Moltes receptes de meló i poques de sindries oi? Vale, pues fotrem un gaspatxo amb síndria, sóc la polla.
- Agafa els putos tomàquets i escalda’ls. Sí home, allò de posar-los i treure’ls d’aigua bullins molt ràpid, t’en recordes? Sí, joder, que ja ho hem fet altres vegades, collons, que fas bullir aigua i els poses i els treus amb cuidado de cremar-te els dits! Hòstia, estem per la feina o estic escrivint per la veïna? Ah, i pela’ls en acabat.
- A la síndria li treus lo de fora i les granes. Sí, efectivament és la tocada de collons més gran de la setmana. Es veu que en venen sense grana, però a saber què collons els hi posen. Jo et recomano que hi cardis paciència i els hi treguis tu.
- Ho ajuntes i ho barrejes amb el puto minipimer. I ho cardes per la nevera un rato.
- Ara agafes un pot de formatge d’aquells de cuinar del súper, el remenes fins que quedi esponjós i el cardes en algun cony de bol mao que tinguis per casa.
- Afegeix-hi la barreja de tomàquets i de la síndria -COLADA, JODER- i t’ho fots. Quedaràs com un puto rei. Bueno, sempre hi quan pensis a posar-hi sal i aquestes merdes…
Que a veure, et fotràs això si tens la nevera plena de gambes? pues no. Ara, quan tens calor i no et queda una merda a la nevera, pues mira, encara està prou bé.
Ostia iaia, la nevera plena de gambes diu?? Ja és un luxe tenir la nevera plena d’alguna cosa. Casumlaputacrisi…….
M'agradaM'agrada
ni que sigui d’aire…
M'agradaM'agrada
La puta …. jo amb conformo amb el cony de gaspatxo de síndria, es barato, facil i refrescant, gracies iaia.
A casa no som ni polítics ni banquers sabs…. no tenim la puta nevera plena de gambas jijijijijijijijijijij
M'agradaM'agrada
qui pogués tenir-la!! ja és bo el que diussss
M'agradaM'agrada
jajajajajaja molt bona iaia!!
M'agradaM'agrada