Jo no vull dir que els andalusos siguin vagos, però bueno, el seu plat més popular es fa amb un túrmix, saps?
- S’han de netejar els putos tomàquets, els pebrots, pelar el cony de cebes i els cogombres. No ho dic per dir-ho, FES-HO. Perquè bueno… hi ha gent molt guarra que va tocant la puta verdura al súper, saps? I aquest plat no es cou, a saber les putes bactèries que et tragues si no ho fas..
- Has de remullar 10 putos minuts el pa amb aigua. Queda una textura bastant fastigoseta, aviso.
- Posa les verdures, junt amb uns collons d’alls i el pa moll en el puto pot de túrmix i ale, carda-li alegria. Fota-hi oli mica en mica, però no siguis cutre, mamón, compra’n del bo, no d’aquell del puto Mercadona que gastes sempre! També s’hi ha de tirar algo de vinagre. Segons lo que t’agradi més o menos.
- A la puta nevera i llestos.
Aquest és el summum del collons de cuina andalusa. Verdures i un puto túrmix. I ja està. Així. Sense cocció. Sense ni tan sols un puto morter… un túrmix i prou. Mare meva… Ara, no seré pas jo qui digui que són vagos. PERQUÈ NO CAL.
Aquest blog…esta de puta mare…
M'agradaM'agrada
Home, parlem bé que no costa una merda, cony
M'agradaM'agrada
Verduretes al robot de cuina i no cal ni prémer un botó tot el temps. Encara MENYS feina.
M'agradaM'agrada
Cada dia es cuina pitjor en aquest cony de país, mare meva
M'agradaM'agrada
iaiaaaaa…. cada vegada estic mes contenta de seguir el seu blog….m’ho paso de la hostia i amb foto cada tip de riure……..AH no s’en foti de la meva ortografía catalana…”que es una puta merda ” es que en aquell temps no ens el ensenyaben sab !!!!!
ehh i que sapiga que a mi el gaspatxu me la porta fluixa !!!!
M'agradaM'agrada
Què m’has d’explicar a mi maca, no passa res, joder
M'agradaM'agrada
LA PUTA CANYA!
M'agradaM'agrada
Parli bé, cony!
M'agradaM'agrada
Iaia aixo amb el pà es un salmorejo hostia!
Perque no fa la recepta del “flamenquin cordobés” que a part de ser bonísim en un moment de desesperació es pot fotre pel cul !!
Petonets iaiona!!!
M'agradaM'agrada
Mecagondeu quins noms més raros que li cardeu a tot aquest cony d’andalusos!! Viam, explica la puta diferència doncs!!
M'agradaM'agrada
tant el salmorejo com el gazpacho es fan amb pa, la diferència està en que el salmorejo només son tomàquets i el gazpacho té més verdures. Ah i si al salmorejo al final li fiques ou dur i pernil salat, estarà boníssim!!!!!!!!!!!!!
M'agradaM'agrada
Cagondéu si que n’entens
M'agradaM'agrada
Teniendo en cuenta que la mayor aportación gastronómica catalana al mundo ha sido el pà amb tomaquet, pues tampoco iría yo llamando vaga a la gente XDDD
Aixó si, el blog és la puta canya!! XDD
M'agradaM'agrada
El Déu que em va parir!! Botifarra amb seques i pa amb tomàquet, quin amor
M'agradaM'agrada
soy tu ano
M'agradaM'agrada
Oh, un pocasolta mare meva mare meva
M'agradaM'agrada
Llama vaga a tu puta madre. Con la mierda esta de blog métete con tu séquito de nazionalistas y deja al sur en paz
M'agradaM'agrada
Vagi-se’n a prendre pel cul bon home
M'agradaM'agrada
Riure de nosaltres mateixos està de conya, però ficar-se amb d’altres, tenint en compte que n’hi ha molts d’aquí que tenen familia allà, hem sembla pixar fora de test. Per la resta … collonut!
M'agradaM'agrada
M’agrada pixar pels puestos
M'agradaM'agrada
D’acord, tot entès! Per cert jo soc un d’aquest d’aquí amb família d’allà ; )
M'agradaM'agrada
Però dona les putes quantitas, cacho de capullu!
M'agradaM'agrada
Eh, respecte
M'agradaM'agrada
La sopa aquesta de tomates madures es anterior al turmix… listillo!! (no soc andalus) pero volia recordarte que del pebrot vermell i les putes tomates no s’hi afegeix la pela… i es fina com el paper de fumar… ardua tarea aixo de separarla!!
M'agradaM'agrada
Si bueno, cadascú el carda com li surt dels ous, diuen
M'agradaM'agrada
Yo catalana y muy feliz de serlo,pero de abuelos y padres del sur,me parece gilipollas la gente como tu,la verdad que me avergüenza que haya gente tan imbecil
M'agradaM'agrada
Jo no l’he pas convidat, podeu anar tranquil·lament a cagar a la via si ho preferiu
M'agradaM'agrada
vagos?? Recogiendo algodón te ponía yo a las dos de la tarde en un día como hoy en los campos andaluces
M'agradaM'agrada
Jo ja he treballat prou
M'agradaM'agrada
Retroenllaç: Cloïsses a la marinera | Les putes receptes de la iaia
no deien que els andalusos tenies taant de sentit de l’humor? hay que ver… la gent gran te dret a criticar-ho tot. i punt.
M'agradaM'agrada
la gent ja no estima l’humor
M'agradaM'agrada
Per sort nosaltres us estimem, iaia!!!!
M'agradaM'agrada
Jo estimo a tothom
M'agradaM'agrada
Pero aquets andalusos que no veuen que la nostra iaia es fot del mort i del que el vetlla collons !!!!, que es un blog de puta mare i per apendra rient, hostiaputa jo crec que ningú s’ha de sentir ofés…..dons el rebre,amb la iaia ens a tocat a tots.. TOTS.. e dit, i els que volem disfrutar d’aquest bloc no ens emprenyem pas…. Tot el contrari, ens piquem a veure qui la diu més grossa collons !!!!!! NO M’OFENGUEU A LA IAIA ….. d’acort ???? colla de torracollons………
M'agradaM'agrada
a mi qui s’ofengui PLIM
M'agradaM'agrada
Un Petonarroooo molt gran iaia :*
M'agradaM'agrada
amor per a tu, jove
M'agradaM'agrada
Seria interessant que hi indiques les quantitats de les receptes, perque jo per fer un gaspatxo, per exemple, per mi sola no se quina quantitat de cada he de ficar…
Encantadiiiiisssima d’haver trobat aquest bloggg!!! M’encanten les recptes i com les explica!!!
Muuuuuacka!
M'agradaM'agrada
Hola maca, bueno, és que em carda mandra, saps¿? Però bueno, ja ho estudiaré, benvinguda.
M'agradaM'agrada
Ho sento, però aquest “iaia” ja em cau fatal de fa temps: Escriu malament el català tot intentant fer veure que l’escriu bé (tot utilitzant pronoms febles sense solta ni volta, així com expressions i frases fetes que no venen a “cuento”) i només em faltava veure tot aquest seguit de prejudicis injustificats junt amb aquesta vanagloria que caracteritza tant al català quan xerra de les demés cultures de l’estat (la qual no vol més que justificar que no cal conèixer allò que desconeix). Em sap greu, però, a més a més, és de les pitjors receptes de gaspatxo que he vist (entre d’altres cosses, el pa es remulla amb vinagre i no amb aigua).
M'agradaM'agrada
Jove, vostè segueixi obrint debats tant interessants com “Voluntad de fracaso. Apuntes hacia un impoder en Nietzsche”, “Dar la vida”, “La relación entre el valor y el deseo a partir de Marx y hacia Bataille” o “La comunidad inconfesable”. Continuï gaudint dels gapatxos de la Universitat de Granada. Però sobretot: entengui que no m’impressiona la seva crítica, que jo ja sóc gran com perquè això m’afecti, que jo això ho tinc perquè algo s’ha de fer a la vida, no tothom arriba a filòsof.
I ja que em corregeix: “venen a cuento” no té sentit si no es posa un puto accent a la primera “e”.
Moltes gràcies, jove.
M'agradaM'agrada
Retroenllaç: Gaspatxo de síndria | Les putes receptes de la iaia