Macarrons a la puttanesca

Dic macarrons però fes-ho amb el que et roti.

Imatge

  1. Per fer uns putos macarrons cal bullir macarrons. Sembla obvi, però coneixen-te, deixa’m-ho aclarir-ho. Mira’t el cony de bossa aviam quanta estona volen. Reposa’ls a la puta pica.
  2. Ara, en una puta cassola, cardem el cony de salsa: oli, carda-hi unes putes anxoves, quadre allets, i un cop se t’hagi daurat tot -l’anxova quedarà feta una merda però és normal-, doncs hi cardes un parell de tomàquets escaldats. Si no saps escaldar-los ÉS PERQUÈ NO ESTÀS ATENT, PERQUÈ JA ET VAIG EXPLICAR COM ES FEIA, CAGON JUDAS.
  3. Mitja hora després, para el foc i hi cardes olives -sense pinyol, per l’amor de Crist-, i tàperes. Com? Que si pots fer-ho sense tàperes i olives perquè no t’agraden? PUES NO. PUES ET FOTS I N’HI POSES MARICÓN, I A MÉS TE LES MENGES, PERQUÈ ES FA AIXÍ, ÉS LA GRÀCIA DEL PUTO PLAT, PUNTO PELOTA FIN DEL PARTIDO, CONY. Si no t’agraden, pues et fots un pa amb Nocilla, però aquí n’hi van.
  4. Afegeix-ho tot a la pasta, incorpora-hi un oli de putíssima mare i llestos.

No sé que va triar el collons del nom però el puta s’hi va lluir.

Anuncis
Estàndard

9 thoughts on “Macarrons a la puttanesca

  1. Romanoidix ha dit:

    jo m’ensumo que aquesta foto l’has piratejat d’internet, hi veig com unes cosetes verdes, podria ser julivert o alfabraga, que no surten pas a la seva recepta, ai iaia… que l’alzeimer t’ataca les poques neurones que et queden…

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s