Gaspatxo de síndria

Moltes receptes de meló i poques de sindries oi? Vale, pues fotrem un gaspatxo amb síndria, sóc la polla.

lesputesreceptesdelaiaia_gaspatxo_sindria

  1. Agafa els putos tomàquets i escalda’ls. Sí home, allò de posar-los i treure’ls d’aigua bullins molt ràpid, t’en recordes? Sí, joder, que ja ho hem fet altres vegades, collons, que fas bullir aigua i els poses i els treus amb cuidado de cremar-te els dits! Hòstia, estem per la feina o estic escrivint per la veïna? Ah, i pela’ls en acabat.
  2. A la síndria li treus lo de fora i les granes. Sí, efectivament és la tocada de collons més gran de la setmana. Es veu que en venen sense grana, però a saber què collons els hi posen. Jo et recomano que hi cardis paciència i els hi treguis tu.
  3. Ho ajuntes i ho barrejes amb el puto minipimer. I ho cardes per la nevera un rato.
  4. Ara agafes un pot de formatge d’aquells de cuinar del súper, el remenes fins que quedi esponjós i el cardes en algun cony de bol mao que tinguis per casa.
  5. Afegeix-hi la barreja de tomàquets i de la síndria -COLADA, JODER- i t’ho fots. Quedaràs com un puto rei. Bueno, sempre hi quan pensis a posar-hi sal i aquestes merdes…

Que a veure, et fotràs això si tens la nevera plena de gambes? pues no. Ara, quan tens calor i no et queda una merda a la nevera, pues mira, encara està prou bé.

Estàndard

5 thoughts on “Gaspatxo de síndria

  1. Matilde ha dit:

    La puta …. jo amb conformo amb el cony de gaspatxo de síndria, es barato, facil i refrescant, gracies iaia.
    A casa no som ni polítics ni banquers sabs…. no tenim la puta nevera plena de gambas jijijijijijijijijijij

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s