Un postre ideal per tu: borregos

Com l’anell al dit, fill.

Imatge

  1. Compra un puto paquet de llevat d’aquell premsat que venen als súpers i desfés-lo amb llet. Carda-li un quart d’un paquet de mig quilo de farina, i que pugi.
  2. Barreja la resta del paquet de farina amb un collons d’ou,  amb pell de llimona ratllada, mantega, llarg -gordo, et va agradant el tema eh?-, sucre, comí, anís i llet. HÒSTIA PUTA, ACABARÀS COM UN BACÓ.
  3. Afegeix lo que has fet abans i acaba fent una pasta. Contra millor et quedi, més collonut serà el resultat.
  4. Fes-ne dos putos xurros allargats, i al collons de forn, a 180º, un quart d’hora.
  5. Ara talla amb la forma que tenen els borregos. -No amb la teva cara, si no a tires-. OJU ESPERA’T A QUE ES REFREDIN, CARCAMAL. Mare Santíssima..

Això ho treus a l’hora dels cafès i quedes com Déu.

 

Anuncis
Estàndard

2 thoughts on “Un postre ideal per tu: borregos

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s