és una recepta de la iaia, però no d’ara, no, de la iaia de la meva iaia
M'agradaM'agrada
això és veritat, et cardes un fart de veure aigua de la hòstia
M'agradaM'agrada
Que bèstia iaia…amb lo facil que es embolicar les putes sardines en paper de cuina, i treurel’s els budells d’un cop de puny…joc de canell, tot es el joc de canell…i així no s’engorrina ni la porta ni la cuina, iaia!
M'agradaM'agrada
collons, la puta tradició és així, a mi què m’expliques!
M'agradaM'agrada
Quan em preguntis amb cara de fàstic perquè les parets estan plenes de tripes diré que ara es porten així, que és la nova moda a Milan o a París. Segur que farà efecte.
M'agradaM'agrada
pots pintar les parets de les pàgines del Vogue
M'agradaM'agrada
*Preguntin,no preguntis
M'agradaM'agrada
ah vale
M'agradaM'agrada
per fi una recepta amb un toc gore !
Endavant les atxes iaia !
M'agradaM'agrada
l?internet us està tornant violents, collons!!
M'agradaM'agrada
Bona entrevista a la ràdio iaia! …a veure com surt el llibre!
M'agradaM'agrada
Gràcies estimat jove…!! endavant amb lacuinadesempre.cat
M'agradaM'agrada
jajajajaj me pixat de riure, ets la polla nen!! m’encanta!!
M'agradaM'agrada
que bé que us agradi, molt feliç
M'agradaM'agrada