Stop gordos: Bròquil al forn

Aquesta puta recepta és fàcil, ràpida i sana, lo qual t’anirà bé perquè fa dies que menges com una puta truja

Imatge

  1. Bull, en tres putos cassons diferents: bròquil -que és una puta merda perquè carda una pudor que tira enrere-, ous i patates. Les mides? Aquí les tens.
  2. Un cop bullit, ho escorres tot AMB MOLT DE CUIDADO. Molt, perquè això és molt delicat i es trenca, i després és una merda molt grossa, queda molt lleig. Ara barreja-ho. HE DIT AMB COMPTE, vigila amb aquestes manasses, pòtol!
  3. Ara només has de recobrir-ho amb molt formatge i beixamel, i cardar-ho tot al forn, a 200 putos graus, 10 minuts o així. I ja està.

Crec que el bròquil és l’única cosa que carda més pudor quan es cuina que quan es caga

 

Estàndard

24 thoughts on “Stop gordos: Bròquil al forn

  1. Marduk ha dit:

    Recepta sana?????????
    “Ara només has de recobrir-ho amb molt formatge i beixamel” aixo es pur greix en vena en forma de lactics
    Per quan la recepta del pollastre rostit a la catalana??

    M'agrada

  2. La tieta ha dit:

    Iaia, jo fotu un bròquil saltat amb cansalada i cigrons qu’es caga la burra!!! Sì, ja ho sé, ara em dirà que perquè vull qu’es cagui la burra…. I jo què collons sé!!

    M'agrada

  3. Matilde ha dit:

    Jo en menjo cada setmana de broquil …..pero iaia, el meu está asquerós de merda…. nomes el faig al vapor i m’el foto amb sal maldon i oli ….. el pobre ROCA “water” cuan amb veu arribar ja tremola jejejejejejeje

    M'agrada

  4. Dani ha dit:

    iaia, la meva compi de feina es fot fins al cul de bolleria industrial i està super prima… això em fot moltíssima ràbia pq jo sí que sóc un gordu i m’haig de cuidar. Doni’m algun consell !!!

    M'agrada

Deixa un comentari