Pollastre amb cervesa

Un bon bevedor no es conforma en polir-se el fetge només els caps de setmana. Avui, cuinarem amb birra.

iaia_moritz_concurs_3

  1. Comença per daurar uns putos allets tallat a làmines en algun collons de cassola que tinguis per casa. Imagino que entens que primer els hauràs de pelar, però com que et conec t’ho recordo.
  2. Quan estiguin rossos, m’hi cardes el puto pollastre. Ves-lo girant. Que la pell quedi ben rossa. Ah, per si no ho saps, la pell del pollastre fa créixer les tetes, pel que sembla n’hi ha moltes que de petites ni el van ensumar.
  3. Afegeix-hi les putes cebes tallades, uns carbassos a quadros…. i al cap d’un moment… LA PUTA CLAU DE TOT PLEGAT: CARDA-HI UNA LLAUNA DE MORITZ -lo de dintre, entenguem-nos-.
  4. No ploris, NO PLORIS, per una que no et beguis tampoc et moriràs joder. COM ETS PER FAVOR.
  5. Deixa’ls així mitja horeta, però no em siguis talòs, ves girant el pollastre o et quedarà fet una puta merda!
  6. Un cop passat el temps, ja t’ho pots cascar.

Tu molta amanideta i molta collonada, però després ens inflem a Moritz i aquesta bartola fotem eh?

OJU, JA HE TRIAT EL PUTO GUANYADOR DEL LOT MORITZ

lesputesreceptesdelaiaia_guanyador_int

Felicitats a tu, Àlex -borratxo-, i gràcies a la resta. M’he divertit molt llegint les vostres merdes. Al final de l’estiu farem un altre concurs.

*Àlex, posa’t en contacte amb mi a través de https://www.facebook.com/putaiaia o escrivint a lesputesreceptesdelaiaia@gmail.com

Espavila’t!! Sinó se les cardarà una altre!!

Estàndard

129 thoughts on “Pollastre amb cervesa

  1. Marduk ha dit:

    primer ratafia, despres ron cremat, li afegim licor de cafe….i ara cervessa….. començo a pensar que qui te el problema es voste iaia….. o potser es el seu antonio qui te el problema i voste nomes li prepara el que ell li demana….ves a saber….

    M'agrada

  2. Gerard ha dit:

    Joder Iaia veig que cada vegada ets més “famosilla” eh ! Hi ha alguna diferència entre fotre un collons de llauna de Moritz o una puta ampolla de vidre amb el mateix contingut ? Digué-m maricon i borratxo però soc del parer que la de vidre té més bon gust!

    M'agrada

  3. Pati ha dit:

    Iaia hòstia, això de què fan créixer les tetes ho dubto eh que m’he fartat a menjar cruixent de pollastre tota la meva puta vida i les tetes no creixen!! Ara bé, l’ingredient secret per això potser és la cervesa, suc immemorial de malta i llúpol, i si ja és una Moritz, no cal dir res més! Va, cuinaré aquesta puta recepta en casa però no prometo res que a casa tinc borratxos que quan veuen una cervesa a la nevera, se la pimplen sencera!!

    M'agrada

  4. Esther López ha dit:

    Cony! A ca meva el pollastre amb cervesa el fem amb putes ametlles i queda tan de puta mare que l’Aigua de Moritz es tornaria Epidor si tastés el plat.

    M'agrada

  5. Albertinho ha dit:

    Cagun cony iaia! quina manera de fer malbé la cervesa! Ensenyins a fer unes bones braves, com les Pfaffenhofen, per acompanyar la cervesa enlloc de llençar-la d’aquesta manera, collons!

    M'agrada

  6. Serrallonga ha dit:

    Ho he resseguit tot al peu de la lletra, però el puto pollastre es veu la puta cervesa cada cop que li tiro. Ja en porta 5. Que faig? El mato?

    M'agrada

  7. oscar422 ha dit:

    Uju no et moritz! Cal afegir el contingut líquid de la llauna de Moritz, no la llauna sencera!
    (Aclareix-ho, iaia, que hi ha molt de lerdo suelto pels puestos! No descartis que, en dir “lo de dintre”, algú interpreti que cal fotre a la cassola el trosset d’alumini que queda dins de la puta llauna quan l’obres…)

    M'agrada

  8. Pollastre Ebri ha dit:

    “Vols que Catalunya sigui un Estat independent?” Collons, no és tan difícil!
    Ai, perdó, no m’enrecordava que estic a la única puta web en català que no parlen del tema. El pollastre molt bo, facis com el facis, perque acabes borratxo i borratxo ho trobes tot bo. Quin collons de trampa.

    M'agrada

  9. “Vols que Catalunya sigui un Estat independent?” Collons, no és tan difícil!
    Ai, perdó, no m’enrecordava que estic a la única puta web en català que no parlen del tema. El pollastre molt bo, facis com el facis, perque acabes borratxo i borratxo ho trobes tot bo. Quin collons de trampa.

    M'agrada

  10. Bibiana ha dit:

    Iaia…aquesta mateixa recepta amb una bona cullerafa de mostassa d’aquella quecte els grans, “antiga”li diuwn…ho ha tastat??? Doncs li recomano, ja veurà que a l’ Antoniu li encantarà!

    M'agrada

  11. Iaia, lo seu no és ni mig normal. Digui’ns la veritat d’una puta vegada: Aquest bloc és una tapadera d’alcohòlics anònims!! No beuen alcohol, se’l carden amb lo puto pollastre! Això alcohol? Però si és el cafè de després de dinar! Cagondena, ja ni de vostè ens en podem fiar! Tan bona dona que semblava…

    M'agrada

  12. Sons ha dit:

    Fer el puto pollastre amb la Puta Moritz és morirse de puto plaer si a més mentre el cuines t’abraces a unes putes Moritz ben fresquetes, Putu gustasso!!!

    M'agrada

  13. Sergi ha dit:

    Cagun la puta! Ningú m’ha dit que quan la Moritz es fica al foc perd tot el seu alcohol. Per a que collons serveix llavors aquesta puta recepta.

    M'agrada

  14. Lo de Tortosa ha dit:

    Ei Iaia. A veure si m’envies lo puto pack de servesses Moritz que he cardat lo puto pollastre en licor d’arròs del delta i m’ha quedat dolç de collons. Mecagon l’orba!

    M'agrada

  15. llorenc ha dit:

    Cagum tot redeu. Iaiona una Moritz és una Mortiz i cardar-la en una merda de cassola amb un puto pollastre, que segur no és ni de pagès collons, em sembla una putada per la pobra Moritz, però si vostè ho diu no seré pas jo qui tingui pebrots de portar-l’hi la contrari.
    Àpala a atipar-nos.

    M'agrada

  16. Uri ha dit:

    Cagum dena iaia!! Quantes vegades t’he dit q no facis servir l’ultima cervesa de la nevera per fer marranades. Recorda posar-ne més en fred. (espero que aquest pollastre sigui de pagès, no la merda aquella que no té gust ni color ni res… que per estalviar ets capaç de tot!)

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s