Els gavatxos em cauen com una patada a la figa, però cal admetre que alhora de cuinar collonades d’aquestes són unes bèsties pardes. Avui, t’ensenyo a cardar croissants de manera fàcil i ràpida.
- Ves a La Sirena -o a on el surti dels pebrots-, i compra pasta de full. Sí, te la podries fer tu, però tinc coses a fer i no em vull estar tot el puto dia escrivint. Compra-la feta, i estira-la, amb el corró del collons.
- Un cop estirada -però abans carda-hi farina al cul mecagondéu!!-, talla’n uns quadros. Com es evident, contra més grossos, pues més grossos seran els croissants, així que fes-los petitons, que tampoc et convenen gaire, foca.
- Carda-li un xurro de xocolata, o de crema o pernil dolç o de sobressada o de lo que et surti dels ous posar-hi-. I enrotlla-ho. OJU FES-HO BÉ, JODER.
- Ho pintes amb un ou -prou bromes-, i ho cardes al puto forn. Els hi deixes un quart d’hora.
- Si vols l’hi cardes sucre glacé o alguna altra merda per sobre, així, com per decorar.
No passa res per menjar-ne algun de tant en tant, però vigilem una mica.
Iaia punyetera dels collons no ets tú la profe!!!!, ens tens de ensenyar a fer la puta pasta de full, o PASTA FOLLADA …. Com vulguis dirli…, ho sé porta molta feina pero no siguis vaga tú ara,
Dius que li cardi farina al cul….. habiam, al cul de on???? mmmdeuuu, estás molt espitosa avui eh????? tan que m’agraden els putos croissants i ja veig que amb querán fets una merda………mmmmmmmmmmmm….
M'agradaM'agrada
jo deixo que coloqueu les coses on vulgueu, allà la vostra consciència
M'agradaM'agrada
aaahhhhh el dibuixet de puta mare iaiaaaaa !!!!!
M'agradaM'agrada
costa molt
M'agradaM'agrada
Sobrassada amb sucre glaçé? quina angúnia
M'agradaM'agrada
bueno pues carda-hi una alta cosa jo què sé
M'agradaM'agrada
Sento dir-te iaia que el croissant no es fa amb pasta de full, sinó que es fa amb massa de croissant. Pasta de full diferent a pasta de croissant. La diferencia es ben senzilla, la pasta de full es fa amb aigua, sal, farina I margarina o mantega. El croissant porta aigua o llet, sucre, sal, farina, ous, llevat I mantega o llard de porc o margarina. Així que m’enganyes a la quitxalla iaiona. Això que has ensenyat a fer podria ser una puta canya de xocolata, com has vist, la pasta de full no porta sucre, així que, un cop enrrolles la massa per sobre pots pintar-la amb ou tirar ametlla picada I una bona grapada de sucre. Llavors estarà molt bo. I si el full és de mantega (no com el de la sirena que és de merda), quedarà sublime! Els croissants a la puta pastisseria!
M'agradaM'agrada
home està clar que segur que els feu millor però al meu nét, que és una mica lerdo, li vaig ensenyar a fer-los així i ell feliç i orgullós
M'agradaM'agrada
Iaia, la primera vegada que vec que es fan amb quadros i no triangles… o l’Alzheimer t’està afectant o ets una innovadora
M'agradaM'agrada
si dobles un quadro en què es transforma?
M'agradaM'agrada
Iaia, el dibuix és digne d’un poema visual d’en Joan Brossa…
M'agradaM'agrada
ara no sé si és bo o dolent aixo
M'agradaM'agrada
Com coi vols que no estem com a foques si ens cardes aquestes receptes… fot-li a les receptes d’aprimar, casun l’olla!
M'agradaM'agrada
mengeu enciam
M'agradaM'agrada
Oh Iaia daurada, alavada iaia!!!! Digues Als teus admiradors com follat la pasta!!! Trenkem els teus principis si la nem a comprar congelada ostiasshs!!! Des k et conek k ratllo la tomata!!! Res d collonades de llaunes o sirenes congelades!!!! K tens avui?
M'agradaM'agrada
és que són un mica curtets i no ho entendràn
M'agradaM'agrada