Les putes croquetes de l’àvia

Una àvia que no carda croquetes del cagar-hi Sant Marc en espardenyes, ni és una àvia ni és res.

lesputesreceptesdelaiaia_croquetes_avia

  1. Carda a fregir un puto parell de pits de pollastre junt amb ceba i algo de pernil. Carda-ho a la picadora. Jo tinc un 1, 2, 3 d’aquells d’abans, me’l va regalar l’Antònio fot molt anys. Tu anant bé no en tens, fota’t, espavila’t a trobar-ne un per ai.
  2. OJU PELIGRO ARA: Carda un bon catxo de mantega en un puto cassó i quan es desfaci, fot-hi farina per crear una bona merderada. Remena amb una barilla, fot-hi ganes, sense parar, moñas. Afegeix-hi llet freda SENSE PARAR DE REMENAR, amb compte, molt de compte. No paris ni un moment, no, no, una mica de nou moscada, vinga, remena cabrit…
  3. Un cop cuit hi tires la carn picada d’abans. MICA EN MICA. Compte carnús que estàs creant les putes croquetes de l’àvia, t’estic cedint una recepta que a la teva puta edat ni hauries de conèixer… fes-t’hi, gaudeix-ho, remena, que no s’enganxi, sent el poder, NO PARIS, VIU EL MOMENT , FES L’AMOR AMB LA CROQUETA.
  4. Un cop cuita la pasta, paper film i al cony de nevera.
  5. Quan refredin dona’ls forma de croqueta  (NO DE BUNYOL, CARCAMAL), i ja les pots passar per farina, pa rallat i fregir.

Mira’ls als ulls quan s’ho mengen… nota com se’ls eriça la pell… admira el poder de la puta croqueta de l’àvia

 

 

 

Estàndard

21 thoughts on “Les putes croquetes de l’àvia

  1. Matilde ha dit:

    Apalostia, Aixo si que son croquetas iaia….i no aquestas putas merdas qu’et donen per ahí…pero cullons, m’as deixat esfaraïda, s’ha de fer l’amor amb la puta croquetaaaaaa?????? quina merdagada no??????

    M'agrada

  2. Una néta orgullosa de les seves iaies ha dit:

    Les croquetes de la iaia sempre són de carn? No n’he vist cap que les faci de lluç, bacallà, formatge…

    M'agrada

  3. Nét Renegat ha dit:

    Àvia, abans de fregir-les, les passeu per farina i farina de galeta, però… on cony és l’ou batut??? Que us l’heu oblidat, casum l’os pedrer!!! No deveu tenir Alzheimer, ja???

    M'agrada

  4. Matilde ha dit:

    jajaja iaia…… a mi no amb fotras pás, jo si tinc una picadora UN DOS TRES, a tú te la va comprar el teo Antonio, i ves, a mí el meo Manolu !!!!! quines coses eh ????? no veus que jo també soc vellota jijijijijijij

    M'agrada

Deixa un comentari