Ànec amb peres

Un puto plat que faria plorar al Pato Lucas

lesputesreceptesdelaiaia_anec_amb_peres

  1. Salpebre el cony d’ànec i carda’l a daurar en una paella. A l’igual que tu, els sobra el greix, millor que li treguis.
  2. Ara li cardes conyac per sobre, i AMB CUIDADO DE NO CREMAR LA PUTA CUINA GAMARÚS, el flameges. Deixa-ho reduir, i quan se l’hagi begut, carda-hi aigua i alguna herbota d’aquelles que fan olor.
  3. Torn pel collons de peres: pela-les, parteix-les, carda’ls-hi farina i fregiu-les. MOLT POC. Són peres. Van ràpid.
  4. Carda-les amb el cony d’ànec i deixa-ho fent xup xup mitja hora i ja està.

Si no t’agraden les peres pues li cardes figues. Si tampoc t’agraden carda-hi pomes. I si tampoc, PUES MENJA PA AMB NOCILLA, JO QUÈ SÉ.

Anuncis
Estàndard

8 thoughts on “Ànec amb peres

  1. Matilde ha dit:

    hooooo iaia que bó .. no sé pas el temps que fa que no foto anec dels collons .. m’as donat una bona ideia, jo crec que soc més vellota que tú sabs i la memoria marxa…… quina sort que t’he trobat hostia, amb refresques les putes receptes de cuina, que tenía oblidades… guapaaaaaa !!!!!!!!!!!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s