Salmó a la papillón

Bueno, papillón, pallitota, papillotte, o com polles li vulguis dir. Una altra recepta de gavatxos, que en aquest cas destaca perquè és fàcil de collons.

lesputesreceptesdelaiaia_salmó_papillon

  1. Compra salmó. És molt difícil fer salmó a la papillón sense salmó. Ah, i que te’l posin maco, sense merda d’espines que et vagis trobant a la boca.
  2. Carda’l sobre el puto paper de plata -sí, el d’alumini, el que fa soroll i quan es trenca et treu dels putos nervis-, i li cardes sal i pebre per sobre, amb gràcia i estil i un cony de tros de llimona.
  3. Ara has de cardar un farcell que no permeti l’entrada aire. Sella’l. Ben tancat, aaaaixí. Aire no, AIRE CACA. Si?lesputesreceptesdelaiaia_equacio_papillon
  4. Carda’l al forn, a 200º. Quan el puto farcell estigui com inflat és que ja està.
  5. Acompanya-ho amb el que et surti dels collons.

Realment hauries de ser molt gilipolles per no saber fer algo tant fàcil.

lesputesreceptesdelaiaia_TONTOPOLLAS

Anuncis
Estàndard

6 thoughts on “Salmó a la papillón

  1. La tieta ha dit:

    Que noooo, iaia…. que tu vals molt!!!! I cada dia més exquisita. Casumtot, aquesta l’he de provar jo; és impossible que no em surti bé, cony!!!
    Per cert, xke no ens ensenyes a fer el puto sushi?? Aixì estem segurs que no se’ns crema res hahahah

    M'agrada

  2. Matilde ha dit:

    GRACIES IAIA, el salmó m’agrada molt, i molt fácil de fotre’l, que sabs com collons es fa el puto salmó marinat????, ja que ara t’estas fent amb les “delicatessens” ens ho podríes explicar ……

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s