Pollastre amb cervesa

Un bon bevedor no es conforma en polir-se el fetge només els caps de setmana. Avui, cuinarem amb birra.

iaia_moritz_concurs_3

  1. Comença per daurar uns putos allets tallat a làmines en algun collons de cassola que tinguis per casa. Imagino que entens que primer els hauràs de pelar, però com que et conec t’ho recordo.
  2. Quan estiguin rossos, m’hi cardes el puto pollastre. Ves-lo girant. Que la pell quedi ben rossa. Ah, per si no ho saps, la pell del pollastre fa créixer les tetes, pel que sembla n’hi ha moltes que de petites ni el van ensumar.
  3. Afegeix-hi les putes cebes tallades, uns carbassos a quadros…. i al cap d’un moment… LA PUTA CLAU DE TOT PLEGAT: CARDA-HI UNA LLAUNA DE MORITZ -lo de dintre, entenguem-nos-.
  4. No ploris, NO PLORIS, per una que no et beguis tampoc et moriràs joder. COM ETS PER FAVOR.
  5. Deixa’ls així mitja horeta, però no em siguis talòs, ves girant el pollastre o et quedarà fet una puta merda!
  6. Un cop passat el temps, ja t’ho pots cascar.

Tu molta amanideta i molta collonada, però després ens inflem a Moritz i aquesta bartola fotem eh?

OJU, JA HE TRIAT EL PUTO GUANYADOR DEL LOT MORITZ

lesputesreceptesdelaiaia_guanyador_int

Felicitats a tu, Àlex -borratxo-, i gràcies a la resta. M’he divertit molt llegint les vostres merdes. Al final de l’estiu farem un altre concurs.

*Àlex, posa’t en contacte amb mi a través de https://www.facebook.com/putaiaia o escrivint a lesputesreceptesdelaiaia@gmail.com

Espavila’t!! Sinó se les cardarà una altre!!

Estàndard

129 thoughts on “Pollastre amb cervesa

  1. Joan ha dit:

    Jo aixo de la cervesa tinc clar que es ! I Moritz, encara mes clar.

    Pero POLLASTRE ???? Que es ?

    De petit a l’escola em varen ensenyar que de l’ou, sortia el Gall o la Gallina.

    I resulta que el que es menja es el Pollastre ! D’on collons surt aquest ????

    M'agrada

  2. IAIA , t’has montat al puto dollar!! desde la propaganda del facebook , d’aquí poc seràs presidenta dels Estats Units i montaràs la tercera guerra mundial a partir d’un plat mal fet d’algun americanot fan del mc donall’s, ho veig

    M'agrada

  3. Frikipack ha dit:

    Una birra pel pollastre, una altre per a mi i desprès pasa el que pasa, que un no es pot menjar als col·legues, dona una pena, compartint Moritz els dos plegats.

    M'agrada

  4. carlaladelamuntanya ha dit:

    Verge santissima de la mare de Deu del Carme!! Pollastre collunut, i amb l’excusa de cuinar, i fots una birra, pero tu et cardes les altres cinc esperant que es cogui….
    Iaia ets una crack!!!
    Merda, que amb la monya s’em sucarrima el pollastre… Collons dinternet..

    M'agrada

  5. Recony, molt pollastre amb cervesa I polles amb vinagre però segur que ningú de vosaltres ha fet mai un bon postre amb la Moritz aquesta!, sisi la primera cervesa amb la que vaig començar a agafar unes merdes que t’hi cagues!
    Llavors què et sembla una bona mousse de cervesa per acompanyar el pollastre un cop menjat??

    Va borratxo, apunta:
    1 litre de nata 35% semimontada
    1 mitjana Moritz (si ostia la de 33cl que se us ha de dir tot)
    9 fulles de gelatina

    I…, nosé cardeu-li imaginació que se us ha de donar tot mastegadet!

    M'agrada

  6. Glòria ha dit:

    Espero que el coi de pollastre valgui la pena tu. Tanta cervesa acabarem tots pets i el putu recoi de pollastre anirà a can pistraus! Haurem de posar els 5 sentits per fer aquesta puta recepta noi que encara anirem tots de corcoll!

    M'agrada

  7. Lauch ha dit:

    Fa un temps que sembla que està de moda això cuinar amb cervesa, tot i que també pot ser que jo baixi de la figuera. Fa uns temps vai fer un pastissot amb Guiness que és lu seu, bastant de gordus. Visca les receptes amb cervesa iaia!! que no és tant cara com la merda de conyacs (disculpes als aficionats, o no) que duen algunes receptes i total ho fas servir un cop i la resta es queda mort de fàstic o se t’ho carda algu altre, ja veus tu quina gràcia….

    M'agrada

  8. loli ha dit:

    A vera iaia no acabo de tenirlo clar…ja saps la dita ” las rubias somos tontas” desptes de la mitja horeta de cuina el pollastre el tinc q treure del foc? I el mes important podem pendre cerveza amb aquest plat? I si al meu home li creixen les tetes q collons faig ? No tinc clar res de res.

    M'agrada

  9. Rufus II ha dit:

    Aquesta recepta és una puta merda; hi falten els punts més importants:
    1.1 Mentre daures els alls et fots una Moritz sencera, per començar de puta mare
    2.1 Cada cop que li dones una volta al cullons de pollastre li fots un glop a la cervesa, no t’anessis a deshidratar
    3.1; mentre esperes la mitja hora, crides als amics i us jinqueu unes Moritz amb unes patates fregides, que la cuina no ha de ser esclava i s’ha de disfrutar amb els amics
    4.1 ja que has convidat als cullons d’amics, després de dinar que rentin els plats mentre tu fas una becaina, que t’ho has guanyat òstia!

    M'agrada

  10. josep ha dit:

    ei iaia! tinc una variant: l’hi lligues el picu amb una goma de pollastre, l’hi fots la moritz pel cul i el fots al microones a tope!! Tanca la porta de la cuina si no vols sortir volant

    M'agrada

  11. Xavi ha dit:

    Donar-li una Moritz al putu pollastre…i un colló! La Moritz per mi, que és bona, i pel pollastre una d’aquestes de merda del Caprabo…

    M'agrada

  12. Marcel ha dit:

    Si em toca el putu lot de Mortiz prometo deixar la puta Estrella Damm per passar-me a aquesta marca, i mira que sóc molt d’Estrella eeh!! Per cert, bones receptes iaia.

    M'agrada

  13. Jordi ha dit:

    Quin peet de recepta iaie! Aquests granujes de la Moritz se les saben totes eeh, no en tenen un pèl de tontos els malgirgats. Foten un beuratge de 4 collons qui els va parir. Ara també és ben veritat que tal faràs tal trobaràs que diuen, perquè veràs això d’anar-li fotent al traquinyoli enreda que fa fort, i després tots a córrer a cridar Sant Josep, asuara ja tenia un cor-agre que era un sin-vivir. Au mestressa, per mooolts anys puguis anar-li fotent amb les putes receptes dels pebrots eh maquee, que ens tens a tots ben enriulats! adiòòs i tapa’t que fot fred!

    M'agrada

  14. Oita com hi anem! Tot déu vol pillar el lot de Mortiz. Fotem manía tots plegats. Demà per dinar faré el puto pollastre aquest, però com lo meu home me’l foti pel cap sentiràs el nnnndéu des de l’Horta de Lleida, iaia.

    M'agrada

  15. Joana ha dit:

    Les putes cerveses i el puto pollastre. Així no farem l’operació bikini en la puta vida. Deixo el meu comentari a veure si hi ha sort i al menys en bebo les cerveses.

    M'agrada

  16. albetica ha dit:

    Millor hi cardo cerveses del paqui o del xino del costat de casa al puto pollastre. Les bones me les quedo per mi, mentre el cuino, me’l foto i el digereixo, que barrejades i calentes no valen pas per una puta merda.

    M'agrada

  17. montse ha dit:

    Riute’n dels Pollastres Pota Blava del Prat, farem una variant d’alimentats amb Moritz i seran ells mes grossos, mes sans i mes gustosos! I amb aquests la recepta seria mes de puta mare, sies pot!

    M'agrada

  18. Pitof ha dit:

    Au, tots aquí a comentar per aconseguir un lot de cerveses! Que érem uns putos borratxos ja ho sabíem, però que a sobre som uns morts de gana… també, per què enganyar-nos.

    Llarga vida a la Moritz, prohibició immediata de la San Miguel! Que actuï el conseller de Salut, que per alguna cosa el paguem!

    M'agrada

  19. Josep T. ha dit:

    No serà un plat “inèdit”,
    ni fet per un cuiner amb “estrella”,
    però el cardaré gràcies a la Iaia
    i amb la millor puta cervesa catalana.

    M'agrada

  20. Nuria ha dit:

    Ostia puta, iaia!! Podries haber especificat a la puta recepta que el puto pollastre tenía que estar mort…. El vaig ficar viu a una puta cassola i es va fotra la birra i va marxar correns cap a la moritz a buscar-ne un altra

    M'agrada

  21. Enric Saiz ha dit:

    Hostiaputajoderja!!!
    Pollastre a la cervesa, pollastre a la cervesa…
    Mecagundéu!!! Doncs a casa sempre li hem dit pollastre mamat collons!!!

    M'agrada

  22. Àngels Gonzálvez ha dit:

    IaiAaaaA!
    Quee abaans de fer la recePta m’he fotut totes leS birRes sense voleR i vaIg borratXaaa. T’astimu molt, iaiaaa!! Aii, no em peguis amb l’alpargata!! 😦

    Us estImO moLt a toTS!! HIP…!!!

    M'agrada

  23. Helena Soler ha dit:

    Parides deia que haviem de dir per endurnos el lot? Dacord iaia aqui en tens unes quantes!:
    ·Esternoclidomastoidal
    ·La pizza no engorda
    ·Rajoy es un bon presi
    ·DEIXEMNOS DE BURRADES VUI EL LOT
    · la gent davui dia sap cuinar
    No sem acudeixen mes parides , perdona per la poca imaginacio. ESCULL-ME IAIA JO SE CUINAR !♥

    M'agrada

  24. Satanàs Cor Petit ha dit:

    Almenys has trobat algún ús decent a la puta moritz. Quin refotut fàstic.

    Pensa que hi ha dròpols peluts d’aquests que ronden per barcelona en una puta bici que fins i tot se la beuen. Ecs. Collons de new age, hipsters o el que merda siguin.

    Salut iaia! i carda la recepta del puto pollastre al whisky que tothom sap que la cervesa és cosa d’aperitius de lumpens!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s