حُمُّص بطحينة

A dalt en teoria hi posa hummus però vaya, que no en tinc ni puta idea de si està bé, ho he copiat de la wikipedia. Igual hi diu “hijoputa quien lo lea“, no sé.

Imatge

  1. Agafa un puto pot ben gros on hi poder-hi triturar all, mig puto iogurt -que t’hauries d’haver fet tu, vago-, mitja llimona exprimida, sal, els putos cigrons i una merda de farina que es diu tahina, que es com l’altra però d’allà baix, suposo. No sé on polles ho venen, espavila’t.
  2. Carda-li alegria al puto túrmix -avui sí-. Ajuda’t d’oli.
  3. I ja està. Només has de cardar-hi pebre vermell per sobre i fotre’l a la nevera. Que fàcil eh? Vaya puta merda de recepta més fàcil.

Ara em sou tots alternatius i voleu fer hummus. No teniu ni puta idea de cardar un ou ferrat, però “ei, que volem hummus”. Quins collons que teniu.

 

 

Estàndard

28 thoughts on “حُمُّص بطحينة

  1. Alternativa de merda ha dit:

    Iaia, la tahina també es diu tahini ( طحينية;) i es ven a les dietètiques i també a les botigues de la gent aquesta estrangera.
    Firmat:
    Una puta alternativa de merda.

    M'agrada

  2. Matilde ha dit:

    mmmmmmmmmmmcagunseu….. ara hem d’apendre l’arab per lleigir les sevas putas receptas iaia???????????? quina figasa que té !!!!!! gairabé no sé ni el catalá jó !!!!!

    M'agrada

  3. La tahina és molt fàcil de fer, és una pasterada de sésam, només necessiteu 2 putes cullarades soperes (sí, de les de menjar sopa) que les podeu torrar una mica a la paella per donar-hi més gustillu!. Afegim 4 putes cullarades de líquid (pot ser aigua, olí d’oliva, oli de girasol, brou de carn o pixat de burra, el que volgueu, això sí, depenent que afegiu tindreu un puto gust o un altre, ho dic perque vigileu quin pixat recolliu). Ho triturem tot i quan estigui ben triturat ja teniu la pasterada aquesta de la tahina. Molt fàcil i diferenciadora d’un bon hummus hipster d’aquests. (per cert si voleu ser més hipsters encara, heu d’afegir a la recepta mitja cullaradeta (sí, de les de postres iggggnorants) de comino en pols, ah i donar-hi la textura que volgueu al hipterhummus afegint aigua de la cocció dels putos cigrons, brou de carn o els pixats de la veïna (això ja com abans, aneu en compte d’on els treieu).

    M'agrada

  4. Retroenllaç: Fes-te el guai, fot falafels per sopar | Les putes receptes de la iaia

Deixa una resposta a Roger Cancel·la la resposta