El puto gaspacho andalús

Jo no vull dir que els andalusos siguin vagos, però bueno, el seu plat més popular es fa amb un túrmix, saps?

Imagen

  1. S’han de netejar els putos tomàquets, els pebrots, pelar el cony de cebes i els cogombres. No ho dic per dir-ho, FES-HO. Perquè bueno… hi ha gent molt guarra que va tocant la puta verdura al súper, saps? I aquest plat no es cou, a saber les putes bactèries que et tragues si no ho fas..
  2. Has de remullar 10 putos minuts el pa amb aigua. Queda una textura bastant fastigoseta, aviso.
  3. Posa les verdures, junt amb uns collons d’alls i el pa moll en el puto pot de túrmix i ale, carda-li alegria. Fota-hi oli mica en mica, però no siguis cutre, mamón, compra’n del bo, no d’aquell del puto Mercadona que gastes sempre! També s’hi ha de tirar algo de vinagre. Segons lo que t’agradi més o menos.
  4. A la puta nevera i llestos.

Aquest és el summum del collons de cuina andalusa. Verdures i un puto túrmix. I ja està. Així. Sense cocció. Sense ni tan sols un puto morter… un túrmix i prou. Mare meva… Ara, no seré pas jo qui digui que són vagos. PERQUÈ NO CAL.

Anuncis
Estàndard

43 thoughts on “El puto gaspacho andalús

  1. Matilde ha dit:

    iaiaaaaa…. cada vegada estic mes contenta de seguir el seu blog….m’ho paso de la hostia i amb foto cada tip de riure……..AH no s’en foti de la meva ortografía catalana…”que es una puta merda ” es que en aquell temps no ens el ensenyaben sab !!!!!

    ehh i que sapiga que a mi el gaspatxu me la porta fluixa !!!!

    M'agrada

  2. Andaluza/Catalana ha dit:

    Iaia aixo amb el pà es un salmorejo hostia!
    Perque no fa la recepta del “flamenquin cordobés” que a part de ser bonísim en un moment de desesperació es pot fotre pel cul !!
    Petonets iaiona!!!

    M'agrada

  3. Galahad ha dit:

    Teniendo en cuenta que la mayor aportación gastronómica catalana al mundo ha sido el pà amb tomaquet, pues tampoco iría yo llamando vaga a la gente XDDD

    Aixó si, el blog és la puta canya!! XDD

    M'agrada

  4. OCVILALTA ha dit:

    Riure de nosaltres mateixos està de conya, però ficar-se amb d’altres, tenint en compte que n’hi ha molts d’aquí que tenen familia allà, hem sembla pixar fora de test. Per la resta … collonut!

    M'agrada

  5. romanoidix ha dit:

    La sopa aquesta de tomates madures es anterior al turmix… listillo!! (no soc andalus) pero volia recordarte que del pebrot vermell i les putes tomates no s’hi afegeix la pela… i es fina com el paper de fumar… ardua tarea aixo de separarla!!

    M'agrada

  6. Alamierda ha dit:

    Yo catalana y muy feliz de serlo,pero de abuelos y padres del sur,me parece gilipollas la gente como tu,la verdad que me avergüenza que haya gente tan imbecil

    M'agrada

  7. Retroenllaç: Cloïsses a la marinera | Les putes receptes de la iaia

  8. Matilde ha dit:

    Pero aquets andalusos que no veuen que la nostra iaia es fot del mort i del que el vetlla collons !!!!, que es un blog de puta mare i per apendra rient, hostiaputa jo crec que ningú s’ha de sentir ofés…..dons el rebre,amb la iaia ens a tocat a tots.. TOTS.. e dit, i els que volem disfrutar d’aquest bloc no ens emprenyem pas…. Tot el contrari, ens piquem a veure qui la diu més grossa collons !!!!!! NO M’OFENGUEU A LA IAIA ….. d’acort ???? colla de torracollons………

    M'agrada

  9. Gretathos ha dit:

    Seria interessant que hi indiques les quantitats de les receptes, perque jo per fer un gaspatxo, per exemple, per mi sola no se quina quantitat de cada he de ficar…
    Encantadiiiiisssima d’haver trobat aquest bloggg!!! M’encanten les recptes i com les explica!!!
    Muuuuuacka!

    M'agrada

  10. Me la bufa d'on siguis tant com d'on sóc ha dit:

    Ho sento, però aquest “iaia” ja em cau fatal de fa temps: Escriu malament el català tot intentant fer veure que l’escriu bé (tot utilitzant pronoms febles sense solta ni volta, així com expressions i frases fetes que no venen a “cuento”) i només em faltava veure tot aquest seguit de prejudicis injustificats junt amb aquesta vanagloria que caracteritza tant al català quan xerra de les demés cultures de l’estat (la qual no vol més que justificar que no cal conèixer allò que desconeix). Em sap greu, però, a més a més, és de les pitjors receptes de gaspatxo que he vist (entre d’altres cosses, el pa es remulla amb vinagre i no amb aigua).

    M'agrada

    • Jove, vostè segueixi obrint debats tant interessants com “Voluntad de fracaso. Apuntes hacia un impoder en Nietzsche”, “Dar la vida”, “La relación entre el valor y el deseo a partir de Marx y hacia Bataille” o “La comunidad inconfesable”. Continuï gaudint dels gapatxos de la Universitat de Granada. Però sobretot: entengui que no m’impressiona la seva crítica, que jo ja sóc gran com perquè això m’afecti, que jo això ho tinc perquè algo s’ha de fer a la vida, no tothom arriba a filòsof.

      I ja que em corregeix: “venen a cuento” no té sentit si no es posa un puto accent a la primera “e”.

      Moltes gràcies, jove.

      M'agrada

  11. Retroenllaç: Gaspatxo de síndria | Les putes receptes de la iaia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s