Llom amb la puta pinya del lot

No n’estàs fins els collons de trobar-te pels armaris el puto pot de pinya amb almívar del lot de Nadal? Avui t’ensenyo a aprofitar-lo.

lesputesreceptesdelaiaia_llom_pinya

  1. Compra llom de porc sencer. No aquells paquets tallats que compres perquè no tens pasta més més, no, un tros sencer. Lliga’l amb un cordill -ben fort, marica-, salpebra’l, i carda’l en una puta cassola a daurar, amb quatre herbetes legals que tinguis i oli del bo.
  2. Quan cardi bona pinta afegeix-hi unes tires de bacó -el beicon, vaja-, si vols una mica de ceba tallada, i ho remulles amb algo de caldo i suc del pot dels collons aquest que tanta nosa carda. Que vagi reduint durant mitja hora (? ai no sé, més o menos, mira-ho).  QUE NO QUEDI RESSEC!
  3. Ah! Talla trossos petits de pinya i els cardes també. I bueno, també hauries d’espessir la salsa amb farina. Ho sabràs fer?
  4. I ja estaria casi. Només falta fotre-hi quatre trossos de pinya -grossos- per fer maco poc abans d’acabar, i ja quan vegis que el llom està fet pues pares el foc i t’ho menges.

Algun dia m’agradaria conèixer a la persona que va decidir que als lots de Nadal s’hi cardarien pots de coses en almívar. Més que res per cardar-li l’hòstia que li falta.

Anuncis
Estàndard

2 thoughts on “Llom amb la puta pinya del lot

  1. Matilde ha dit:

    jajajajaja iaia, t’acompanyaré a cardal`hi l’hòstia al de la puta pinya, jijijiji

    Pero aquesta puta recepta ha d’estar de culló de mico !!!!!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s