La puta coca de Sant Joan

Menjar coca és la segona tradició catalana més popular la nit del 23 de juny. Ve just després de rebentar-se els dits tirant petards.

lesputesreceptesdelaiaia.cocasantjoan

 

COMENÇEM PEL PUTO BRIOIX

    1. Carda llevat premsat a dins la llet i xafa-ho bé. Pots fer-ho amb els dits o amb una cullera, però per caritat divina, si ho fas amb les mans RENTA-TE-LES ABANS, PORC.
    2. Ara, en un pot, carda-hi un o dos ous, sucre, algo de vainilla en pols-ho venen al Bonpreu-, i una mica de sal, i ho barrejes amb un cony de barilla. NO AMB UN TÚRMIX, AMB UNA BARILLA, que només s’ha de barrejar una mica, hòstia.
    3. Ara carda-hi la farina i el llard. I ara sí. Ara ha arribat el moment de demostrar que els que creuen que ets la vergonya de la família estàn -una mica- equivocats. REMENA AMB TOTES LES TEVES PUTES FORÇES.
    4. No en sèrio, t’estava prenent el pèl, fes-ho amb una batedora ara, que ho has de fer 20 minuts i et moriràs. Ajuda’t amb llet o farina per trobar-hi el punt. Que gilipolles, segur que t’ho has cregut HIIIHII
    5. Treu la massa, fes-ne una puta pilota i estira-la amb un corró. Dóna-li forma rodona.
    6. Fot paper de forn a la bandeja, i la massa ben estirada a sobre.
    7. Deixa-la per alguna banda un parell d’hores i s’haurà posat ben gorda. MIRA, COM TU.

VAL, UN COP HAGIS FET EL CONY DE BRIOIX ANEM PER FEINA:

  1. Ves a una pastisseria i compra crema. Com?  El collons de la iaia no m’ensenyarà com es fa? NO. No perquè m’agafaràs la puta salmonela i passo. Res. La compres, i després de pintar amb ou la puta coca, li cardes el dibuixet que et surti dels ous, com si pintes el Naranjito.
  2. De Hi cardes les cireres confitades, els pinyons i la mare em va parir, i al forn 10 minuts a 200º.
  3. Quan estigui, li cardes un bon raig d’anís i sucre i ala.

També la podries anar-la a comprar feta i no tocar tant els collons.

 

Estàndard

27 thoughts on “La puta coca de Sant Joan

  1. FARTADETOT ha dit:

    Iaia: Podries haver penjat la recepta una miqueta abans… Ara ja és massa tard, la coca l’hem comprat. Per cert: ets accionista del Bonpreu?

    M'agrada

  2. Doncs a casa tenim una tradició per la Diada de Sant Joan, que és comprar l’Avuí del día 24 de juny i passar revista dels taujans que es reventen les mans amb els petardos, i els alternopijos que es depil·len les cames PER SEMPRE caient a la foguera quan proven de saltar per sobre del foc borratxos perduts. Tota una oda al Darwinisme…

    M'agrada

  3. Matilde ha dit:

    IAIAAAAAAAAAAAAA T’estimo hostia, quina sort tenim de tenirte, ara sé com fer la puta coca, nnndeeuu els pastissers ens cardan els calers que fot fastic……. una merda de coca et costa un culló!!!! aaahhh nosaltres la regarem amb un bon muscatell, no ens agrada la Ratafía uuiiggg…. bona revetlla iaia !!!!!!!!!!

    M'agrada

    • LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMAREQUEETVAPARIR A QUE TE LA CARDO AMB LA SABATILLA!!!!!!!!!!!!!!!!! QUIN POC RESPECTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!

      M'agrada

  4. markip ha dit:

    Gracies Iaia, desde que visc a la Capital del Imperio, lease Madríz, em costa molt mantenir les tradicions, l´any que ve em fotré una puta coca jo tot sol.
    Aqui ja els hi he futut els calçots amb romescu, l´escalibada, la buti amb seques i per fí ja fan un pà amb tomaquet decent, lease pan tumaca

    M'agrada

  5. de l'altre banda de la bassa. ha dit:

    Si no poses cantitats es tirat probar de fer-ho, m’ho mare siempre me diu posali el que te demani, pues a mi no me semana res la puta coca de san joan, dec ser sort.

    M'agrada

  6. Retroenllaç: Llàgrimes greixoses cauen cara avall: fem xurros | Les putes receptes de la iaia

Deixa un comentari