Cuina com un bon gabacho: crêpes

He tardat una puta hora a saber com polles es feia la ê així

lesputesreceptesdelaiaia_crepes_1

  1. Cardar la massa de les crëpes crepes crêpes -hòstia!!- és molt fàcil. Has de cardar en un bol 4 ous, mig litre de llet -res de merdes de règim, llet normal-, 300 grams de farina i algo de sal. Perquè et dic les mides avui? Per dos motius: perquè em surt de la patata i perquè això no admet invents dels teus.
  2. Carda-li energia al collons de túrmix. Per favor, no deixis grumolls. Prova de fer algo bé, un cop a la vida.
  3. Ara, escalfa un cony de paella grossa al puto límit. Ben calenteta. Hi cardes un petit -PETIT- raig d’oli -pues ara diuen que també pot ser amb mantega. PUES VALE, PUES AMB MANTEGA- i ZIP: esparceixes la pasta que has parit, amb compte. Has de fer la puta rodoneta de torn. No la cardis gaire gruixuda o merda.
    lesputesreceptesdelaiaia_crepes
  4. Això només vol un minut per banda. OJU QUAN LES GIRIS, perquè ho hauràs de cardar amb els dits i et cremes en menos que canta un gall.
  5. Per cert, la primera, per alguna tradició d’aquella gent es tira. Bueno, no és tradició, és que queda feta una puta merda. Però només tens excusa en la primera. A partir d’aquesta ja és un problema de la teva capacitat intel·lectual.
  6. Ara ja la pots rellenar del que et surti dels pebrots. Carda-hi sucre, Nocilla, dolç de llet… alguna cosa de gordaco de les que et van.

Algun dia t’ensenyaré a fer-ne de salades, amb espàrrecs, pernil i ceba i merdes d’aquestes, però per avui és suficient el que has après, que si no se’m col·lapses.

Anuncis
Estàndard

15 thoughts on “Cuina com un bon gabacho: crêpes

  1. La Moniqueta ha dit:

    Iaiaaa! Venen un pot que nomès hi has de posar llet I remenar com en una coctelera .. allí… donan’t ho tot!… esperes 10 minuts.. i… voilà!… ja et carda la massa feta!… segur que les teves son millors, però 😉

    M'agrada

  2. Nét Renegat ha dit:

    Bon dia, iaia!
    Ja veig que ha arribat l’estiu i te’m poses viatgera.
    Per cert, felicitats per sortir a la revista “Cuina”!!!
    A casa ho estem celebrant tothom amb “crespells”, el nom català de la teva recepta gavatxa.
    Petonets!

    M'agrada

  3. Matilde ha dit:

    Gracias iaia, aquesta recepta m’agrada molt, pero collons con a dibuixanta tens molt que desitjar, sort que has dit que aquella cosa no era un ou farrat, uufff no t’assemblas al Dalí no…. jejejejeje,,,,, AAAAAAHHHH i menys mal que t’a sortir de la patata de dirnos per una puta vegada les midas…. hihihihihi que be m’ho passo amb tú hostiaputaaaaa!!!!!!!!!!!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s