Molta cadena humana i ,molta polla però després no sabeu fer-me un puto plat tant nostrat, quins collons.
- Carda a sofregir un parell de trossos de cansalada. I que sigui de bona, collons, que aquí molt catalanets, però després em compreu aquella merda embasada del Campofrio.
- Afegeix-hi també un os de pernil, que deu ser l’únic que et queda del puto lot de Nadal, mort de gana. Si no, demana’n al súper, que en tenen.
- Carda-hi ceba i all picat, trosseja-hi un puto tomàquet ben maco, carda-hi romaní i llorer, i dóna-hi voltes durant 6 minuts o així.
- Temps per afegir-hi el puto vi. Fes-ho amb compte, i sense deixar de remenar.Tanca el collons de l’olla perquè no marxi tot el cony de suc en un moment, i deixa-ho 10 minuts més.
- Incorpora-hi les faves que hagis comprat a can verduler, i fes que casin amb la salseta que estàs parint. Cobreix-ho d’aigua -si ets de Barcelona ni se t’adudeixi cardar aquesta merda que us surt de l’aixeta- i deixa-ho tres putos quarts més.
- Ara, carda-hi un bon parell de trossos de xoriços i de butifarra negre i amb mitja hora més hauria d’estar. Sí, ja ho sé que triga, però tu, AIXÍ DE RÀPIDS SOM FENT LES COSES EN AQUEST PUTO PAÍS..
- Ja està.
Joder, més menjar faves a la catalana i menys menjar bollicaos i un altre putpo gallo cantaria
Collons de vella, doncs el que es veu a la foto sembla justament bacon Óscar Mayer i no pas cansalada de la bona! Puaj!
M'agradaM'agrada
NNNNNNNNNNNDéu quina ofensa!!
M'agradaM'agrada
Ets bó/bona, collons!
M'agradaM'agrada
Gràcies jove, t’has guanyat un puto postre
M'agradaM'agrada
Si tot u fas.aixi iaia,t’espero al llit.Recordat de treuret les dents cuan vingis al llitet….
M'agradaM'agrada
Ai si et sentís l’Antònio
M'agradaM'agrada
Collons, se’m fotrà el putu colesterol a tope.
M'agradaM'agrada
D’algo hem de morir
M'agradaM'agrada
ndéu quina padrina més anrollada! Sisquere no us murissiu mai!
M'agradaM'agrada
Déu ho vulgui així
M'agradaM'agrada
Aixó es la repolla iaia !!!! amb la teva experiencia ja sabs que aquest puto guisofi ens fotra com uns garrins de gordos collons………..
M'agradaM'agrada
Potser anar a caminar de tant en tant no ens faria mal
M'agradaM'agrada
Collons segur que tenies a l’Antonio fet un putu bacó!!!
M'agradaM'agrada
Uff l’Antònio era un puto roure
M'agradaM'agrada
Aquesta recepta em fa tirar-me pets
10/10
M'agradaM'agrada
Cosa dolenta fora del ventre HIIIIIIIIIHIHI
M'agradaM'agrada
em pensava que a les faves a la catalana, no si tirava xoriço ni tomaquet…
M'agradaM'agrada
PENSAVES MALAMENT
M'agradaM'agrada
Un putu plat de gordus, però al menys aquest és de gordus amb bon gust. Visca les receptes de tota la vida, com les punyeteres faves, i no la merda que es carda el jovent d’avui dia, que si els cupcakes, que si els muffins, per no parlar dels collons de cornuts aquells, que son de gordus nivell expert.
Gràcies Iaia per conservar la tradició de les bones receptes, i no les porcades que es fum la quitxalla avui dia!
M'agradaM'agrada
Si un s’ha de cardar com un bacó, alemnys que sigui amb elegància, collons
M'agradaM'agrada
Acabo de fer les putes faves i collons quina oloreta més bona que fot la cuina!!! Espero que siguen tant bones com l’olor que fan!
M'agradaM'agrada
ostres, què? com han anat?
M'agradaM'agrada
I no s’hi posa menta també?
M'agradaM'agrada
Tan sols de mirar la foto, ja sento el soroll de colesterol regalimant per les artéries.
M'agradaM'agrada