A dalt en teoria hi posa hummus però vaya, que no en tinc ni puta idea de si està bé, ho he copiat de la wikipedia. Igual hi diu “hijoputa quien lo lea“, no sé.
- Agafa un puto pot ben gros on hi poder-hi triturar all, mig puto iogurt -que t’hauries d’haver fet tu, vago-, mitja llimona exprimida, sal, els putos cigrons i una merda de farina que es diu tahina, que es com l’altra però d’allà baix, suposo. No sé on polles ho venen, espavila’t.
- Carda-li alegria al puto túrmix -avui sí-. Ajuda’t d’oli.
- I ja està. Només has de cardar-hi pebre vermell per sobre i fotre’l a la nevera. Que fàcil eh? Vaya puta merda de recepta més fàcil.
Ara em sou tots alternatius i voleu fer hummus. No teniu ni puta idea de cardar un ou ferrat, però “ei, que volem hummus”. Quins collons que teniu.
Iaia, la tahina també es diu tahini ( طحينية;) i es ven a les dietètiques i també a les botigues de la gent aquesta estrangera.
Firmat:
Una puta alternativa de merda.
M'agradaM'agrada
Cagon Judas, esteu tots ben internacionalitzats, moltes gràcies jove
M'agradaM'agrada
jo em decanto per l’ou ferrat.
M'agradaM'agrada
a mi també m’agraden
M'agradaM'agrada
Molt bo amb uns bastonets de pa ecològic de llavors una mica torradet
M'agradaM'agrada
Ecològic? tu tens calers
M'agradaM'agrada
Hummus no era això de la terra per les plantes? Com es pot menjar això?
M'agradaM'agrada
Hummus, sugus, tot es diu igual avui dia cagoncony
M'agradaM'agrada
Falta l’enllaç a com fer llogurts.
Que hi ha molta gent que no s’entera
M'agradaM'agrada
Verge Maria, gràcies jove
M'agradaM'agrada
vale, i com es couen els cigrons? o nem al carrefour a comprar un pot prefabricat?
M'agradaM'agrada
Fot un coi de pasta a la putanesca con cal, collons!
M'agradaM'agrada
No n’has menjat una de millor
M'agradaM'agrada
Fot una bona pasta a la putanesca com cal, COLLONS!!!!
M'agradaM'agrada
Ja t’he contestat en MINÚSCULES
M'agradaM'agrada
mmmmmmmmmmmcagunseu….. ara hem d’apendre l’arab per lleigir les sevas putas receptas iaia???????????? quina figasa que té !!!!!! gairabé no sé ni el catalá jó !!!!!
M'agradaM'agrada
Bueno tampoc no sé si està ben copiat ho he copiat de l’Internet el nom
M'agradaM'agrada
Vols fer el putu favor de contestar lo dels cigrons del dimoni? La puta mare que et va matricular, potser et penses que som tots genis aquí.
M'agradaM'agrada
El què mecagondéu?, poter se m’hagi passat
M'agradaM'agrada
I quant all, i quants cigrons, joder, Capcigrany!
M'agradaM'agrada
Pues depèn de la pudor que vols que et cardi el puto alè, per exemple
M'agradaM'agrada
Vaya puta recepta de merda macho. Aquí te’n deixo una de bona, que com feu aquesta porqueria estareu fent ninots de fang 3 mesos.
http://porlalibertadanimal.blogspot.com.es/2013/09/hummus-pate-de-garbanzos.html
Ah! I el puto tahini de merda, que quan l’utilitzes per això després no saps on cony fotre’l, no és imprescindible. I la llimona tampoc!
M'agradaM'agrada
Ànims, continua amb la publicitat, ja estàs més a prop jove
M'agradaM'agrada
Vaya puta recepta de merda macho. Aquí te’n deixo una de bona, que com feu aquesta porqueria estareu fent ninots de fang 3 mesos.
http://porlalibertadanimal.blogspot.com.es/2013/09/hummus-pate-de-garbanzos.html
Ah! I el puto tahini de merda, que quan l’utilitzes per això després no saps on cony fotre’l, no és imprescindible. I la llimona tampoc!
(M’agrada aquest blog, encara que no ho sembli)
M'agradaM'agrada
Gràcies
M'agradaM'agrada
La tahina és molt fàcil de fer, és una pasterada de sésam, només necessiteu 2 putes cullarades soperes (sí, de les de menjar sopa) que les podeu torrar una mica a la paella per donar-hi més gustillu!. Afegim 4 putes cullarades de líquid (pot ser aigua, olí d’oliva, oli de girasol, brou de carn o pixat de burra, el que volgueu, això sí, depenent que afegiu tindreu un puto gust o un altre, ho dic perque vigileu quin pixat recolliu). Ho triturem tot i quan estigui ben triturat ja teniu la pasterada aquesta de la tahina. Molt fàcil i diferenciadora d’un bon hummus hipster d’aquests. (per cert si voleu ser més hipsters encara, heu d’afegir a la recepta mitja cullaradeta (sí, de les de postres iggggnorants) de comino en pols, ah i donar-hi la textura que volgueu al hipterhummus afegint aigua de la cocció dels putos cigrons, brou de carn o els pixats de la veïna (això ja com abans, aneu en compte d’on els treieu).
M'agradaM'agrada
Mare meva, una explicació de llibre, m’has fet feliç
M'agradaM'agrada
Retroenllaç: Fes-te el guai, fot falafels per sopar | Les putes receptes de la iaia