Bueno, avui no tinc ganes de pensar, que amb aquesta merda de temps fot, la pressió atmosfèrica em fa venir mal de cap -Mauri, filldeputa!-. Així que avui fotré una cosa ben fàcil -i catalana-.
- Vés a veure el puto forner, i compra-li un pa rodó ben parit. Gros, que sigui gros, i sobretot, que sigui bo, que jo a dia d’avui no sé com collons foten el pa però no val una puta merda. Més val car que dolent.
- Un cop a casa, em cardes una escalivada -o escalibada, no sé com polles s’escriu-. Per cert, és la de dalt, la que està en català, l’altre era una dedicatòria.
- Hauràs d’haver comprat unes anxoves. A veure, si les compres de l’Escala -del poble…- la hòstia serà molt considerable, però col·laboraràs en el tema “economia de país“. Si les compres d’aquelles rares del Lidl, pues col·laboraràs en la teva butxaca. Tria.
- Suca el pa amb un bon tomàquet -imagino que sabràs que hi ha tomàquets d’amanir i de sucar, oi?-, frega-hi all i ho regues amb oli del bo de veritat.
- Muntes el plat cardant capes i ja està. Això és el que té la nostra cuina: que és fàcil, joder. Ah, si tens formatge brie li cardes gratinat per sobre i ja et cauen els ous al terra.
Per cert, ara que deia lo de l’oli.. què polles els hi passa als Borges ara? No paren de fotre anuncis a la teletrès! Entre els de cervesa, els de fuet i aquests, em cardo dels putos nervis, tot ple d’anuncis amb cançonetes de merda.
Iaia, i l’espardenya quan collons li fotem? Val una xancla? Es que no s’explica bé, ens deixa en la put*a incertesa!
M'agradaM'agrada
Cagon déu, és com se’n diu del pa aquest
M'agradaM'agrada
Hòstia Iaia, a més de col.laborar amb l’economia del país, les nostres són bones de collons, no com les altres que vés a saber quin cony de peix és.
M'agradaM'agrada
Doncs que es noti
M'agradaM'agrada
Iaia, no es descuidi de la variant de posar all-i-oli a sobre i a sota. Sublim!
http://catacuina.blogspot.com/2009/05/escalivada.html
M'agradaM'agrada
bona
M'agradaM'agrada
Iaia… és cosa meva o t’has saltat a la torera com escalivar les verdures???
M'agradaM'agrada
Cony de jaia, aquesta menja potser se la fotrien 4 barcelonins de pis o algun turista despistat. La torrada autentica se fa amb una base de romesco entre el pa i les verdures. Tasteu-la i xalareu
M'agradaM'agrada
Bona xeic (em sembla que ho dieu així)
M'agradaM'agrada
Déu sant, com hem de sucar l’all a la torrada DESPRÉS d’haver-hi sucat el tomàquet?? És impossible, és inviable. Sense ordre ni concert no ens sortirà pas res.
M'agradaM'agrada
bueno collons, m’he liat escrivint
M'agradaM'agrada
Iaia et vull follar!
M'agradaM'agrada