Les putes faves a la catalana

Molta cadena humana i ,molta polla però després no sabeu fer-me un puto plat tant nostrat, quins collons.Imatge

  1. Carda a sofregir un parell de trossos de cansalada. I que sigui de bona, collons, que aquí molt catalanets, però després em compreu aquella merda embasada del Campofrio.
  2. Afegeix-hi també un os de pernil, que deu ser l’únic que et queda del puto lot de Nadal, mort de gana. Si no, demana’n al súper, que en tenen.
  3. Carda-hi ceba i all picat, trosseja-hi un puto tomàquet ben maco, carda-hi romaní i llorer, i dóna-hi voltes durant 6 minuts o així.
  4. Temps per afegir-hi el puto vi. Fes-ho amb compte, i sense deixar de remenar.Tanca el collons de l’olla perquè no marxi tot el cony de suc en un moment, i deixa-ho 10 minuts més.
  5. Incorpora-hi les faves que hagis comprat a can verduler, i fes que casin amb la salseta que estàs parint. Cobreix-ho d’aigua -si ets de Barcelona ni se t’adudeixi cardar aquesta merda que us surt de l’aixeta- i deixa-ho tres putos quarts més.
  6. Ara, carda-hi un bon parell de trossos de xoriços i de butifarra negre i amb mitja hora més hauria d’estar. Sí, ja ho sé que triga, però tu, AIXÍ DE RÀPIDS SOM FENT LES COSES EN AQUEST PUTO PAÍS..
  7. Ja està.

Joder, més menjar faves a la catalana i menys menjar bollicaos i un altre putpo gallo cantaria

Estàndard

24 thoughts on “Les putes faves a la catalana

  1. Matilde ha dit:

    Aixó es la repolla iaia !!!! amb la teva experiencia ja sabs que aquest puto guisofi ens fotra com uns garrins de gordos collons………..

    M'agrada

  2. Un putu plat de gordus, però al menys aquest és de gordus amb bon gust. Visca les receptes de tota la vida, com les punyeteres faves, i no la merda que es carda el jovent d’avui dia, que si els cupcakes, que si els muffins, per no parlar dels collons de cornuts aquells, que son de gordus nivell expert.
    Gràcies Iaia per conservar la tradició de les bones receptes, i no les porcades que es fum la quitxalla avui dia!

    M'agrada

Deixa un comentari